Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се! 5-та серия

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Alisiq написа:
    coolboby написа:
    Върви направи едно градско Оплакване: Утре съм на изпит, не съм бутвал ... Колкото помня от лекции, това е!
    Хаха, колкото и да дебнеш на Джеронимо, вече съм с друг номер и нямам хващане
    Достатъчна е снимката И да не съм съвсем извън темата да се оплача: Преди малко имах разправии с полицаи...как ще ставам рано за изпит, не знам!

Коментар

Утре, тоест днес отивам за Гергьовски уикенд... С агнешко в трап и всички глезотийки.....Оплакването ще е в понеделник сутрин...

Коментар

Похвал-Мина тука една група "ланчисти"(Дидо,Емо,Митака и Ради) през Бургас.Оплакване- на работа съм и се видяхме за няма и 10 минути.
        FIAT FORUM BULGARIA
        Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

метанистииииии Краси, метанистииииихвалба друго си е миризмата на морехвалба 7лв/100 км разход, 4ма души, клима , скорост 110
          F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
            метанистииииии Краси, метанистииииихвалба друго си е миризмата на морехвалба 7лв/100 км разход, 4ма души, клима , скорост 110
            И металистииии да сте все ми е тая.Нал минахте да се видим.Чакам ви за по бира на връщане
            FIAT FORUM BULGARIA
            Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

ще се обадим
              F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

оплаквам се.... от 2 дни съм болен.Скоро не ми се беше случвало такова нещо.в близките 6-7 години...

Коментар

Голямо оплакване - компа почина!!!
                  "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                  Ванга

Коментар

Похвали се, оплачи се! 5-та серия

Сецнах си кръста от едно клякане , мама му стара А работа имам да свърша на татко
                    FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
                    FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

Оплакване: Не мога да намеря нощна прогноза за времето....искам да знам от къде и кога изгрява луната и къде ще е ясно и къде облачно в източна България (Добрич - Варна)...ако някой може да съдейства.Хвалба: Почивка съм утре и ще се ходи на скара/бира край морето
                      Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
                      BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
                      BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

Хвалба: 5,53л/100км - 650 спокойно градско и 100 извънградско с климатик.Хвалба 2: В начолото на другата седмица ще се чипвам
                        Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI

Коментар

Geraka написа:
                          Хвалба: 5,53л/100км - 650 спокойно градско и 100 извънградско с климатик.Хвалба 2: В начолото на другата седмица ще се чипвам
                          Ебахти П.Д какъв нисък разход дава чак засрамва ЖТД-то :D.И да не е спам. Хвалба: Днес успях да изчистя 1 стар изпит .
                          Fiat Stilo 1.9 JTD 2003г.

Коментар

Хвалба : Колата вече седи на 15-ки .. полирани бордове, боядисани среди.. нископрофилни гуми.Скоро и снимки :D
                            Fiat Tipo 1600cc 84hp+? , цвят Бордо , Полукабриолет , GT интериор. На кратко - една истинска машина.
                            Бившата - Volvo V702.5 TDI 140 hp. - една УНИКАЛНО МОЩНА дизелова кола в моите очи..

Коментар

Хвалба:Днес си направихме спонтанен плаж съчетан със форумско-приятелска среща.Получи се страхотен ден.Открихме сезона на плажовете и то не къде да е,а на морето.Безценно.Благодаря на страхотната си жена,че ме пусна на това изживяване.
                              Прикачени файлове
                              FIAT BRAVO 1.6
                              FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                              LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Хвалба - Много добре си изкарахме на морето.
                                първият ми автомобил беше ЖИГУЛИ
                                Lancia Kappa 2.020v 155 H.P
                                Велико Търново/ Горна Оряховица там ми е корена

Коментар

Working...
                                X