Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се! 5-та серия

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Ти провери да не е дал фира алтернаторa ти или нещо друго.А и продавача сигурно е прекупвач, не виждам той каква вина би имал.Хвалба - няма за оплакване
    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
      Ти провери да не е дал фира алтернаторa ти или нещо друго.А и продавача сигурно е прекупвач, не виждам той каква вина би имал.Хвалба - няма за оплакване
      От самото закупуване до тази вечер не съм имал проблем с акумулатора. После се обадих на приятел, който даде неговия акумулатор и колата запали . На последното замерване от продавача колата си зареждаше на 14.2 и 13.9 с включени консуматори.
      now. BMW E39 523i '98 170hp
      ex. Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16v `97 113hp
      ex. Fiat Tipo 2.0.ie GT `93 113hp

Коментар

Оплакване:Кабелите за свещите светят като нагрят реотан,а са на около 500 км.
        Fiat Marea 1.6 16V ELX 2000г.CNG,Opel Antara 2,2 163kc.
        ex:Fiat Regata 1714D;ex:Fiat 125P

Коментар

хвалба: Бях на плаж октомври месец, все едно е юни
          Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
          Fiat Bravo'97 1,6 16v
          Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

pakumba написа:
            хвалба: Бях на плаж октомври месец, все едно е юни
            И аз бях на риба ,но се получи плаж.Не знам дали някой ще повярва ,но днес изгорях на слънце.
            Не всичко което има две бузи ......... е лице.

Коментар

Защо всеки път,като тръгне човек да продава италианка,не се обажда никой........................макя му..............
              Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
              Lancia Ypsilon 06" 1.4 16v Momo design
              Ventura garage

Коментар

Mury написа:
                Защо всеки път,като тръгне човек да продава италианка,не се обажда никой........................макя му..............
                Що бре мен за бравата бая народ ми звънна...кажи речи за месец и половина я харизахме...та дори и почти без пазарлъци Хвалба: Утре ще има яка разходка.... Оплакване: Изгубил съм си картата памет на фотоапарата...
                Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
                BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
                BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

Mury написа:
                  Не е точно така...явно още не ти е видял обявата правилния човек Аз знам от първо лице за 6-7 продадени италианки от 5-6 месеца насам. Аз лично продадох една моя и купих още една
                  Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
                  Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
                  Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
                  Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
                  BMW X3 3.0D Aut

Коментар

Хвалба: Понеже във Варна си нямаме рок-клубове, та отскочих в "Три уши" в София да забивам!
                    Прикачени файлове

Коментар

Похвали се, оплачи се! 5-та серия

Запознах се с T_SHOW у Варна Апнахме , полафихме и те така..
                      FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
                      FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

Днес смених маслото като преди това промих мотора и сме готови за зимата.Остава и акумулатор да и взема че няколко години карам с една въшка чак срам ме хваща :D
                        Умные не бывают учены; ученые не бывают умны. - Лао-цзы FIAT BRAVA TD100

Коментар

Смених Windows 7 с Windows 8.Компютърът литна!

Коментар

Отпуската свърши.Отново на тръстиката.Благодарности на Имортъла за гостоприемството.
                            FIAT FORUM BULGARIA
                            Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

krasio_79bs написа:
                              Отпуската свърши.Отново на тръстиката.Благодарности на Имортъла за гостоприемството.
                              Молим! Пак заповядайте!А ние си изкарахме с любимата 4 хубави дни, 2 от които в студентския град Свищов. Не бях ходил от ученик (198х година). Мноооого ми хареса!

Коментар

Immortal написа:
                                Смених Windows 7 с Windows 8.Компютърът литна!
                                Излезна ли вече Вин 8? Колко време не беше преинсталирал Вин7? Имаше ли антивирусна преди това?
                                Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
                                Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Коментар

Working...
                                X