emzo написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се! 5-та серия
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Re: Похвали се, оплачи се! 5-та серия
Румен_Хинчев написа:Що са на английски тез фланелки ...?EX' Fiat Tipo 1.4i.e DGT
Fiat Punto 1.2 16v Sporting
Коментар
-
emzo написа:хвалба - утре отиваме на Цигов Чарк, едвам ще изтрая до утре, искам далече от ши*аната Стара ЗагораОт малката стена на язовира се вижда паметника на Милеви скали. Да се оплача, че си забравих цяла нощ свалено наполовина дясното стъкло на колата, валял е дъжд. Нищо необичайно. Всичко си беше в колата, а имаше какво да се открадне. Тръгнах за работа и от дъжда предното стъкло беше мръсно на капчици. Пръскам вода да го измия, бутам лоста и шах!
Откраднали са ми чистачките.Две години не ги бях сменял, чистеха прилично, миналата седмица ги смених със същите и ми ги откраднаха. Егати гладния народ
По-скоро на някой са му потрябвали и е решил, че може да не си купува.
Коментар
-
emzo написа:хвалба - утре отиваме на Цигов Чарк, едвам ще изтрая до утре, искам далече от ши*аната Стара Загора@Оги: Поздравче: http://www.youtube.com/watch?feature...OpdANidk#t=13s
Коментар
-
ogi28b написа:emzo написа:хвалба - утре отиваме на Цигов Чарк, едвам ще изтрая до утре, искам далече от ши*аната Стара Загораoftopic: От малката стена на язовира се вижда паметника на Милеви скали. Да се оплача, че си забравих цяла нощ свалено наполовина дясното стъкло на колата, валял е дъжд. Нищо необичайно. Всичко си беше в колата, а имаше какво да се открадне. Тръгнах за работа и от дъжда предното стъкло беше мръсно на капчици. Пръскам вода да го измия, бутам лоста и шах!
Откраднали са ми чистачките.Две години не ги бях сменял, чистеха прилично, миналата седмица ги смених със същите и ми ги откраднаха. Егати гладния народ
По-скоро на някой са му потрябвали и е решил, че може да не си купува.
I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар