Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се! 5-та серия

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

emzo написа:
    Хвалба - http://youtu.be/Uq533Q1Fcq8 повече инфо в газовия разделМрън - трябваха ми цели 2 месеца
    Айде и аз скоро да се похваля с това. За сега няма да избързвам.
    Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
    Ex.Opel Astra

Коментар

От няколко дни кемперджии се свързват с мен да ме викат по полянки, а ние всички сме с ангина вкъщи и кемпера ще е в ремонт още месеци.

Коментар

Прикачени файлове
        EX' Fiat Tipo 1.4i.e DGT
        Fiat Punto 1.2 16v Sporting

Коментар

Похвали се, оплачи се! 5-та серия

Що са на английски тез фланелки ...?
          FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
          FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

хвалба - утре отиваме на Цигов Чарк, едвам ще изтрая до утре, искам далече от ши*аната Стара Загора
            F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Re: Похвали се, оплачи се! 5-та серия

Румен_Хинчев написа:
              Що са на английски тез фланелки ...?
              Амиии, защото не са творение по мой дизайн ами готови купешки.Щампата ми се струва доста качествена,но времето ще покаже как ще й се отрази носенето и пранетата
              EX' Fiat Tipo 1.4i.e DGT
              Fiat Punto 1.2 16v Sporting

Коментар

emzo написа:
                хвалба - утре отиваме на Цигов Чарк, едвам ще изтрая до утре, искам далече от ши*аната Стара Загора
                От малката стена на язовира се вижда паметника на Милеви скали. Да се оплача, че си забравих цяла нощ свалено наполовина дясното стъкло на колата, валял е дъжд. Нищо необичайно. Всичко си беше в колата, а имаше какво да се открадне. Тръгнах за работа и от дъжда предното стъкло беше мръсно на капчици. Пръскам вода да го измия, бутам лоста и шах! Откраднали са ми чистачките.Две години не ги бях сменял, чистеха прилично, миналата седмица ги смених със същите и ми ги откраднаха. Егати гладния народ По-скоро на някой са му потрябвали и е решил, че може да не си купува.

Коментар

Хвалба... вчера си купих пасат Б5, оплакване: Имам малко работа по него, за да стане перфектен.

Коментар

Голямото оплакване - бях без интернет една седмица, поради некадърност на доставчика!И да се похваля - в неделя бях на рок-концерт в Каварна! Много як купон стана!

Коментар

хвалба : сложих си новата броня.цели 3 часа и 1 бира
                      Fiat Punto Sporting 1.2 16V MPI 86hp 98

Коментар

emzo написа:
                        Ади бе! @Оги: Поздравче: http://www.youtube.com/watch?feature...OpdANidk#t=13s

Коментар

Най-накрая да се похваля:След 1 месец редовна смяна,другата седмица съм нощни.Рай.И да се оплача:Няма начин да отидем на Цигов Чарк,а как ми се иска.....
                          FIAT BRAVO 1.6
                          FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                          LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Аз знам един ама жена ти ще ме утрепе после Хвалба - джапанките в сака, сака във фиа.... ланчата и хайде на планина.
                            ogi28b написа:
                            oftopic: От малката стена на язовира се вижда паметника на Милеви скали.
                            ще гледам да щракна някое фото тогава.
                            F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

ogi28b написа:
                              emzo написа:
                              oftopic: От малката стена на язовира се вижда паметника на Милеви скали. Да се оплача, че си забравих цяла нощ свалено наполовина дясното стъкло на колата, валял е дъжд. Нищо необичайно. Всичко си беше в колата, а имаше какво да се открадне. Тръгнах за работа и от дъжда предното стъкло беше мръсно на капчици. Пръскам вода да го измия, бутам лоста и шах! Откраднали са ми чистачките.Две години не ги бях сменял, чистеха прилично, миналата седмица ги смених със същите и ми ги откраднаха. Егати гладния народ По-скоро на някой са му потрябвали и е решил, че може да не си купува.
                              Миналото лято в Балчик и аз го ядох същия ... 7:30 сутринта, трябва да пътувам, а вали ... и не знам размера на чистачките ... пък предната нощ ми гепаха задната ... м/у другото задна чистачка от Пунто МК2 пасва идеално на Мареа комби
                              I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

Оплакване: Тая нощ някакви мизерници разбили на няколко блока мазите! На нашия вход от мазите нищо не е взето. На съседния блок в единия от входовете, някой е изгърмял с 10 литра ракия.Оплакване: До сега се правих на майстор, вместо да отида в Арбанаси и да се разходя с приятели!

Коментар

Working...
                                X