хвалба , имам грамота за най голям спамер и не само, наздравееееее
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се! 5-та серия
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Оплакване: Исках да си взема нови джанти 17"...Оказва се обаче, че гумите за тях нови са около 1200лв... Оплакване: Май ще се задоволявам със стандартните 16"...поне ще ги обуя с чисто нови гуми...предполагам, че е по добре от 17 със гуми втора ръка...Оплакване: Времето навън е бира и картофи а аз съм на работа днес...направооо...Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
-
оплакване: жената оня ден, докато паркирала, така изфраскала ауспуха, че се извадил от куките! и така се окривил, че не мога да го наместя сам!хвалба: бахти броните има тая кола - колко пъти се качват на тротоара, и дажи пукнатина не се появява! и двете: поръчах си парктроник за 20 кинта, дано да свърши работа...браво 1,6/90 - 09 г.
Коментар
-
Ах, да бе! Що не дойдохте в София??? Е, не съм Ради, ама ...Голяма хвалба - водиха ме на театър!! Празник за душата! Не бях ходила близо 5 години.Още по-хубавото е, че беше с пропуск. Пиесата я препоръчвам на всеки - "Столетие мое" с невероятната Стоянка Мутафова. Смях през сълзи, ама буквално! История за взаимоотношенията на 4 поколения жени."Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
Irka написа:Ах, да бе! Що не дойдохте в София??? Е, не съм Ради, ама ...Голяма хвалба - водиха ме на театър!! Празник за душата! Не бях ходила близо 5 години.Още по-хубавото е, че беше с пропуск. Пиесата я препоръчвам на всеки - "Столетие мое" с невероятната Стоянка Мутафова. Смях през сълзи, ама буквално! История за взаимоотношенията на 4 поколения жени.
Коментар
-
coolboby написа:Irka написа:Ах, да бе! Що не дойдохте в София??? Е, не съм Ради, ама ...Голяма хвалба - водиха ме на театър!! Празник за душата! Не бях ходила близо 5 години.Още по-хубавото е, че беше с пропуск. Пиесата я препоръчвам на всеки - "Столетие мое" с невероятната Стоянка Мутафова. Смях през сълзи, ама буквално! История за взаимоотношенията на 4 поколения жени."Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар