Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се! 5-та серия

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Хваля се:колегата ми беше голям противоположник на Фиат и от половин час вече е горд собственик на Пунто мк2 ХГТ
    Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp

Коментар

Оплакване - дългогодишна приятелка имаше рожден ден, но така и не успях да намеря номера й, за да звънна. Оплакване - и тая година ще изпусна кампанията за почистването на България. Колежката, която помолих да ми вземе деня, щяла и тя да ходи.Хвалбъ - напуках се с бухтички, направени от мама, гарнирани с домашно сладко от смокини. Безценно! П.С. Цецкооо, направо ти завиждам за Търново и разходката в околността. Това е и моят любим град! Даже точно днес говорих на колежките как едно време си пожелах да уча там, но го изрекох гласно и "ония" па взеха, че ме приеха.
      "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
      Ванга

Коментар

Бухтички със сладко, ммммммм :D Хвалба: В момента в бюрото си имам 2 понички със сладко и цяла кутия бонбони Милка на бюрото си
        Más vale tarde que nunca
        Peugeot 206 2.0 HDi ))

Коментар

Alisiq написа:
          Бухтички със сладко, ммммммм :D Хвалба: В момента в бюрото си имам 2 понички със сладко и цяла кутия бонбони Милка на бюрото си
          Разбрахме, че са на бюрото, де. Yellow_Flash_Colorz_PDT_08А къде се намира то?
          Ванга

Коментар

От толкова вкусотийки загубих ума и дума, а колегите ми ометоха бонбоните
            Más vale tarde que nunca
            Peugeot 206 2.0 HDi ))

Коментар

Не ги е срам! Съвет - не ги дръж НА, а ПОД бюрото си! Оплакване - отвратително ми насича компа. Втори ден не мога да си сменя подписа!
              Ванга

Коментар

Оплакване : Тази седмица никак не ми върви , всичко става на опаки. А тъпата седмица дори не е свършила все още. Хвалба : Нямааааа !

Коментар

Оплакване: Попаднах на съквартирантки - патки! Хвалба: Въпреки това готвят, чистят и перат! :D

Коментар

m0tion написа:
                    Оплакване: Попаднах на съквартирантки - патки! Хвалба: Въпреки това готвят, чистят и перат! :D
                    Давай ги вкъщи. Пари няма да им взимам за наем

Коментар

m0tion написа:
                      Тогава не е толкова зле Оплакване: Петък вечер е, а така ми е скука........
                      Más vale tarde que nunca
                      Peugeot 206 2.0 HDi ))

Коментар

Върви направи едно градско Оплакване: Утре съм на изпит, не съм бутвал ... Колкото помня от лекции, това е!

Коментар

coolboby написа:
                          Върви направи едно градско Оплакване: Утре съм на изпит, не съм бутвал ... Колкото помня от лекции, това е!
                          Más vale tarde que nunca
                          Peugeot 206 2.0 HDi ))

Коментар

Три пъти го караш да те хване , Колежкеееееее....
                            FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
                            FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

Сори Оправих се и се извинявам и спирам със спама
                              Más vale tarde que nunca
                              Peugeot 206 2.0 HDi ))

Коментар

Alisiq написа:
                                Сори Оправих се и се извинявам и спирам със спама
                                Ти пък Шинлик да става
                                FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
                                FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

Working...
                                X