Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се! 5-та серия

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ОПЛАКВАНЕ - ЗАКЛЮЧИХА МИ ЛИЧНАТА ТЕМА, ЗАЩОТО СЪМ ПОПИТАЛ В НЕЯ КАКВИ ГОВОРИТЕЛИ ДА СИ СЛОЖА В ЗАДНАТА ЛИНИЯ НА БРАВОТО!!!
    JTD (UniJet Turbo Diesel)

Коментар

Колега, поеми дълбоко въздух и пусни темата в правилния раздел. Модератора ти е обяснил

Коментар

Bravo JTD GT написа:
        ОПЛАКВАНЕ - ЗАКЛЮЧИХА МИ ЛИЧНАТА ТЕМА, ЗАЩОТО СЪМ ПОПИТАЛ В НЕЯ КАКВИ ГОВОРИТЕЛИ ДА СИ СЛОЖА В ЗАДНАТА ЛИНИЯ НА БРАВОТО!!!
        Най вежливо те помолиха да задаваш въпросите си в определените раздели. Писането с големи букви нали знаеш какво значи, ако не знаеш - крещене. А като гледам и аватара... на бан ми мирише. Тук сме се събрали не да се караме, а да си помагаме и да се чувстваме комфортно. За да се постига това си има определени правила които се спазват. Нищо лично, но няма за какво да се сърдиш, а и там където си задал въпроса за говорителите, ще получиш по-малко инфо отколкото ако го беше задал в правилния раздел.
        Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
        Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
        Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG

Коментар

Bravo JTD GT написа:
          Колега, няма за какво да се оплакваш.Сега ти изчетох цялата "лична" тема. Ми извинявай, ама си е "тюрлю-гювеч".Във форума си нямаме ЛИЧНИ теми, не може в една и съща тема да пишеш по всички въпроси, които те интересуват.Представи си, че всеки си направи по една такава лична тема... и си пише всичко в нея.За всяко нещо, което си питал в "твоята" тема, си има съответни раздели и теми.Не се оплаквай! Колегата даже е трябвало да те предупреди официално, но като го гледам се е смилил. Утре ще го почерпя по този повод вместо теб

Коментар

Днес имахме важен обект да изграждаме, колегата ми заранта звъни и ми вика, че е болен.Преди малко го видях да лочи бири в едно заведение
            F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Похвали се, оплачи се! 5-та серия

emzo написа:
              Днес имахме важен обект да изграждаме, колегата ми заранта звъни и ми вика, че е болен.Преди малко го видях да лочи бири в едно заведение
              Такава терапия са му предписали , па ти ....
              FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
              FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

Аве обърка ми плановете, иначе пука ми Освен да го прокълна наистина да се разболее
                F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
                  Eeee ! Болен е човека, от венерически болести и то. Боли го ... за важния обект, и тази терапия с бирата потвърждава че болеста все още е в лека форма. При усложнения се преминава към по-твърди "лечебни" напитки :D Споко, има ги много такива "колеги" :D И аз да се оплача - нема работа, нема кинти Боли ме рамото и ако си намеря работа за кинти, не е ясно как ще бачкам с тая болежка Вчера ходих на интервю за работа, и ми казаха - заплата около 350 - 400 лв., а аз питах "На час ли ?"
                  Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.

Коментар

Оплакване - баси откачения ден днес.Хвалба - поне имам голям напредък на работа - вече като занеса маратонки за пробване, не питам " Стана ли Ви"? , а "Добре ли е като номерче?"
                    "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                    Ванга

Коментар

Irka написа:
                      Оплакване - баси откачения ден днес.Хвалба - поне имам голям напредък на работа - вече като занеса маратонки за пробване, не питам " Стана ли Ви"? , а "Добре ли е като номерче?"
                      Ан тъй! Я кажи от къде да си купувам маратонки, че скоро ще ми трябват нови ))Оплакване: Цял след обяд ме разцепи главоболието...Оплакване: Що годе хубавите летни гуми за стилото са около 700лв за 4бр...брррр...и това за 16" а аз искам 17 или 18 да купувам с джанти...май май ще си карам на стандартните джантета... Хвалба: Няма...
                      Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
                      BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
                      BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

kiselo написа:
                        Irka написа:
                        Ан тъй! Я кажи от къде да си купувам маратонки, че скоро ще ми трябват нови ))
                        При мен! Спорт Депо - Галакси Трейд Център на "Шипченски проход" 18 - ет. 3 - баси подробната съм.Хвалба - във фейса получих покана за приятелство от Ирина Рабчева. Мислех, че съм единствена.
                        Ванга

Коментар

Irka написа:
                          Хвалба - във фейса получих покана за приятелство от Ирина Рабчева. Мислех, че съм единствена.
                          Оставяй я тая бе! Тя не е като оназ другата Ирина

Коментар

Хвалба: Вече втори ден съм командировка в чужбинскоОплакване: Ханой изобщо не е едно екзотично място за посещение...Но все пак е интересно

Коментар

coolboby написа:
                              Irka написа:
                              Хвалба - във фейса получих покана за приятелство от Ирина Рабчева. Мислех, че съм единствена.
                              Оставяй я тая бе! Тя не е като оназ другата Ирина
                              Нали, нали? То ...като оная, другата, нема нийде. П.C. Искам и аз такава работа като на Пешо, да ме пращат в командировка "навън". Косьооо, нема ли некой тийм билдинг зад граница, бе? Айде дъ съ оплачъ - току-що ме извикаха по-рано на работа, тоя болен, оня болен, нема кой да бачка.Кака тъкмо се канеше да ходи да потича.
                              Ванга

Коментар

Bravo JTD GT написа:
                                Те тука са най-стриктните модератори нема такива чесно.Ама ако някой модератор напише глупост на него нищо не му се прави,ти да си видял модератор със предупреждение?няма и да видиш.Бан по една година,във другите форуми наказват по седмица някъде месец ако повторно сгафиш,тук са ебати и гЪзарите,по година да ти дойде акъла дали ще пишеш във грешния раздел или ще пишеш срещу Кирето от онзи ден.Ама нема да се плашиш правиш друга регистрация и пак си в джаза.Ама то тука стана като семеен форум,само определени субекти си пишат личните драми,тук таме някой нов се запише да види нещо нужно за колата и айде чао от форума.

Коментар

Working...
                                X