Мрън - Днеска ме зарадваха със снимка на капата ми.Бил съм засечен да карам с 85 км. при разрешени 60.Глоба 100 лева.
Да бе... и на майка ми изпратиха някаква такава снимка на Бравото... (много красиво е излязло). И на нея 100 лв ѝ искат. От де да знаят, че тя на кола не се е качвала от 15 години (Не съм аз! Брат ми забравил, че от време на време дебнат пред завод Динамо в Сливен).
Ей най-накрая сътвори проекта,за който мечтаеше.Да ти е честито.Радвам се и ще се радвам още повече,да я видя на живо и най-вече на завои.Хвалба и оплакване едновременно.Проекта с бъдещия апартамент върви напред засега.Оплакването е заради това,че последно време съм доста уморен от работа и от работа след работа.
FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Да се похваля: в тая държава все пак има институции, които защитават правата на гражданите(потребителите). След известен спор с търговец, за отказана гаранция, днес същият този търговец ми възстановява сумата за покупката. Историята е дълга, но след съдействието на КЗП спора е решен в моя полза. Съветвам всеки да си търси правата за да няма търговци, които си мислят, че ангажиментите им към клиентите свършват на касата, след като са им взели парите.оплакване: няма :D
Хвалба: вчера ходих за риба. Улових една акула (около 55-60см) и десетина други непознати. Почти половината ги върнах в океана. Бяха под позволеният размер.
Да се похваля: в тая държава все пак има институции, които защитават правата на гражданите(потребителите). След известен спор с търговец, за отказана гаранция, днес същият този търговец ми възстановява сумата за покупката. Историята е дълга, но след съдействието на КЗП спора е решен в моя полза. Съветвам всеки да си търси правата за да няма търговци, които си мислят, че ангажиментите им към клиентите свършват на касата, след като са им взели парите.оплакване: няма :D
То не е много мое оплакване ама...: 1. Днес мареата спука гума на път....2. Днес мареата и роди скоростната кутия на път...наложи се смяна...няма да казвам колко пари излезе...оказа се, че предишния собственик както и ние никога не е проверявал дали има масло в скоростите...и те така...3. 02:38ч. тъкмо се прибирам от работа... 4. Болен съм!!! Хвалба: Мареата е с "нови" скорости.
Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Хвалба: Днес най-накрая оправих едни големи дертове които имах по колата от 2 месеца насам, макар и малко побългарено мисля че стана добре :D.П.п Големи благодарности на Емзо за съдействието.Оплакване: Имам ядове в Университета, заради "Велики" Доценти.
Коментар