Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се! 5-та серия

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

dobrujanetza написа:
    avvasilev написа:
    Хвалба:Климатичето работииии ...
    На колата ли?
    Да, на колата ... Оплаквам се:Скукааа ...
    I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

Работи ве !Хвалба - петък е.Оплакване - утре било работен ден
      F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
        Работи ве !Хвалба - петък е.Оплакване - утре било работен ден
        Хвалба:Утре е работен ПОЛОВИН ден за мен ... Работата ми е скучна бе, Емооооо ...
        I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

Много гадна година , Колеги ! Много....
          FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
          FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

Re: Похвали се, оплачи се! 5-та серия

Румен_Хинчев написа:
            Много гадна година , Колеги ! Много....
            Не се радвай ... има още две трети от годината ... и по-гадно може да стане

Коментар

И аз не знам за оплакване ли е за хвалене ли е: Отново ми нахлуват мисли за Алфа, тоя път 156 2.4. Дали да се вкарвам във филма или да си живея спокойно с 1.2

Коментар

coolboby написа:
                И аз не знам за оплакване ли е за хвалене ли е: Отново ми нахлуват мисли за Алфа, тоя път 156 2.4. Дали да се вкарвам във филма или да си живея спокойно с 1.2
                2,4 ама печка ли?Ако е дизел филм няма - само драма ... Оплаквам се:Попаднал съм под лошото влияние на метанистите ...

Коментар

Айдааааааааа....прецака се скенера. Что ли ещё бууудеет , что ли ещё ой ой ой...
                  FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
                  FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

avvasilev написа:
                    Оплаквам се:Попаднал съм под лошото влияние на метанистите ...
                    Нямаш идея колко грозно звучи това, , когато чуя за метан винаги се сещам за един лаф " Дишай дълбоко аз черпя" оплакване. Ако я карам с това темпо много скоро ще имам нужда от психолог или психиатър / ще се разберат на място/оплакване/ хвалба - както искате го приемайтеот два дни не съм пушил
                    Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
                    (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
                    Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Приятели голяма простотия...разчертаха синя зона пред нас.Това го очаквах,но не и да спират колите на отсрещната страна на улицата.Мислех,че ще е откъм входа към двора и гаражите,а те тъпанарите разчертаха оттатък.Сега ми е много интересно като спре някой с/у входа с колко маневри ще се излиза като няма да има място да се дава достатъчно назад...да не говорим за бусовете как ще влизат
                      EX' Fiat Tipo 1.4i.e DGT
                      Fiat Punto 1.2 16v Sporting

Коментар

white_shark написа:
                        Приятели голяма простотия...разчертаха синя зона пред нас.Това го очаквах,но не и да спират колите на отсрещната страна на улицата.Мислех,че ще е откъм входа към двора и гаражите,а те тъпанарите разчертаха оттатък.Сега ми е много интересно като спре някой с/у входа с колко маневри ще се излиза като няма да има място да се дава достатъчно назад...да не говорим за бусовете как ще влизат
                        Аз чакам всеки момент да разчертаят и нашата улица - голям купон ще настане ....
                        FIAT Punto 55 S
                        FIAT Doblo 1.3 Multijet

Коментар

Хвалба - открих Загорка Лейк сезона - http://sportypal.com/Workouts/Detail...bf24f5Мрън - avvasilev ми прати Разградски дъжд и отриването беше закрито
                          F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Хвалба: Пристигна ми МП3-то за стилото!! Радвам му се все едно за сефте си купувам музика за кола Оплакване: Ще трябва да купувам и нови говорители, защото тези които са в колата явно са му слабички (фабричните)...
                            Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
                            BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
                            BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

Те не са слаби, просто са ... как да го кажа .... заводски са.Да ти подскажа 2 варианта1. Скъп - DLS R6 midbass - аз бях с такива и колонките в задните врати , просто бяха изключени - горещо препоръчвам.2. По-малко скъп - Hertz EV 165 L, като L-а е много важен
                              F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
                                Мрън - avvasilev ми прати Разградски дъжд и отриването беше закрито
                                Yellow_Flash_Colorz_PDT_31

Коментар

Working...
                                X