Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се! 5-та серия

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Емо, той господ си знае работата (само да не си ги намерил в портфейла на някой колега )Оплакване: днес усетих що не трябва да се кара много бързо на магистралата. Един идиот с микробус, въпреки че от далеч му святках с фаровете, реши, че трябва да изпревари със 100 км/ч камион, който се движи с 90, докато аз ги наближавах отзад с ..... много.Скочих на спирачките и успях да намаля до неговата скорост когато бях на 1 метър от задната му броня.... вече бях почнал да си представям как хвърчат ламарини и човешки тела....Хваля се: размина ми се и този път...

Коментар

Immortal написа:
      Емо, той господ си знае работата (само да не си ги намерил в портфейла на някой колега )Оплакване: днес усетих що не трябва да се кара много бързо на магистралата. Един идиот с микробус, въпреки че от далеч му святках с фаровете, реши, че трябва да изпревари със 100 км/ч камион, който се движи с 90, докато аз ги наближавах отзад с ..... много.Скочих на спирачките и успях да намаля до неговата скорост когато бях на 1 метър от задната му броня.... вече бях почнал да си представям как хвърчат ламарини и човешки тела....Хваля се: размина ми се и този път...
      Ти какво?Пробваш докога е so far ли? Карайте разумно, бе хора ... не бавно, а разумно ... с презумпцията, че другия е идиот
      I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

emzo написа:
        Прекрасен ден - намерих 100лв преди малко, хич не ме интересува чии са, отивам и си купувам нов акумулатор.Няма само мен да ме е**т, един път в тоз живот и аз ще намажа. Без тва в тая държава закони и справедливост няма
        Само така ... свиркай си и си носи новите дрехи!
        I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

Оплакване,днес разбрах,че пружините дет ги чаках един месец и карам половин година с тях са за 1,6 Следва проба с пружини от 1,9 -115 или направо оригинални за моята.Хвалба ще ми върнат парите като им върна тези от 1,6 :D .
          Fiat linea 1.3 mjet, Bravo2 1,4 . EX -Lancia Y 1.2, Stilo 1.8 MW ,Brava 1.8,Dedra 1.8 16v,Delta2 1,6,Ritmo 1,5,Lada 1500.

Коментар

Тези вършат ли ти работа?
            Прикачени файлове
            Octavia RS
            Evo 10-служебната играчка.

Коментар

emzo написа:
              Прекрасен ден - намерих 100лв преди малко, хич не ме интересува чии са, отивам и си купувам нов акумулатор.Няма само мен да ме е**т, един път в тоз живот и аз ще намажа. Без тва в тая държава закони и справедливост няма
              Ей аз се чудя къде съм си загубил 100-те лева.Айде няма да си ги искам,щом си късметлия,ама да почерпиш.Баси оплакването:Очертава се да съм редовна смяна цял месец.
              FIAT BRAVO 1.6
              FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
              LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Тези вършат ли ти работа?" Поръчал съм ги вече. Само ще тествам ,ако не станат нафтовите ще сложа оригиналния размер.
                Fiat linea 1.3 mjet, Bravo2 1,4 . EX -Lancia Y 1.2, Stilo 1.8 MW ,Brava 1.8,Dedra 1.8 16v,Delta2 1,6,Ritmo 1,5,Lada 1500.

Коментар

Незнам за хвалба ли е или за оплакване ама и аз вече се газифицирах.
                  Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
                  Ex.Opel Astra

Коментар

z_sutrov написа:
                    Незнам за хвалба ли е или за оплакване ама и аз вече се газифицирах.
                    Дано да е само за хвалба,че като знам кой те прати при тях... Честита да ти е газовата и да се похвалиш с добър разход.Хвалбъ-Намерих си компания за срещата на Бяло камъне.Подробности на място.
                    FIAT FORUM BULGARIA
                    Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

krasio_79bs написа:
                      Хвалбъ-Намерих си компания за срещата на Бяло камъне.Подробности на място.
                      Оплакване: Красимир ми изневери!!!

Коментар

Immortal написа:
                        krasio_79bs написа:
                        Ти нали си имаш кучка, бе?Ко ривеш ...

Коментар

Immortal написа:
                          krasio_79bs написа:
                          Ни бой са пак ще намеря време за теб.
                          FIAT FORUM BULGARIA
                          Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Да се похваля: В неделя започва махането на старите прозорци и поставянето на нова дограма с цвят "златен дъб".Да се оплача: Подмяната ще е само на долния етаж Другия ще е на по-късен етап.
                            now. BMW E39 523i '98 170hp
                            ex. Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16v `97 113hp
                            ex. Fiat Tipo 2.0.ie GT `93 113hp

Коментар

dimmX написа:
                              Да се похваля: В неделя започва махането на старите прозорци и поставянето на нова дограма с цвят "златен дъб".Да се оплача: Подмяната ще е само на долния етаж Другия ще е на по-късен етап.
                              Гледай обезателно да ти направят вентилационните отвори на "златният зъб".Цветната дограма се раздува яко от слънцето, ако няма такива и почват ядовете.За отводнителните също се оглеждай,някои ги дупчат при изработката,а някой при монтажа и се случва да ги забравят.
                              FIAT FORUM BULGARIA
                              Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

krasio_79bs написа:
                                dimmX написа:
                                Гледай обезателно да ти направят вентилационните отвори на "златният зъб".Цветната дограма се раздува яко от слънцето, ако няма такива и почват ядовете.За отводнителните също се оглеждай,някои ги дупчат при изработката,а някой при монтажа и се случва да ги забравят.
                                Задължително!Тенкю
                                now. BMW E39 523i '98 170hp
                                ex. Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16v `97 113hp
                                ex. Fiat Tipo 2.0.ie GT `93 113hp

Коментар

Working...
                                X