Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се! 5-та серия

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Immortal написа:
    Аз сменям крушка за 30 секунди. Това с вдигането и спускането на капака!
    Тва ми "прозвуча" като: "Оправям жена за 30 секунди. Със събличането и обличането."
    "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
    Ванга

Коментар

Вкарваш, изкарваш, ако се налага - повтаряш. Останалото е женска алчност.

Коментар

Хвалба:Смених си 2-те крушки на дългите.Сега светя като за нова година.И си купих приставка за слушане на музика през телефона в колата.Доволен съм.Оплакване:За горните 2 неща олекнах с 25лв.
        FIAT BRAVO 1.6
        FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
        LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

emzo написа:
          S_BANKOV написа:
          Мрън Няма време за смяна на хидравличната рейка.
          Вземи смени колата , не рейката
          С фифи сме до живот то е ясно, щото я обичам повече от жената Но си прав, Мисля да направя като Immortal, да си карам две коли като неговите Ето какво съм си харесъл като семеен автомобил, да мога дас и товаря колички, столчета и деца вътре http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...719&f1=details
          Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
          (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
          Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Taя кола точно, е обсъждана, че е зленце и не става.хвалба - по еконта получих подарък от колега от форума, довечера лабрадора ще мърка като бясно коте ))
            F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

popara801 написа:
              И си купих приставка за слушане на музика през телефона в колата.Доволен съм.Оплакване:За горните 2 неща олекнах с 25лв.
              Колега как слушаш музика от телефона през оригиналния касетофон
              Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

RoMeO_156_GTA написа:
                popara801 написа:
                И си купих приставка за слушане на музика през телефона в колата.Доволен съм.Оплакване:За горните 2 неща олекнах с 25лв.
                Колега как слушаш музика от телефона през оригиналния касетофон
                Има пция AUX.Просто се изкарва едно кабелче с букса.И това е всичко.
                първият ми автомобил беше ЖИГУЛИ
                Lancia Kappa 2.020v 155 H.P
                Велико Търново/ Горна Оряховица там ми е корена

Коментар

Immortal написа:
                  Mury написа:
                  kiselo написа:
                  Хвалба: Смених си 4-те габаритни крушки във фаровете....Хвалба: Направих така, че следващата смяна на късите светлини да стане за 15-20 мин... Тайна е как Тайната се отключва срещу бира )))Оплакване: Счупих си ръцете... Деева и глупавите италианци...
                  Недей псува талянците,щот незнаеш как се сменят на Меган например/само ще ти кажа че в Рено взимат по 65 за смяна на 1 крушка/
                  Аз все си мисля, че Стило не е съвсем талянско.Аз сменям крушка за 30 секунди. Това с вдигането и спускането на капака!
                  Абсолютно,Стилото си е полуГолф
                  Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
                  Lancia Ypsilon 06" 1.4 16v Momo design
                  Ventura garage

Коментар

ls1 написа:
                    Вкарваш, изкарваш, ако се налага - повтаряш. Останалото е женска алчност.
                    Така съм чувала и за размера - че 9см. били достатъчни, другото било женска алчност. Хвалба - пак ме "потупаха по рамото" с подаръчен ваучер от фирмата. И това е, защото не ставам и не се справям.Представям си ако почна да се справям! Колегите няма да се доредят до ваучери.
                    "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                    Ванга

Коментар

Irka написа:
                      Така съм чувала и за размера - че 9см. били достатъчни, другото било женска алчност.
                      Даже и 8,5 см стигат По темата:Остава един ден до отпуската ... който както иска да го приема ... хвалба или оплакване
                      I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

Хм...май ще изберем българското...
                        FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
                        FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

emzo написа:
                          хвалба - по еконта получих подарък от колега от форума, довечера лабрадора ще мърка като бясно коте ))
                          Оплакване:Много бавни тези Еконт ... Ямбол - Стара Загора 3 дни
                          I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

Хвалба - италианките може да са кенефи, ама французойките са още по-големи.Цял ден си играя със служебната лагуна, влиза в авариен режим кочината и нямам скенер/тестер, да видя защо ....Ако някой знае скенер на поносима (100-150лв) цена - да казва.
                            F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Ти преди няколко страници не беше ли тръгнал да напускаш ?К’ви са тия натегации ?
                              FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
                              FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

Е да ама имам двайсе и кусур дни, нали се сещаш, че аз я карам.
                                F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Working...
                                X