Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се! 5-та серия

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Хвалба - настроих една Тамона и покарах доста едно А6 Авант 2.7Т битурбо 250 к.с. + ремап. Е няма такъв кеф. Излишно е да казвам, че беше и qauttro . Още ме държи адреналина.Ония тракащи дизелисти да ходят да се гръмнат някъде, бендЗин пауър.
    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

670 лв. за смяна на комплект съединител и лагер помпа Luk... Е да, сега колата е друга. И този път, за разлика от много други ремонти, които съм правил по колите си, смяната беше планирана, необходима и направена точно навреме-нито прекалено рано, нито твърде късно. Но сумата ме изненада много неприятно. И за пореден път не останах доволен от работата на майсторите. Освен няколко мърляшки прояви, които като че ли са задължителни за всеки майстор, трябваше днес сутринта да си поговорим на висок тон, за да спрат да ме мотаят и да обезвъздушат както трябва, а така също да нагласят скоростите да влизат отчетливо, по конец - така, както преди смяната на съединителя.
      Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Хвалба : имаме чакан гостХвалба : вече кухничката придобива завършен вид, благодарение на моят съпруг-Благодаря ти милоОплакване: пари ли- ами няма-гаднооооооооОплакване : много време има до 19 часа, за да си взема детенце

Коментар

Оплакване: Сезона е наполовиня, а няма сняг - няма и дивеч... Тук таме се мерне некоя лисица и изчезне...Хвалба: Сезона не е свършил! :D
          VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
          VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
          VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
          VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
          Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Хвалба - най-после "намерих" кабела за камерата. Оплакване- чака ме много тежка работна седмица, която започва от утре.
            "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
            Ванга

Коментар

Irka написа:
              Оплакване- чака ме много тежка работна седмица, която започва от утре.
              Същото, но от понеделник.
              Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
              ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

dikanio написа:
                Irka написа:
                Оплакване- чака ме много тежка работна седмица, която започва от утре.
                Същото, но от понеделник.
                Аааа, оказа се, че и при мен ще е от понеделник. Принудително ще почивам. Така е, като едно време не съм си отваряла очите.Хвалба - много познавам, ей! Трябва да пусна тото.
                Ванга

Коментар

Да се оплача: Леко се разболях Да се похваля: Няма таковап.с. Ирка, пусни един фиш и на мен и ако спечеля ми се обади
                  now. BMW E39 523i '98 170hp
                  ex. Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16v `97 113hp
                  ex. Fiat Tipo 2.0.ie GT `93 113hp

Коментар

Голяма хвалба- преди година на този ден казах заветното "ДА" и тази година мина неусетно изпълнена с много любов и весели мигове, Мило -ОБИЧАМ ТЕ!!!Хвалба Днешния ден е още по-радостен, защото "плода" на нашата любов ни радва всеки ден.Хвалба/ Оплакване деня е разкошен , а аз трябва да шетам и не мога да излязап.п Честито и на кумовете -затова че ни търпят цяла година, за което им Благодаря

Коментар

Sandra написа:
                      п.п Честито и на кумовете -затова че ни търпят цяла година, за което им Благодаря
                      На кума честитете. На кумата като не се обаждате - на практика, няма какво да търпи. Yellow_Flash_Colorz_PDT_04 П.С. Ама да сте живи и здрави де. Все така да се обичате, още 100 години.
                      Ванга

Коментар

Систър още 100 години поне.Живи и здрави и от вуйчото на мъника.
                        първият ми автомобил беше ЖИГУЛИ
                        Lancia Kappa 2.020v 155 H.P
                        Велико Търново/ Горна Оряховица там ми е корена

Коментар

Хвалба: Да сте ми живи, здрави и все така влюбени и детето да ви радва още повече!

Коментар

Хвалба:Прибрах се от болницата.Това ми беше най-краткия престой 15 часа :D Оплакване:Имам да сменям два предни носача,предни наклатки и заден стоп на Фифката. Обаче живота е прекрасен/поне днес/
                            Животът е това,което се случва докато кроим други планове.
                            Love is a language spoken by everyone,but understood only by the heart

Коментар

Оплакване....Разболявам се

Коментар

Хвалба - страхотен коцерт се получи снощи. Маргарита Попова гледаше умно, но може и да е поела нещо.Оплакване - нямаше коктейл след това. Хвалба - сами си направихме такъв с приятели и колеги.
                                Ванга

Коментар

Working...
                                X