Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се! 5-та серия

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

g0g40 написа:
    white_shark написа:
    Приятели голяма простотия...разчертаха синя зона пред нас.Това го очаквах,но не и да спират колите на отсрещната страна на улицата.Мислех,че ще е откъм входа към двора и гаражите,а те тъпанарите разчертаха оттатък.Сега ми е много интересно като спре някой с/у входа с колко маневри ще се излиза като няма да има място да се дава достатъчно назад...да не говорим за бусовете как ще влизат
    Аз чакам всеки момент да разчертаят и нашата улица - голям купон ще настане ....
    намери си улицата http://www.burgascouncil.org/upload/05221.pdfако я няма - значи няма да е скоро....
    Fiat Punto 1.1-Синята птица
    Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
    Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

Хваля се (многоооо) : Притежавам най добрия форд в света............... Продадения . Не очаквах че ще намери човек който да го купи. А между другото го продадох за повече от колкото го взех, че и си върнах парите от частите вложени в него. Как да не се радва човек. Оплакване : Заглеждам се по една от балдъзите... . Спокойно, за ланча капа говоря. Ама нещо италианките не ги хвалят много , поне така съм чул де аз в форум с италианки, регистрация нямам и не знам как стоят нещата . И другото което е, май няма да се справя с поддръжката на капата била тя JTD, TDs или газифицирана, частите и ще ме накарат да фалирам и затова ще преминавам май към отбора на Е36 или голф 3-ка .

Коментар

събота- работен ден, а аз съм си вкъщи :D
        FIAT Marea ex
        FIAT Cinquecento 0.9i.e.S ex
        Alfa Romeo 147 1.9 JTDm

Коментар

Тъкмо свърших работа и се прибрах :D Заваля дъжд, времето пак се скапа Мързи ме да разглобявам отново безн. помпа за да сменя поплавъка.Поръчах си пица

Коментар

Хвалба: Вчера си взех изпита по MATLAB.Хвалба: Днес имах време,да съборя турбото на Бравата за оглед,че нещо не ми хареса как не се върти ония ден.Връщането на мотора върви гладко.Оплакване: Турбото е тръгнало да си ходи,има луфтче.
            Fiat Punto`04 1.2 60hp.
            Renault Kangoo 1.9 DTI 80hp.
            ex: FIAT Marea Weekend 1.8 16v ELX; FIAT Brava TD100 SX.

Коментар

Днес разкарах EGR-а и от моето JTD105. Колегата Jimy ми изпрати 2-ве пластини рязани с лазер и днес ги монтирах. Махнах всичко и на мястото му сложих пластините. Стана много добре .
              Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
              Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

nelegalniq написа:
                И другото което е, май няма да се справя с поддръжката на капата била тя JTD, TDs или газифицирана, частите и ще ме накарат да фалирам и затова ще преминавам май към отбора на Е36 или голф 3-ка .
                Поредния мит.Капата е ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ЕВТИНА за подръжка, сравнена с ВСИЧКИ други коли от ТОЗИ КЛАС.Оплаквам се: Изкарах кошмарни дни вчера и днес. Нищо лошо, но само каръщина, и безсмислено висене в един завод днес цял ден. Цял ден правих едни измервания, и накрая се оказа, че е било напълно безсмислено... само си пропилях един ден от течащата ми отпуска.И съм скапан, на всичко отгоре.

Коментар

Immortal написа:
                  nelegalniq написа:
                  И другото което е, май няма да се справя с поддръжката на капата била тя JTD, TDs или газифицирана, частите и ще ме накарат да фалирам и затова ще преминавам май към отбора на Е36 или голф 3-ка .
                  Поредния мит.Капата е ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ЕВТИНА за подръжка, сравнена с ВСИЧКИ други коли от ТОЗИ КЛАС.Оплаквам се: Изкарах кошмарни дни вчера и днес. Нищо лошо, но само каръщина, и безсмислено висене в един завод днес цял ден. Цял ден правих едни измервания, и накрая се оказа, че е било напълно безсмислено... само си пропилях един ден от течащата ми отпуска.И съм скапан, на всичко отгоре.
                  Напълно подкрепям Имортъла.Капата наистина е евтина в своят клас коли.Имам капа от от около 5 години.Много добра кола.
                  първият ми автомобил беше ЖИГУЛИ
                  Lancia Kappa 2.020v 155 H.P
                  Велико Търново/ Горна Оряховица там ми е корена

Коментар

Хвалба: 4 почивни дни )) Заредил съм фотоапарата. Момата ще дойде след обяд. Голямо миткосване ще падне.Оплакване: Трябва да отскоча до работа за 1-2 часа...
                    Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
                    BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
                    BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

Хвалба: хапнахме на обяд със семейството курбанче, че и по ракийка и по няколко бири пийнахмеОплакване : не стига че одрямах, а ми е и тежко на корема, няма да се вечеря днес
                      Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
                      Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
                      ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

оплакване.....Днес е първата неделя от годината, в която работя с камиона.хвалба.....Поне изкарах някой лев )

Коментар

donnna написа:
                          g0g40 написа:
                          white_shark написа:
                          Приятели голяма простотия...разчертаха синя зона пред нас.Това го очаквах,но не и да спират колите на отсрещната страна на улицата.Мислех,че ще е откъм входа към двора и гаражите,а те тъпанарите разчертаха оттатък.Сега ми е много интересно като спре някой с/у входа с колко маневри ще се излиза като няма да има място да се дава достатъчно назад...да не говорим за бусовете как ще влизат
                          Аз чакам всеки момент да разчертаят и нашата улица - голям купон ще настане ....
                          намери си улицата http://www.burgascouncil.org/upload/05221.pdfако я няма - значи няма да е скоро....
                          Сега се прибирах и гледам разчертали са я вече. Тея хора не почиват ли в неделя!?!
                          FIAT Punto 55 S
                          FIAT Doblo 1.3 Multijet

Коментар

Оплакване: WizzAir са вдигнали адски много цените на самолетните билети. Най-евтино с тях съм пътувал за 50лв - двупосочен София-Форли(Италия)

Коментар

Похвали се, оплачи се! 5-та серия

coolboby написа:
                              Оплакване: WizzAir са вдигнали адски много цените на самолетните билети. Най-евтино с тях съм пътувал за 50лв - двупосочен София-Форли(Италия)
                              И аз така до бергамо , ама сега сопаааааааа.....91 евро двупосочен (ръчен багаж ) от Отопени ( Букурещ ).Между другото често от Букурещ е по-евтино.
                              FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
                              FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

Оплаквам се....Хваля се (в очакване)....

Коментар

Working...
                                X