Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се! 5-та серия

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Да се похваля и аз:- малкия днеска прави 1/2г- след 2 часа тръгваме към Орешака да участваме в празника на сливата и сливовата - като сме най-зле нека така да сме
    Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
    Ex.Opel Astra

Коментар

Хвалба и от мен: Едеална командировка направих, а утре Италфест
      Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
      Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

Оплакване:Не мога да съм на Италфеста.На работа съм в момента все още.
        FIAT BRAVO 1.6
        FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
        LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

kiselo написа:
          Хвалба: 4.62км тичане днес при 5.6С...и силен вятър...доволно... Оплакване: Одавна не бях тичал...поне от месец и половина...почти ми излезна "джигера" на връщане из баир на горе...
          И аз не съм тичала близо 2 месеца. Ама щот си изгубих слушалките за телефона, а без музика ...някак ...нямам мотивация.Това беше оплакване.Хвалба - животът е хубав.Човек трябва да намира радостите в малките неща - като например палачинки с течен шоколад в неделя сутрин и смехът на децата.
          "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
          Ванга

Коментар

Irka написа:
            ... и смехът на децата.
            Голяма награда за малкия-голям човек!
            Прикачени файлове
            Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
            Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
            http://www.keepfighting.ms

Коментар

Браво, Джими! :D Така се започва. С малки успехи, към все по-големи!Желая ти го от сърце!...може би несъзнателно сте го заложили и в името му - Радослав. Да се радва на слава!
              "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
              Ванга

Коментар

Много благодаря!!! Всичко най-хубаво и на вас! Името бе напълно нарочно: Радул, Радко и след това Неговото си Радослав, т.е. първия в рода. И да не спамя повече да се похваля и още нещо: взех си истински носачи-моог, дано наистина са такива, но щом при моето каране и бирд издържа 4години ... квито и да са ще са перефектни.Разбира се има нещо, с което немога да се похваля ... гумите са фалирали тотално, просто нямат сцепление в напечени моменти.
                Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
                Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
                http://www.keepfighting.ms

Коментар

Хвалба - събрахме се Заралии на Загорка лейк, чоплихме семки и гледахме ето това:http://youtu.be/-4m4jPy3beMи после ето това :http://youtu.be/DUVtTkiGfoQ
                  F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Хвалба:Май бях единствения от югоизточна България с Ланча на Италфеста. А Ники Ферариста беше единствения с ФИАТ. Най-накрая се запознах с колегата kiselo, макар и много за кратко да се видяхме.Изкарах 2 хубави дни край и в София.Оплакване:Тая година на Италфеста имаше страшно малко познати лица от ФИАТ форума. Като цяло имаше страшно малко фиати - по-малко от друг път.Чувствам се много уморен.

Коментар

Хвалба - Лабрадора вече e на - http://youtu.be/UrtnsMKRvX8
                      F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
                        Хвалба - Лабрадора вече e на - http://youtu.be/UrtnsMKRvX8
                        Докога? Надали ще си остане на това гориво още дълго Оплакване: Хванала ме е някаква адска мускулна треска и нищо не помага...хапчета, мехлеми...нищо...такова чудо не е било сякаш никога не съм ходил да тичам преди....Оплакване: Предстоят ми...данък МПС...Каско...Гражданска...Преглед...Зимни гуми... = фалит...
                        Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
                        BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
                        BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

Днес бе един чудесен ден, във всяко едно отношение п.с. открих отново сезона, изкарах си един чудесен плаж на Крайморие
                          Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
                          Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

МРЪН - СПИ МИ СЕ , Хвалба - вече съм с нова рейка, не тече масло, презацепени ремъци.мрън - трябва реглаж и няколко маншона да се сменят
                            Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
                            (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
                            Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Хвалба: Мареата вече е на метан.. ))Оплакване: Не ми остава почти никакво време да се отдам на сравнително новото ми хоби да снимам....много ме е яд...
                              Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
                              BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
                              BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

kiselo написа:
                                Хвалба: Мареата вече е на метан.. ))
                                Toва е по-скоро - МРЪН !Хвалба - получих интересна пратка по еконт
                                F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Working...
                                X