Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се! 5-та серия

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

kiselo написа:
    ls1 написа:
    Отивам в Метро ей сега, ужким вечер да ми е спокойно. Верно, празно. Обаче на касата чакам една леля да се накара на касиерката че нямали 1.8% масленост мляко, ами 3.2%. Що за безобразие. Тя не можела да търпи толкова мазно все пак. Касиерката седи и мълчи, времето минава. Накрая не издържах и казах на лелята ’Госпожо, вземете млякото и сипете вътре един литър вода, ще стане 1.6% масленост’. Тя ме изгледа възмутено, явно се замисли подигравам ли се или не и после се зарадва ’Да бе! Така ще имам два литра нискомаслено мляко на цената на един’. И благоволи да си тръгне.
    Честно ти казвам изсмях се като лудите силно и сам... Много тъп народ вирее наоколо...
    От друга страна пък какъв недодялан служител се гичини в сектор ,, Мляко и млечни продукти ’’ в ,, МЕТРО ’’ - Варна.
    FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
    FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

Спечелих облог за вчерашния мач :D :D :D
      "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
      Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

Хвалба: Не ме бийте, не мога да се наситя на новия ми Пижо Вече нямам пунто..
        Más vale tarde que nunca
        Peugeot 206 2.0 HDi ))

Коментар

Alisiq написа:
          Колежке , да не си объркала наш’то форум с някой еротичен такъв ?

Коментар

Re: Похвали се, оплачи се! 5-та серия

Румен_Хинчев написа:
            Alisiq написа:
            Ами ааааз
            Más vale tarde que nunca
            Peugeot 206 2.0 HDi ))

Коментар

Alisiq написа:
              Няма да те бием, само ще те ......порицаем. Ама публично! Със здраве да си го караш! Дай някоя снимка ...и марш в Пежо форума! И там се подвизаваме. ( но с друго име). Ще ме познаеш по стила на писане. Хвалба - и тази сутрин наситих клетките с кислород. Оплакване - обикалям кварталните (засега ) училища, в търсене на свободни преподавателски места, ама нъцки.Що ли се бутам и аз между шамарите, като гледам каква младеж расте???Ще си отговоря сама - щото обичам предизвикателствата.
              "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
              Ванга

Коментар

Re: Похвали се, оплачи се! 5-та серия

Alisiq написа:
                Румен_Хинчев написа:
                Alisiq написа:
                Ами ааааз
                Много си сладка и да си караш ПЕЖО-то със здраве и в никакъв случай да не се отписваш оттук !!!

Коментар

Летя от радост, беше ми мечта
                  Прикачени файлове
                  Más vale tarde que nunca
                  Peugeot 206 2.0 HDi ))

Коментар

Irka написа:
                    Alisiq написа:
                    Няма да те бием, само ще те ......порицаем. Ама публично! Със здраве да си го караш! Дай някоя снимка ...и марш в Пежо форума! И там се подвизаваме. ( но с друго име). Ще ме познаеш по стила на писане. Хвалба - и тази сутрин наситих клетките с кислород. Оплакване - обикалям кварталните (засега ) училища, в търсене на свободни преподавателски места, ама нъцки.Що ли се бутам и аз между шамарите, като гледам каква младеж расте???Ще си отговоря сама - щото обичам предизвикателствата.
                    Хм...,, Строга учителка ’’ начи , а

Коментар

Строга, строга ...колко да съм строга? Голяяяма хвалба - чакам гости от Испанияяяяяя! Оплакване - ще почакам малко... има-нема 2 седмици. Ама сега го разбрах и как да не се похваля?
                      "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                      Ванга

Коментар

Irka написа:
                        Строга, строга ...колко да съм строга? Голяяяма хвалба - чакам гости от Испанияяяяяя! Оплакване - ще почакам малко... има-нема 2 седмици. Ама сега го разбрах и как да не се похваля?
                        Ха честито за гостито.И кака не бъди толкова строга.
                        първият ми автомобил беше ЖИГУЛИ
                        Lancia Kappa 2.020v 155 H.P
                        Велико Търново/ Горна Оряховица там ми е корена

Коментар

Оплакване: Цял ден си мисля, че днес е петък, път то било четвъртък ....
                          FIAT Punto 55 S
                          FIAT Doblo 1.3 Multijet

Коментар

Ще направиш като евреите. Върви си един евреин и гледа на земята 50 стотинки. Обаче как да се наведе, било събота, а в събота евреите не бива да работят, навеждането сие работа. Помолил се горещо евреина на Бог, погледнал - вляво събота, вдясно събота, а по средата при него - петък.

Коментар

Това само в БГ имам чувството, че го има...Влизам в привидно голям и хубав сайт за компютри и части...Ровя 5 часа (търсачката не открива нищо!??! Не работи...)Намирам това което ми трябва (като му копирам името и го търся с търсачката ми дава не намерен продукт) !?!?Избирам да го купя ( следва кратка регистрация)Единствения начин да го платя е на куриера...(мамка му кой и защо ще ходи с 50-70-100лв в джоба си цял ден за да чака скапания куриер) Има 19847 начина да се плати онлайн...ама уви...Поръчвам и два дни никаква обратна връзка...(деева дали пък това не е някакъв изоставен сайт)!?Решавам да им пиша за да видя дали са живи понеже междувременно съм открил същия продукт в друг "голям" сайт за половин цена...Оказва се, че просто имали прекалено много работа милите и не могли да ми звъннат, че поръчката ми е приета но щели да могат чак след два дни да я пратят по куриер (явно не знаят, че има опции да си викнеш куриер на адрес...1?!??!)Отказвам поръчката...(вече е твърде късно а и съм я намерил на половин цена)Започва се едно писане на емейли как така съм се отказал, те я били приели и какво да я правели сега....!?!?Чак се чудя как съществуват подобни "организации"!?!??
                              Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
                              BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
                              BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

Ами разбери ги къде са и им издири телефони и им тегли една м...на по нашенски ... Това е несериозно ...
                                Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
                                Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
                                Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG

Коментар

Working...
                                X