Оплакване : Трябва да заминавам за Русе и да се правя на студент за 2-ра година . Нещо не ми се ходи .
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се! 5-та серия
Collapse
Заключена тема
X
X
-
nelegalniq написа:Оплакване : Трябва да заминавам за Русе и да се правя на студент за 2-ра година . Нещо не ми се ходи .Punto Sporting 1.2 16V 85 h.p. - ex, but first in my heart
AudiLina A3 1.8 20V 125 h.p. - NOW DRIVING
Коментар
-
mims написа:nelegalniq написа:Оплакване : Трябва да заминавам за Русе и да се правя на студент за 2-ра година . Нещо не ми се ходи .
Коментар
-
Dimo_J написа:Похвал:Намерих си халогените, които откраднаха вчера....да се продават в интернет, но немога да се срещна с продавача..... все чрез позната иска да ми ги даде.....
Коментар
-
Хвалба: изкарах на фидер бял дунавски луд амур 9кг. Поне за мен е някакъв вид рекорд за риболов на фидер. :D"Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE
Коментар
-
ls1 написа:Не мога да разбера защо всички слагачи на дограма трябва да почнат къртенето в 13.30, а не в 10ч да речем.FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Коментар
-
ls1 написа:Не мога да разбера защо всички слагачи на дограма трябва да почнат къртенето в 13.30, а не в 10ч да речем.РАЗДЕЛ IV ОПАЗВАНЕ НА ОБЩЕСТВЕНИЯ РЕД В ЖИЛИЩНИ СГРАДИИ В УРЕГУЛИРАНИ ПОЗЕМЛЕНИ ИМОТИЧл. 12. В жилищните сгради, в урегулираните поземлени имоти и дворове се забранява в часове извън интервала от 08.00 ч. до 14.00 ч. и от 16.00 ч. до 20.00 ч: 1. Извършването на строително-монтажни или ремонтни дейности създаващи силен шум смущаващ обитателите на други жилища. Глоба в размер: от 100 до 500 лв.
Коментар
-
krasio_79bs написа:ls1 написа:Не мога да разбера защо всички слагачи на дограма трябва да почнат къртенето в 13.30, а не в 10ч да речем.РАЗДЕЛ IV ОПАЗВАНЕ НА ОБЩЕСТВЕНИЯ РЕД В ЖИЛИЩНИ СГРАДИИ В УРЕГУЛИРАНИ ПОЗЕМЛЕНИ ИМОТИЧл. 12. В жилищните сгради, в урегулираните поземлени имоти и дворове се забранява в часове извън интервала от 08.00 ч. до 14.00 ч. и от 16.00 ч. до 20.00 ч: 1. Извършването на строително-монтажни или ремонтни дейности създаващи силен шум смущаващ обитателите на други жилища. Глоба в размер: от 100 до 500 лв.FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар