ОПЛАКВАНЕ - ЗАКЛЮЧИХА МИ ЛИЧНАТА ТЕМА, ЗАЩОТО СЪМ ПОПИТАЛ В НЕЯ КАКВИ ГОВОРИТЕЛИ ДА СИ СЛОЖА В ЗАДНАТА ЛИНИЯ НА БРАВОТО!!!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се! 5-та серия
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Bravo JTD GT написа:ОПЛАКВАНЕ - ЗАКЛЮЧИХА МИ ЛИЧНАТА ТЕМА, ЗАЩОТО СЪМ ПОПИТАЛ В НЕЯ КАКВИ ГОВОРИТЕЛИ ДА СИ СЛОЖА В ЗАДНАТА ЛИНИЯ НА БРАВОТО!!!Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG
Коментар
-
Bravo JTD GT написа:ОПЛАКВАНЕ - ЗАКЛЮЧИХА МИ ЛИЧНАТА ТЕМА, ЗАЩОТО СЪМ ПОПИТАЛ В НЕЯ КАКВИ ГОВОРИТЕЛИ ДА СИ СЛОЖА В ЗАДНАТА ЛИНИЯ НА БРАВОТО!!!
Коментар
-
Похвали се, оплачи се! 5-та серия
emzo написа:Днес имахме важен обект да изграждаме, колегата ми заранта звъни и ми вика, че е болен.Преди малко го видях да лочи бири в едно заведениеFIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Коментар
-
emzo написа:Днес имахме важен обект да изграждаме, колегата ми заранта звъни и ми вика, че е болен.Преди малко го видях да лочи бири в едно заведениеОсновния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
Irka написа:Оплакване - баси откачения ден днес.Хвалба - поне имам голям напредък на работа - вече като занеса маратонки за пробване, не питам " Стана ли Ви"? , а "Добре ли е като номерче?"Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
-
kiselo написа:Irka написа:Оплакване - баси откачения ден днес.Хвалба - поне имам голям напредък на работа - вече като занеса маратонки за пробване, не питам " Стана ли Ви"? , а "Добре ли е като номерче?""Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
bubachko
Хвалба: Вече втори ден съм командировка в чужбинскоОплакване: Ханой изобщо не е едно екзотично място за посещение...Но все пак е интересно
Коментар
-
coolboby написа:Irka написа:Хвалба - във фейса получих покана за приятелство от Ирина Рабчева. Мислех, че съм единствена."Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
Bravo JTD GT написа:ОПЛАКВАНЕ - ЗАКЛЮЧИХА МИ ЛИЧНАТА ТЕМА, ЗАЩОТО СЪМ ПОПИТАЛ В НЕЯ КАКВИ ГОВОРИТЕЛИ ДА СИ СЛОЖА В ЗАДНАТА ЛИНИЯ НА БРАВОТО!!!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар