Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се! 5-та серия

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

хвалба , имам грамота за най голям спамер и не само, наздравееееее
    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Оплакване: Исках да си взема нови джанти 17"...Оказва се обаче, че гумите за тях нови са около 1200лв... Оплакване: Май ще се задоволявам със стандартните 16"...поне ще ги обуя с чисто нови гуми...предполагам, че е по добре от 17 със гуми втора ръка...Оплакване: Времето навън е бира и картофи а аз съм на работа днес...направооо...
      Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
      BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
      BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

оплакване: жената оня ден, докато паркирала, така изфраскала ауспуха, че се извадил от куките! и така се окривил, че не мога да го наместя сам!хвалба: бахти броните има тая кола - колко пъти се качват на тротоара, и дажи пукнатина не се появява! и двете: поръчах си парктроник за 20 кинта, дано да свърши работа...
        браво 1,6/90 - 09 г.

Коментар

Хвалба - На маса съм с много хубави хора.Оплакване - Другият път ще се постарая на дойда на срещата.
          първият ми автомобил беше ЖИГУЛИ
          Lancia Kappa 2.020v 155 H.P
          Велико Търново/ Горна Оряховица там ми е корена

Коментар

sharpradi написа:
            Хвалба - На маса съм с много хубави хора.Оплакване - Другият път ще се постарая на дойда на срещата.
            Когато Ради не идва на срещата, срещата ще иде при Ради!

Коментар

Ах, да бе! Що не дойдохте в София??? Е, не съм Ради, ама ...Голяма хвалба - водиха ме на театър!! Празник за душата! Не бях ходила близо 5 години.Още по-хубавото е, че беше с пропуск. Пиесата я препоръчвам на всеки - "Столетие мое" с невероятната Стоянка Мутафова. Смях през сълзи, ама буквално! История за взаимоотношенията на 4 поколения жени.
              "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
              Ванга

Коментар

Хвалба 1: Залепих тапетите в приятелката ми, перфектно залепени и нагласени.Хвалба 2: Правих си стикер бомб на капачката за резервоара и се получи 90 % добре.Като ми писне слагам нова лепенка на 100% добре :D :P
                Fiat Bravo 99' 1.6 GT
                Fiat Bravo 1.2 16v-Тотализирано
                Fiat Bravo 99' 1.6 SX

Коментар

Irka написа:
                  Ах, да бе! Що не дойдохте в София??? Е, не съм Ради, ама ...Голяма хвалба - водиха ме на театър!! Празник за душата! Не бях ходила близо 5 години.Още по-хубавото е, че беше с пропуск. Пиесата я препоръчвам на всеки - "Столетие мое" с невероятната Стоянка Мутафова. Смях през сълзи, ама буквално! История за взаимоотношенията на 4 поколения жени.
                  Пък какъв виц се сетих...само, че за 3 поколения жени

Коментар

Хвалба: Направих си вечеря на дъска... (Стела и Бони) )))Оплакване: Утре трябва да ставам в 07ч....
                    Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
                    BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
                    BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

Аве Торнадо малко ме води по престой, ама то това лесно с решава, оставам компа логнат, да се седи 1 седмициа Ся тая грамота на текущия шеф или след месец, като почна нова работа да я давам
                      F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Хвалба:Явно е, че emzo знае какво прави, щом даже жената усети, че колата набира по-лесно и по-бързо!Хвалба 2:Изкарах страхотно на Бяло камъне!Оплакване:Пак на работа
                        I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

Оплакване: Трябва да уча! И учебници трябва да купувам!Оплакванее! Тоя семестър ще ми излезе много, много скъп! 450лв такса+100тина лева за учебници!

Коментар

Хвалба: Купих си термостатОплакване: 98 лева е... Оплакване: Още си търся спойлер...Хвалба: Взех си дооооста важен изпит и съм на крачка от дипломиране...
                            FIAT BRAVO SX 1.6 16V '96 ex...
                            FIAT Doblo Cargo 1.9 JTD
                            Alfa Romeo 147 1.9 JTD '01 now

Коментар

Хваля се: Обух палиока с летните чипици и му теглих една мивка , пунтаците го заглеждат(т.е. да се считат за жени ) ! И разходка по Витоша му направих.За оплакване няма тези дни
                              Lancia Lybra '00 1.8 140hp

Видеорегистратори

Коментар

coolboby написа:
                                Irka написа:
                                Пък какъв виц се сетих...само, че за 3 поколения жени
                                Диване с диване търновско, знаех си, че веднага ще се "закачиш". Оплакване - за пръв път, от 5 месеца насам, не ми се ходи на работа (утре).Оплакване - абе тия мъже направо полудяха! Какво им става - не знам!
                                "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                                Ванга

Коментар

Working...
                                X