Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се! 5-та серия

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Оплакване : Трябва да заминавам за Русе и да се правя на студент за 2-ра година . Нещо не ми се ходи .

Коментар

nelegalniq написа:
      Оплакване : Трябва да заминавам за Русе и да се правя на студент за 2-ра година . Нещо не ми се ходи .
      Я газ на Аудито, не му се ходило - толкова е хубаво хвалба: по ДВГ ни обясняват толкова добре, че да ти е густо да станеш в 7 часа
      Punto Sporting 1.2 16V 85 h.p. - ex, but first in my heart
      AudiLina A3 1.8 20V 125 h.p. - NOW DRIVING

Коментар

Похвал:Намерих си халогените, които откраднаха вчера....да се продават в интернет, но немога да се срещна с продавача..... все чрез позната иска да ми ги даде.....

Коментар

И на каква цена е рискувал да го сбараш и да му счупиш носа?

Коментар

mims написа:
            nelegalniq написа:
            Я газ на Аудито, не му се ходило - толкова е хубаво хвалба: по ДВГ ни обясняват толкова добре, че да ти е густо да станеш в 7 часа
            Щом си доволна радвам се за тебе . Ама при мене яко се заплете ситуацията и май май ще се спира .

Коментар

Dimo_J написа:
              Похвал:Намерих си халогените, които откраднаха вчера....да се продават в интернет, но немога да се срещна с продавача..... все чрез позната иска да ми ги даде.....
              леле майко, аз на твое място и него и тази която ми донесе фаровете така ще ги че после ще им е трудно дори да си помислят за фарове или коли.Ти за кражбата уведомил ли си полицията, обърни се към тях за секунди ще го пипнат и после ще се бият в гърдите за разкрити престъпления. Ама поне като го хванат ще се разровят и за други неща......., пък и те със сигурност го познават този.

Коментар

Хвалба: изкарах на фидер бял дунавски луд амур 9кг. Поне за мен е някакъв вид рекорд за риболов на фидер. :D
                "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
                Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

Честито колега.
                  първият ми автомобил беше ЖИГУЛИ
                  Lancia Kappa 2.020v 155 H.P
                  Велико Търново/ Горна Оряховица там ми е корена

Коментар

tyson написа:
                    Хвалба: изкарах на фидер бял дунавски луд амур 9кг. Поне за мен е някакъв вид рекорд за риболов на фидер. :D
                    Браво колега. :D

Коментар

Не мога да разбера защо всички слагачи на дограма трябва да почнат къртенето в 13.30, а не в 10ч да речем.

Коментар

ls1 написа:
                        Не мога да разбера защо всички слагачи на дограма трябва да почнат къртенето в 13.30, а не в 10ч да речем.
                        Щото на майките им го е сложил селският идиот ...Имам чувството , че много кретени са предали гените си , а повечето нормални хора са стерилни...
                        FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
                        FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

ls1 написа:
                          Защото понякога не зависи от тях.Занимавал съм се с дограма и съм сърбал попарата на гневни с право съседи.Уговаряме ден за монтаж и клиента заявява ,че преди 12:00 не може да започнем,поради други негови ангажименти.Отиваме на адреса в уговореният час,а него още го няма.Следва разговор по телефона и отговора ,че пътува към нас и до 5 минути ще е на адреса.Ама 5 минути стават 25.Качваме си инструмента и с радост установяваме,че дори не си е направил труда да си махне мебелите които са до прозореца.Следва местене което разбира се не е наше задължение,но няма как да си свършим работата.Поглеждаш часовника,а то станало 13;00часа.Остава 1 час до влизане на забраната за шум(в Бургас е от 14:00 до 16:00 ч.).За този час трябва да свалим старата дограма,да я изнесем от жилището,да качим новата дограма и пакети и да ги монтираме.Понякога се случва да я монтираш до 14:10 часа и се почва с воя на съседите,но няма как да зарежеш работата и да чакаш да стане 16:00 и да довършиш.Чакат и на друг обект.Та не мислете ,че е удоволствие да ви вдигат шум и да отнасят попръжни по адрес на цялата рода.ПП-И при вас наредбата е със същите часове.
                          РАЗДЕЛ IV ОПАЗВАНЕ НА ОБЩЕСТВЕНИЯ РЕД В ЖИЛИЩНИ СГРАДИИ В УРЕГУЛИРАНИ ПОЗЕМЛЕНИ ИМОТИЧл. 12. В жилищните сгради, в урегулираните поземлени имоти и дворове се забранява в часове извън интервала от 08.00 ч. до 14.00 ч. и от 16.00 ч. до 20.00 ч: 1. Извършването на строително-монтажни или ремонтни дейности създаващи силен шум смущаващ обитателите на други жилища. Глоба в размер: от 100 до 500 лв.
                          FIAT FORUM BULGARIA
                          Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

krasio_79bs написа:
                            ls1 написа:
                            Защото понякога не зависи от тях.Занимавал съм се с дограма и съм сърбал попарата на гневни с право съседи.Уговаряме ден за монтаж и клиента заявява ,че преди 12:00 не може да започнем,поради други негови ангажименти.Отиваме на адреса в уговореният час,а него още го няма.Следва разговор по телефона и отговора ,че пътува към нас и до 5 минути ще е на адреса.Ама 5 минути стават 25.Качваме си инструмента и с радост установяваме,че дори не си е направил труда да си махне мебелите които са до прозореца.Следва местене което разбира се не е наше задължение,но няма как да си свършим работата.Поглеждаш часовника,а то станало 13;00часа.Остава 1 час до влизане на забраната за шум(в Бургас е от 14:00 до 16:00 ч.).За този час трябва да свалим старата дограма,да я изнесем от жилището,да качим новата дограма и пакети и да ги монтираме.Понякога се случва да я монтираш до 14:10 часа и се почва с воя на съседите,но няма как да зарежеш работата и да чакаш да стане 16:00 и да довършиш.Чакат и на друг обект.Та не мислете ,че е удоволствие да ви вдигат шум и да отнасят попръжни по адрес на цялата рода.ПП-И при вас наредбата е със същите часове.
                            РАЗДЕЛ IV ОПАЗВАНЕ НА ОБЩЕСТВЕНИЯ РЕД В ЖИЛИЩНИ СГРАДИИ В УРЕГУЛИРАНИ ПОЗЕМЛЕНИ ИМОТИЧл. 12. В жилищните сгради, в урегулираните поземлени имоти и дворове се забранява в часове извън интервала от 08.00 ч. до 14.00 ч. и от 16.00 ч. до 20.00 ч: 1. Извършването на строително-монтажни или ремонтни дейности създаващи силен шум смущаващ обитателите на други жилища. Глоба в размер: от 100 до 500 лв.
                            Красе , затова в офисите на компаниите за дограма трябва да работят хора , които да уговарят присъствието на собственика или упълномощено лице.Освен това трябва да има отговорник , който да минава и да поглежда дали всичко е разчистено за демонтажни и монтажни работи....
                            FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
                            FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

Румбааааа,ти май забравяш къде живееш.А и в 13:30 могат да си къртят без да нарушават забрани и тн. След 14:00 си има институции (как се изкуших да лепна едно "Й" накрая) дето глобяват.
                              FIAT FORUM BULGARIA
                              Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

krasio_79bs написа:
                                След 14:00 си има институции (как се изкуших да лепна едно "Й" накрая) .
                                I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

Working...
                                X