dobrujanetza написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се! 5-та серия
Collapse
Заключена тема
X
X
-
coolboby написа:И аз не знам за оплакване ли е за хвалене ли е: Отново ми нахлуват мисли за Алфа, тоя път 156 2.4. Дали да се вкарвам във филма или да си живея спокойно с 1.2I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!
Коментар
-
avvasilev написа:Оплаквам се:Попаднал съм под лошото влияние на метанистите ...Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
Приятели голяма простотия...разчертаха синя зона пред нас.Това го очаквах,но не и да спират колите на отсрещната страна на улицата.Мислех,че ще е откъм входа към двора и гаражите,а те тъпанарите разчертаха оттатък.Сега ми е много интересно като спре някой с/у входа с колко маневри ще се излиза като няма да има място да се дава достатъчно назад...да не говорим за бусовете как ще влизатEX' Fiat Tipo 1.4i.e DGT
Fiat Punto 1.2 16v Sporting
Коментар
-
white_shark написа:Приятели голяма простотия...разчертаха синя зона пред нас.Това го очаквах,но не и да спират колите на отсрещната страна на улицата.Мислех,че ще е откъм входа към двора и гаражите,а те тъпанарите разчертаха оттатък.Сега ми е много интересно като спре някой с/у входа с колко маневри ще се излиза като няма да има място да се дава достатъчно назад...да не говорим за бусовете как ще влизатFIAT Punto 55 S
FIAT Doblo 1.3 Multijet
Коментар
-
Хвалба - открих Загорка Лейк сезона - http://sportypal.com/Workouts/Detail...bf24f5Мрън - avvasilev ми прати Разградски дъжд и отриването беше закритоF9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
-
Хвалба: Пристигна ми МП3-то за стилото!! Радвам му се все едно за сефте си купувам музика за кола Оплакване: Ще трябва да купувам и нови говорители, защото тези които са в колата явно са му слабички (фабричните)...Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар