Хвалба : Дадоха ми "крачето" да си го нося у дома и да тренирам красива походка Сега е малко по-лека и по-удобна.Чакаме продължение..П.С Ходяяяяяя :DПохвали се, оплачи се! 4-та серия - ЛИНК
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се! 5-та серия
Collapse
Заключена тема
X
X
-
dkenanova написа:Хвалба : Дадоха ми "крачето" да си го нося у дома и да тренирам красива походка Сега е малко по-лека и по-удобна.Чакаме продължение..П.С Ходяяяяяя :DNissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG
-
dkenanova написа:Хвалба : Дадоха ми "крачето" да си го нося у дома и да тренирам красива походка Сега е малко по-лека и по-удобна.Чакаме продължение..П.С Ходяяяяяя :DКара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
Похвали се, оплачи се! 4-та серия
dkenanova написа:Хвалба : Дадоха ми "крачето" да си го нося у дома и да тренирам красива походка Сега е малко по-лека и по-удобна.Чакаме продължение..П.С Ходяяяяяя :DFIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Коментар
-
veselin10 написа:Хвалба: Намерихме си нова квартира. Хубава , голяма и ...сравнително евтина.Оплакване: Предстои местене....Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
Коментар
-
S_BANKOV написа:veselin10 написа:Хвалба: Намерихме си нова квартира. Хубава , голяма и ...сравнително евтина.Оплакване: Предстои местене....Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG
Коментар
-
emzo написа:Мрън - олекнах 700лв. за очна операция на майка михвалба - мина успешно всичкоКара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
Коментар
-
Хвалба - почивах 3 дни,работих 1 и сега пак почивам 2. Шефът ми полуде. Хвалба - вчера на работа намерих телефон.То па...ква хвалба е,докато се усетя - картата беше блокирана и сега собственикът не може да се свърже с мен, за да си го вземе. Оплакване - мама,баба и внучка боледуват заедно."Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
Humppa
Реклама
Collapse
Коментар