Хвалба - мисля, че спасих едно Добло ЖТДСутринта си вървя за работа и гледам едно Добло пуши яко черно и после бяло, после пак черно като едновременно с това се форсира сериозно. Мина още 5 метра и спря, излезе една жена, а доблото продължава да държи космически обороти и да прави облаци. На бегом пресякох улицата и отидох до жената, а тя вика: не мога да я угася мисля че се е запалила.Скочих вътре, забих 5 та и пуснах съединителя, с едновременно държене на спирачката. Угасна колата, жената ми благодари, избутахме я и я оставих, че бързах за работа. Според мен работата е към нова турбина май.П.с. Никога не бях виждал ЖТД да издава такъв звук.....
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се! 5-та серия
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Хвалба: Утре съм за риба.Оплакване: Дават го валежи........... Сухо дупе риба не яде! Тръгвам пък каквото стане!"Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE
Коментар
-
Тая мома с Доблото бая ще трябва да черпи!Хвалба - вече си имам форумски ключодържател. Ся и ако някой ми подари книжка към него ... Оплакване - 5 дни почивка изтекоха, от утре започва "големият". Хвалба - тая вечер мисля най-после да свърша ( с презентацията, де)."Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
Да се оплача..... в момента в живота ми е пълна каша! Много пътища, малко отговори на много въпроси, хора на които разчитах ме заебаха тотално. В любовта нищо ново под слънцето, абсолютен застой...не че съм останал без секс, но нищо сериозно, но поне не се оплаквам от женско внимание Лошото е, че нямам подкрепа от никого, но и аз съм си виновен, на никого не споделям проблемите си макар, че...няма май на кого, нищо, че момента това го пиша тук!
Коментар
-
Боби, дете мое, много добре те разбирам. В живота на всеки човек, който притежава емоционална интелигентност, настъпват такива периоди.Жалкото е, че понякога продължават доста дълго ...Важното е да се съхраниш и "да не им се даваш"!!!Имаш потребност да споделяш - това е добре!Хубаво е, че осъзнаваш, че за да получиш поне съчувствие, разбиране и подкрепа, първо трябва да "оповестиш" терзанията си.Винаги съм харесвала един израз, за който напоследък се сещам често: "За веселие хората са много, но в сълзите си човек е самичък"! Факт!Искам да знаеш, че когато кака е онлайн, винаги е готова да те "изслуша" (изчете). Въпреки зеления емотикон - не се шегувам!Оплакване - издържах само 3 дни без кафе!Оплакване - легнах в 1 и се събудих в 6!!! Хвалба - поне съм позитивно и оптимистично настроена!"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
Да копирам малко колегатаemzo написа:Хвалба - ходих на 1ия си Ланча събор на Цигов Чарк, но ако трябва да съм искрен, ФИАТския беше класи отгоре.Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар