Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се! 5-та серия

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Irka написа:
    coolboby написа:
    Отвратителен рожден ден!
    Имам дежа ву! Стига де, миналата година пак се оплакваше от същото... Я по-ведро! :D
    Охх..отвратителен беше преди танцьорките да разберат, че имам рожден ден! Алеле майко Прибрах се тогава, когато хората излизаха за работа. Ирке, очаквай снимка, даже може и тук да я кача.Позволих си на рождения си ден да се направя на ...
    Прикачени файлове

Коментар

Направил си се на касетка?

Коментар

На ЩАЙГА се е направил колегата. И аз го правя понякога :D
        НЕ Е ВАЖНО КАКВА Е КОЛАТА, А КОЛКО Е ПРАЗНА ГЛАВАТА!!!

Коментар

Kuku написа:
          Направил си се на касетка?
          Предполагам, че символиката е, че е изглеждал толкова добре колкото и тази щайга Ехх такива моменти се помнят... ))Оплакване: Момата си тръгва...Хвалба: Няколко дни се разцепих от снимки и хайманлък...
          Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
          BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
          BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

kiselo написа:
            Оплакване: Момата си тръгва...
            Абе ти тая "мома" докога ще я търпиш да е "мома"?!?Оплакване - днес и утре съм отпуска от отпуската

Коментар

ХвалбаИмам нови снимки , бил съм много фотогеничен.оплакване Талон евентуално ще видя през 2016год. Станах като плешива калинка
              Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
              (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
              Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Immortal написа:
                kiselo написа:
                Оплакване: Момата си тръгва...
                Абе ти тая "мома" докога ще я търпиш да е "мома"?!?Оплакване - днес и утре съм отпуска от отпуската
                Не ще бре...аз затова търсих нова ама...шанс... Оплакване: От 2 часа имам някакъв тик на показалеца на дясната ръка и подскача на ляво на дясно...отначало беше забавно сега обаче започва да ме дразни...

Коментар

Хубав ден))

Коментар

coolboby написа:
                    Irka написа:
                    coolboby написа:
                    Отвратителен рожден ден!
                    Имам дежа ву! Стига де, миналата година пак се оплакваше от същото... Я по-ведро! :D
                    Охх..отвратителен беше преди танцьорките да разберат, че имам рожден ден! Алеле майко Прибрах се тогава, когато хората излизаха за работа. Ирке, очаквай снимка, даже може и тук да я кача.Позволих си на рождения си ден да се направя на ...
                    Направо ти завиждам! :D Радвам се, че си изкарал добре. Чекам си снимката. Оплакване - не случих на невролог, мамка му! Хвалба - напоследък ми се случват всякакви странни неща...понякога успявам да разчета знаците по пътя на духовното ми израстване. Всеки ден се убеждавам, че на този свят няма случайни неща, че за всичко случващо се има причина, но невинаги я разбираме навреме.Хвалба - вчера беше един мнооого хубав ден - свърших много неща - доволна съм от себе си.Чух искрени окуражителни думи, случиха се и няколко от тези "странни" неща.
                    "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                    Ванга

Коментар

Оплакване: Вече минава 15:00 а куриера от ЕКОНТ никакъв го няма. Уж преди час беше тръгнал за адреса ......
                      FIAT Punto 55 S
                      FIAT Doblo 1.3 Multijet

Коментар

Оплакване: Ааааа....преди месец ми се скапа охлаждането на лаптопа и за 3 седмици едва успях да намеря ново....Сега пък се счупи едната панта дето държи монитора...деева...

Коментар

Meril написа:
                          Хубав ден))

Коментар

Хвалба - Днес отивам да платя последната вноска за телевизора и се оказа че съм го изплатил без да разбера
                            първият ми автомобил беше ЖИГУЛИ
                            Lancia Kappa 2.020v 155 H.P
                            Велико Търново/ Горна Оряховица там ми е корена

Коментар

Отивам в Метро ей сега, ужким вечер да ми е спокойно. Верно, празно. Обаче на касата чакам една леля да се накара на касиерката че нямали 1.8% масленост мляко, ами 3.2%. Що за безобразие. Тя не можела да търпи толкова мазно все пак. Касиерката седи и мълчи, времето минава. Накрая не издържах и казах на лелята ’Госпожо, вземете млякото и сипете вътре един литър вода, ще стане 1.6% масленост’. Тя ме изгледа възмутено, явно се замисли подигравам ли се или не и после се зарадва ’Да бе! Така ще имам два литра нискомаслено мляко на цената на един’. И благоволи да си тръгне.

Коментар

ls1 написа:
                                Отивам в Метро ей сега, ужким вечер да ми е спокойно. Верно, празно. Обаче на касата чакам една леля да се накара на касиерката че нямали 1.8% масленост мляко, ами 3.2%. Що за безобразие. Тя не можела да търпи толкова мазно все пак. Касиерката седи и мълчи, времето минава. Накрая не издържах и казах на лелята ’Госпожо, вземете млякото и сипете вътре един литър вода, ще стане 1.6% масленост’. Тя ме изгледа възмутено, явно се замисли подигравам ли се или не и после се зарадва ’Да бе! Така ще имам два литра нискомаслено мляко на цената на един’. И благоволи да си тръгне.
                                Честно ти казвам изсмях се като лудите силно и сам... Много тъп народ вирее наоколо...

Коментар

Working...
                                X