Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се! 5-та серия

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Хвалба:Взех си първият изпит от първия път. Хвалба:Изкарах чуден ден в Пловдив,чак не ми се тръгваше ... Оплакване:В скоро време не пиша много във форума.
    Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
    Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
    Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Кочината ми издържа първия "стрес тест" на пистата - първата 156-ца с задно предаване и заден двигател е вече факт......http://youtu.be/vBAZzdxfT04
      Alfa 156 2.0 TS
      Alfa 156 20VTurbo
      Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
      Locost TF1 3.0V6

Коментар

Да се похваля: Днес си направихме разходка до ВТ с половинката. Обиколихме магазините, купихме малко дрешки и после на по парче торта.Да се оплача: Поръчах 5 парчета за вкъщи. Платихме, аз уж прегледах чантата за 5 кутийки и тръгнахме. Прибрахме се , вадим чантата и вътре 4 кутийки Честито на печалившите
        now. BMW E39 523i '98 170hp
        ex. Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16v `97 113hp
        ex. Fiat Tipo 2.0.ie GT `93 113hp

Коментар

dimmX написа:
          Да се похваля: Днес си направихме разходка до ВТ с половинката. Обиколихме магазините, купихме малко дрешки и после на по парче торта.Да се оплача: Поръчах 5 парчета за вкъщи. Платихме, аз уж прегледах чантата за 5 кутийки и тръгнахме. Прибрахме се , вадим чантата и вътре 4 кутийки Честито на печалившите
          Малко рали не гледа ли :D

Коментар

Irka написа:
            Хвалба - най-после се запознах на живо с vital. :D Ама как го разконспирирах само! Нищо не ми убягва!
            Изненада ме да, макар че и аз точно те видях :DХвалба: оправих се с едни проблеми, които ме притесняваха дълго време.Оплакване: последната ми баба почина

Коментар

ThE_PuNiSHeR написа:
              dimmX написа:
              Малко рали не гледа ли :D
              Излезе непредвидена работа и плановете ми тотално се объркаха Състезанието бе приключило когато цъфнах във ВТ.
              now. BMW E39 523i '98 170hp
              ex. Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16v `97 113hp
              ex. Fiat Tipo 2.0.ie GT `93 113hp

Коментар

И аз да се похваля:Пих кафе в Кабиле, на гости при Immortal
                I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

avvasilev написа:
                  Мрън - бях в Сливен точно тогаз и много се чудех дали да не .... язък
                  F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
                    avvasilev написа:
                    Мрън - бях в Сливен точно тогаз и много се чудех дали да не .... язък
                    Ами аз даже му казах на Андро, че и ти ще идваш, ама...

Коментар

Хвалба - Повече няма да пия по толкова много.Мрън - На другият ден главата ми бе като мармалад.
                      първият ми автомобил беше ЖИГУЛИ
                      Lancia Kappa 2.020v 155 H.P
                      Велико Търново/ Горна Оряховица там ми е корена

Коментар

Хвалба - ще влизам в учебниците по дентална медицина. Хвалба - готино ми е, но горната хвалба няма нищо общо.
                        "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                        Ванга

Коментар

Хвалба - увеличиха ми заплатата Оплакване - няма да мога да изляза в отпуска тази година
                          фиат типо 1.4 cat.ie Бахх Маамууу
                          Фиат Стило - 1.8 16V , 133 магарета

Коментар

byvasko написа:
                            Хвалба - увеличиха ми заплатата ...
                            Дай Боже всеки му, амин !Няма какво да се похваля, но за сметка на това ще се оплача от далновидните пловдивски управници! Та тея мозъци решили, моля ти се тая сутрин в час пик да поливат градинките и то на най-тясното и сюблимно място в Пловдив, в момента. При кръстовището на "Шести септември" и Руски" ... нямам думи просто!
                            Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
                            Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
                            http://www.keepfighting.ms

Коментар

От днес съм собственик на това:http://www.gsmart.bg/?mod=products&show=390Не знам да се хваля ли или да се оплаквам ... Някой да сподели впечатления, може и на лични
                              I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

Един познат се пробва с тази серия (не помня точната спецификация), но се отказа, защото докато използваше мобилен интернет не можеше да приема разговори. Оказа се, че е известен проблем, с неизвестно (да не кажа непланирано) решение. Ако ползваш мобилен интернет го тествай, за да не се изненадаш в неподходящ момент По темата: без кола съм вече седмица и ме хващат лудите

Fiat Bravo T-Jet 120

Коментар

Working...
                                X