Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се! 5-та серия

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Аз па, забравих да се похваля - обадиха ми се за снимки във филм!
    "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
    Ванга

Коментар

Irka написа:
      "Хористката и маратонките"?
      I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

Не, "Маратонките и хористката". Ама беше близо, Василев.
        Ванга

Коментар

glupaka написа:
          оплакване; колегата като си показа мареата ми се дорива Това е мойта мечта мареа (hlx) 2.4 gtd 130 сив металик!!!Колега дай още някоя снимка ?
          Колега, не идвай към Разград ... пред къщи има паркирани две ... като близначки са
          I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

Мрън , с това мрън .... колежката Алисия е виновна ..., как да е. ..... цял дебна да чукна 14999 поста и 15000 да е тук и ..... гредЪ.Ама шефовете на фирма ФИАТ ми объркали грамотата и написали 18000, ама няма страшно, ще ги стигнем .... Американците Aндро, не дърпай дявола за опашкатахвалба - от днес газовия раздел ми е любимия, просветените знаят защо
            F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

avvasilev написа:
              Irka написа:
              "Хористката и маратонките"?
              Вчера не ми казаха как се казва продукцията и какво е моето участие, но днес има яснота - дават ми главна роля в "Шматката" по действителен случай!Косьоооо, е@ала съм ти и работата, ша стаам кинозвезда! Да не се бърка с актриса! Вече не знам хвалба ли е или оплакване, ама сабале кантарът заби на 61кг. Преди няколко месеца си купих дънки 31 номер, сега панталони 29 номер ми ’лопат! Всички дънки и панталони ми ’лопат на задника, баси ...П.С. Поне колегата обеща да напрай още няколко дупки на колана. Това е хвалба.
              Ванга

Коментар

Irka написа:
                Вече не знам хвалба ли е или оплакване, ама сабале кантарът заби на 61кг. Преди няколко месеца си купих дънки 31 номер, сега панталони 29 номер ми ’лопат! Всички дънки и панталони ми ’лопат на задника, баси ...
                Голям глад се задава, ша знайш Аз пък не мърдам от вечните 92-94 кила.Това не знам дали е похвала или оплакване. ПО-скоро е оплакване, че не падат, но може и да е хвалба, че не се вдигат.

Коментар

Па я бех 94 кила бременна с Калина в 9-я месец!!! Смееееетай колко съм свалила!!! Yellow_Flash_Colorz_PDT_37
                  Ванга

Коментар

emzo написа:
                    Мрън , с това мрън .... колежката Алисия е виновна ..., как да е. ..... цял дебна да чукна 14999 поста и 15000 да е тук и ..... гредЪ.
                    Yellow_Flash_Colorz_PDT_30 Нещо не схавах Yellow_Flash_Colorz_PDT_34
                    Más vale tarde que nunca
                    Peugeot 206 2.0 HDi ))

Коментар

Toва мрън от теб го научих, иначе използвах думата оплакване Хвалба - нямам търпение да дойде Събота
                      F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
                        Toва мрън от теб го научих, иначе използвах думата оплакване Хвалба - нямам търпение да дойде Събота
                        Ааа ясно И да не съм пас: И аз нямам търпение за събота, че и за неделя Черният ми дроб не харесва това Yellow_Flash_Colorz_PDT_05
                        Más vale tarde que nunca
                        Peugeot 206 2.0 HDi ))

Коментар

Хвалба - http://youtu.be/Uq533Q1Fcq8 повече инфо в газовия разделМрън - трябваха ми цели 2 месеца
                          F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

И аз "мрън" ... Мразя счетоводство!!!

Коментар

Хваля се: снощи бях при приятели в Дряново и ми подариха два броя Polo Shirt JOHN ASHFIELD и MAZERATI Хубаво е да имаш още контакти в шивашкия бизнес
                              Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
                              Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

Ееее ;( Оплакване: искам и аз на Мазератииии

Коментар

Working...
                                X