Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се! 5-та серия

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Радваме се ,че оборудвах колегата с тази разработка . Приятна БЕШЕ компанията, в която правихме целият монтаж и то в толкова късен час. Ще съм полезен ,в това което разбирам и за това при ваш интерес съм готов да правиме електроника във ваше улеснение и според нуждите ви .

Коментар

eh4ev07 написа:
      Хвалба- Благодарение на excitron вече си управлявам паинера от мултиволана с цели 8 функции (за толкова знам за сега) 1.Включване и изключване на СД -то.2.Заглушаване на звука.3.Усилване и намаляне на звука.4.Смяна на песните напред и назад.(смяна на станциите на радиото)5.Превъртане на песента напред и назад.(автоматично търсене на станциите на радиото)6.Смяна на папките с музика.7.Смяна на РАДИО- СД- ЮСБ-АУХ-8.Смяна на информационното съобщение на дисплея на СД-то За което му благодаря много!
      Енчо,може ли да покажеш снимка как изглежда волана с мулти управлението?Искам и аз бе.
      FIAT BRAVO 1.6
      FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
      LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Оплакване - омръзна ми да обикалям по болниците.Оплакване - омръзна ми да се сблъсквам с хора, които ядат на трапезата ми, спят в дома ми и после плюят по мен. Т’ва, българинът ...не е като хората!Хвалба - Още дишам.Хвалба - в понеделник ни предстои грандиозен концерт.
        "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
        Ванга

Коментар

Хвалба- Колата е с нов термостат БЕР дойде от Италия за скромната сума от 37евро, а ценат тук вече е 118лв. Мрън забрави да си поръчам датчици Мрън - имонизираха малкия гамен. хвалба - и при двете инж. не каза гък. Мрън - ладен съм, днес не мога дори да хапна нещо
          Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
          (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
          Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Искаш ли датчик ? като на либрата ли е виж
            F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
              Благодаря, поръчах вече и довечера ще го взема. 20 лв. - МРЪН и пак мрън - когато пипам антифриз ми изтръпват пръстите

Коментар

S_BANKOV написа:
                Мрън - имонизираха малкия гамен. хвалба - и при двете инж. не каза гък.
                Моли се после да не каже "гък", че жална ви майка! Иван такива постваксинални реакции правеше, че ми се ревеше. Yellow_Flash_Colorz_PDT_37П.С. Съвет - дайте си му превантивно Нурофен.
                "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                Ванга

Коментар

Irka написа:
                  П.С. Съвет - дайте си му превантивно Нурофен.
                  Благодаря за съвета, вече е даден и към 17часа пак ще има

Коментар

emzo написа:
                    Той датчика ти е в мен.Ако си забравил да кажа.
                    FIAT BRAVO 1.6
                    LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

оплакване: Грешка на компютъра или незнам какво,но бравото няма 6 скорости.Тези обороти са на 5 предавка.Хвалба: като я изгасих и запалих се беше оправило
                      Прикачени файлове
                      Bravo 2.0 Multijet 165 2009

Коментар

danzel-jtd написа:
                        оплакване: Грешка на компютъра или незнам какво,но бравото няма 6 скорости.Тези обороти са на 5 предавка.Хвалба: като я изгасих и запалих се беше оправило
                        Абе незнам за оборотите,ама бая ти загрява колата се вижда на снимката.Не е много нормално.
                        FIAT BRAVO 1.6
                        LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

S_BANKOV написа:
                          .....Мрън - имонизираха малкия гамен. хвалба - и при двете инж. не каза гък. ......
                          И при мен така днес Малките фенове явно ще са по-железни от нас.
                          Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
                          Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
                          Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG

Коментар

popara801 написа:
                            ..........Енчо,може ли да покажеш снимка как изглежда волана с мулти управлението?Искам и аз бе.
                            Ще ти направя снимка щом искаш ама на глед е стандартен мултиволан (от марея) готиното е че благодарение на адаптера работи с паинера перфектно
                            ФИАТ БРАВО 1.8 16V GT
                            ФИАТ БРАВА 1.8 16V 1997г

Коментар

popara801 написа:
                              danzel-jtd написа:
                              Абе незнам за оборотите,ама бая ти загрява колата се вижда на снимката.Не е много нормално.
                              Стрелката се базика
                              Bravo 2.0 Multijet 165 2009

Коментар

Мрън пак в болница за "рутинна манипулация"
                                Животът е това,което се случва докато кроим други планове.
                                Love is a language spoken by everyone,but understood only by the heart

Коментар

Working...
                                X