Immortal написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се! 5-та серия
Collapse
Заключена тема
X
X
-
emzo написа:S_BANKOV написа:Мрън Няма време за смяна на хидравличната рейка.Но си прав, Мисля да направя като Immortal, да си карам две коли като неговите
Ето какво съм си харесъл като семеен автомобил, да мога дас и товаря колички, столчета и деца вътре http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...719&f1=details
Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
RoMeO_156_GTA написа:popara801 написа:И си купих приставка за слушане на музика през телефона в колата.Доволен съм.Оплакване:За горните 2 неща олекнах с 25лв.първият ми автомобил беше ЖИГУЛИ
Lancia Kappa 2.020v 155 H.P
Велико Търново/ Горна Оряховица там ми е корена
Коментар
-
Immortal написа:Mury написа:kiselo написа:Хвалба: Смених си 4-те габаритни крушки във фаровете....Хвалба: Направих така, че следващата смяна на късите светлини да стане за 15-20 мин...Тайна е как
Тайната се отключва срещу бира
)))Оплакване: Счупих си ръцете...
Деева и глупавите италианци...
Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
Lancia Ypsilon 06" 1.4 16v Momo design
Ventura garage
Коментар
-
ls1 написа:Вкарваш, изкарваш, ако се налага - повтаряш. Останалото е женска алчност.Така съм чувала и за размера - че 9см. били достатъчни, другото било женска алчност.
Хвалба - пак ме "потупаха по рамото" с подаръчен ваучер от фирмата. И това е, защото не ставам и не се справям.Представям си ако почна да се справям! Колегите няма да се доредят до ваучери.
"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
Irka написа:Така съм чувала и за размера - че 9см. били достатъчни, другото било женска алчност.
По темата:Остава един ден до отпуската ... който както иска да го приема ... хвалба или оплакване
I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар