Ти провери да не е дал фира алтернаторa ти или нещо друго.А и продавача сигурно е прекупвач, не виждам той каква вина би имал.Хвалба - няма за оплакване
Ти провери да не е дал фира алтернаторa ти или нещо друго.А и продавача сигурно е прекупвач, не виждам той каква вина би имал.Хвалба - няма за оплакване
От самото закупуване до тази вечер не съм имал проблем с акумулатора. После се обадих на приятел, който даде неговия акумулатор и колата запали . На последното замерване от продавача колата си зареждаше на 14.2 и 13.9 с включени консуматори.
now. BMW E39 523i '98 170hp
ex. Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16v `97 113hp
ex. Fiat Tipo 2.0.ie GT `93 113hp
Защо всеки път,като тръгне човек да продава италианка,не се обажда никой........................макя му..............
Що бре мен за бравата бая народ ми звънна...кажи речи за месец и половина я харизахме...та дори и почти без пазарлъци Хвалба: Утре ще има яка разходка.... Оплакване: Изгубил съм си картата памет на фотоапарата...
Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Защо всеки път,като тръгне човек да продава италианка,не се обажда никой........................макя му..............
Не е точно така...явно още не ти е видял обявата правилния човек Аз знам от първо лице за 6-7 продадени италианки от 5-6 месеца насам. Аз лично продадох една моя и купих още една
Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
BMW X3 3.0D Aut
Днес смених маслото като преди това промих мотора и сме готови за зимата.Остава и акумулатор да и взема че няколко години карам с една въшка чак срам ме хваща :D
Умные не бывают учены; ученые не бывают умны. - Лао-цзы FIAT BRAVA TD100
Отпуската свърши.Отново на тръстиката.Благодарности на Имортъла за гостоприемството.
Молим! Пак заповядайте!А ние си изкарахме с любимата 4 хубави дни, 2 от които в студентския град Свищов. Не бях ходил от ученик (198х година). Мноооого ми хареса!
Коментар