Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се! 5-та серия

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Хвалба - мисля, че спасих едно Добло ЖТДСутринта си вървя за работа и гледам едно Добло пуши яко черно и после бяло, после пак черно като едновременно с това се форсира сериозно. Мина още 5 метра и спря, излезе една жена, а доблото продължава да държи космически обороти и да прави облаци. На бегом пресякох улицата и отидох до жената, а тя вика: не мога да я угася мисля че се е запалила.Скочих вътре, забих 5 та и пуснах съединителя, с едновременно държене на спирачката. Угасна колата, жената ми благодари, избутахме я и я оставих, че бързах за работа. Според мен работата е към нова турбина май.П.с. Никога не бях виждал ЖТД да издава такъв звук.....
    Fiat Marea Weekend 1.9 JTD 105 2000
    Lancia Lybra 1.9 JTD 115 2002

Коментар

Хвалба: Утре съм за риба.Оплакване: Дават го валежи........... Сухо дупе риба не яде! Тръгвам пък каквото стане!
      "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
      Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

Тая мома с Доблото бая ще трябва да черпи!Хвалба - вече си имам форумски ключодържател. Ся и ако някой ми подари книжка към него ... Оплакване - 5 дни почивка изтекоха, от утре започва "големият". Хвалба - тая вечер мисля най-после да свърша ( с презентацията, де).
        "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
        Ванга

Коментар

днес смених задните амортисьори на бравото една вложка 15 mm изпадна в кухината ама не се чува да тропа :P
          Bravo 2.0 Multijet 165 2009

Коментар

Да се оплача..... в момента в живота ми е пълна каша! Много пътища, малко отговори на много въпроси, хора на които разчитах ме заебаха тотално. В любовта нищо ново под слънцето, абсолютен застой...не че съм останал без секс, но нищо сериозно, но поне не се оплаквам от женско внимание Лошото е, че нямам подкрепа от никого, но и аз съм си виновен, на никого не споделям проблемите си макар, че...няма май на кого, нищо, че момента това го пиша тук!

Коментар

Боби, дете мое, много добре те разбирам. В живота на всеки човек, който притежава емоционална интелигентност, настъпват такива периоди.Жалкото е, че понякога продължават доста дълго ...Важното е да се съхраниш и "да не им се даваш"!!!Имаш потребност да споделяш - това е добре!Хубаво е, че осъзнаваш, че за да получиш поне съчувствие, разбиране и подкрепа, първо трябва да "оповестиш" терзанията си.Винаги съм харесвала един израз, за който напоследък се сещам често: "За веселие хората са много, но в сълзите си човек е самичък"! Факт!Искам да знаеш, че когато кака е онлайн, винаги е готова да те "изслуша" (изчете). Въпреки зеления емотикон - не се шегувам!Оплакване - издържах само 3 дни без кафе!Оплакване - легнах в 1 и се събудих в 6!!! Хвалба - поне съм позитивно и оптимистично настроена!
              "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
              Ванга

Коментар

хвалба : купихме се нов хладилник
                Fiat Punto Sporting 1.2 16V MPI 86hp 98

Коментар

Cepheus написа:
                  хвалба : купихме се нов хладилник
                  Надявам се да е Liebherr Хвалба: Имам рожден ден!Хвалба 2: Довечера ще се пие Оплакване: На работа съм..
                  Lancia Lybra '00 1.8 140hp

Видеорегистратори

Коментар

[quote="dimaldim"]
                    Cepheus написа:
                    Хвалба: Имам рожден ден!Хвалба 2: Довечера ще се пие Оплакване: На работа съм..
                    честито
                    Bravo 2.0 Multijet 165 2009

Коментар

Скъсаха ме по счетоводство на предприятието!И да се похваля поне с нещо: Имам 4-ка по управление на човешки ресурси И още нещо - резервоара е пълен до горе Но олекнах със 120лв

Коментар

snaige , благодаря.
                        Fiat Punto Sporting 1.2 16V MPI 86hp 98

Коментар

Хвалба: Лъснах колата до блясък ))Хвалба: Наядох се като попско дете на задушница....Оплакване: Утре ще е много тежък ден....
                          Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
                          BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
                          BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

Оплакване - от утре 6-първи смени.
                            първият ми автомобил беше ЖИГУЛИ
                            Lancia Kappa 2.020v 155 H.P
                            Велико Търново/ Горна Оряховица там ми е корена

Коментар

Хвалба - ходих на 1ия си Ланча събор на Цигов Чарк, но ако трябва да съм искрен, ФИАТския беше класи отгоре.оплакване - 6 работни дни от утре.
                              F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Да копирам малко колегата
                                emzo написа:
                                Хвалба - ходих на 1ия си Ланча събор на Цигов Чарк, но ако трябва да съм искрен, ФИАТския беше класи отгоре.
                                Хвалба - ходих на 5тия си Алфа Ромео събор (не пореден) във Враца . Добре си изкарах и скоро не се бях хилил толкова Оплакване - не можах да пия кафе с coolboby следобед поради ангажименти , но може да наваксаме по-късно
                                Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

Working...
                                X