ntodorov написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се! 5-та серия
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Хвалба - 5 дни почивка!Оплакване - после 5 дни бач по 11-12часа.Оплакване - мноо е гадно да се тича с маратонки,които не са предназначени за това! А крампите са голям отврат! Хвалба - след малко ще се видя с приятел от форума! П.С 2-3 дни ме няма във форума и какви неща се случват ..."Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
Immortal написа:Irka написа:П.С 2-3 дни ме няма във форума и какви неща се случват ..."Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
Irka написа:Immortal написа:Irka написа:П.С 2-3 дни ме няма във форума и какви неща се случват ...
Коментар
-
да се оплача имам честитка от КАТ малко ме е снимала мобилна камера на КАТ не ме е яд че са ме снимали (виновен съм си) най ме е яд че са ме снимали в моя роден град Хвалба смених Гаджето ПС:Снимка е от мобилна скоростна камера на КАТснимката е направена в гр.Банкямалко преди бензиностанция Симоназасечен съм да минавам с скорост от 77км/ч при ограничение 50км/ч -глоба 100лв.камерата е била в Банкя на ул.Цар Освободител №70Шофирай разумно, на пътя не си сам.
Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird
Коментар
-
Immortal написа:Абе тия малоумници от КАТ не трябва ли да скриват лицата на возещите се в колите?!?Не се учудвам, че си сменил гаджетоШофирай разумно, на пътя не си сам.
Коментар
-
Били го снимали, голяма хвалба, на мен са ми обещали да изляза на рекламния календар на КАТ за 2013.Последната ми снимка е при ограничение от 40 да минавам с102км.Бързах. А сега дай и снимка на гаджето. Леле как ти завиждам че можеш да си сменяш гаджетата още.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
S_BANKOV написа:Били го снимали, голяма хвалба, на мен са ми обещали да изляза на рекламния календар на КАТ за 2013.Последната ми снимка е при ограничение от 40 да минавам с102км.Бързах. А сега дай и снимка на гаджето. Леле как ти завиждам че можеш да си сменяш гаджетата още.ls1 написа:Бързал си, но важното е че си внимавал! :DШофирай разумно, на пътя не си сам.
Коментар
-
S_BANKOV написа:А сега дай и снимка на гаджето."Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар