Поздрав за БАНКОВ :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се! 5-та серия
Collapse
Заключена тема
X
X
-
tyson написа:Колко пари е акта?Bravo 2.0 Multijet 165 2009
Коментар
-
danzel-jtd написа:Автомобила е със затъмнени стъкла на предните врати (аз задни нямам ) (фолио) с което намалява тяхната прозрачност.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:danzel-jtd написа:Автомобила е със затъмнени стъкла на предните врати (аз задни нямам ) (фолио) с което намалява тяхната прозрачност.FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:danzel-jtd написа:Автомобила е със затъмнени стъкла на предните врати (аз задни нямам ) (фолио) с което намалява тяхната прозрачност.Bravo 2.0 Multijet 165 2009
Коментар
-
popara801 написа:kiro_of_the_day написа:danzel-jtd написа:Автомобила е със затъмнени стъкла на предните врати (аз задни нямам ) (фолио) с което намалява тяхната прозрачност.Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.
Коментар
-
Stefanaki написа:popara801 написа:kiro_of_the_day написа:danzel-jtd написа:Автомобила е със затъмнени стъкла на предните врати (аз задни нямам ) (фолио) с което намалява тяхната прозрачност.FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
-
kiselo написа:Оплакване: Продадохме Бравата.... ;( ;( ;( много ми е мъчно за хубавата колица....дано новия собственик си я гледа и пази много, че иначе отивам и си я вземам...Оплакване...просто ми се оплаква за хубавата ми Брава...Manowar - Татко
Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко
Коментар
-
fihi написа:kiselo написа:Оплакване: Продадохме Бравата.... ;( ;( ;( много ми е мъчно за хубавата колица....дано новия собственик си я гледа и пази много, че иначе отивам и си я вземам...Оплакване...просто ми се оплаква за хубавата ми Брава...Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
-
Оплаквам се.. мамка му.. глобиха ме тази сутрин докато оставях детето на училище...За това че съм спрял на пешеходна пътека, а то само бронята ми я закачаше, ама айде... Полюцая реши да се прави на мъж, щото ми направи забележка като спрях ама аз се направих че не чувам и заведох дребния до входа. Като се върнах след минутка - ме чакаше до колата и се почна....Най ме е яд обаче, че ако беше някой негов колега - нямаше да го глоби. И му го казах. Защото само в нашия клас има деца на няколко полицаи и те спират винаги най-зле - включително на втори ред или направо върху пешеходната пътека...Скапа ми се деня... Ше ида на обяд в залата да фърля някоя щанга и ще ми се оправи настроението.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар