Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се! 5-та серия

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Хвалба:Измих си колицата хубаво.С това и количката на малкия.И двете светнаха.Още една хвалба:Дългогодишен приятел от Турция ми се обади с добрата новина,че му е излязло двойното гражданство.Ще пада яка почерпка.Сряда може би ще съм по софийските улици.
    FIAT BRAVO 1.6
    FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
    LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Mиналата събота закарах караваната на морето,за съжаления останах само една нощ,нооооо другата събота отиваме за 8 дни....................
      Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
      Lancia Ypsilon 06" 1.4 16v Momo design
      Ventura garage

Коментар

Да се похваля: От утре съм отпуска.Да се оплача: Бирата е ледена
        now. BMW E39 523i '98 170hp
        ex. Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16v `97 113hp
        ex. Fiat Tipo 2.0.ie GT `93 113hp

Коментар

Черноморец!Бирата не е Каменица!
          Предпочитам да бъда смешен в очите на глупаците, отколкото сам да бъда глупак.

Коментар

emzo написа:
            Хвалба - Василев си вкара автогол, намерил с кой да спори на тема правопис .....
            Василев, мислех да Ви "изнеса" лекция на тема правопис, ама да не отегчаваме аудиторията. Оплакване - аман от тъпанари!Вече като чуя "Гледах на сайта ви ..." и ми става лошо!!!Хвалба - след 4-те кубика дърва, мускулната треска най-после мина. П.С. Василев, тук някакви грешки имам ли? Yellow_Flash_Colorz_PDT_31
            "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
            Ванга

Коментар

Още от Черноморец:http://www.youtube.com/watch?v=enBwW...1&feature=plcp
              Предпочитам да бъда смешен в очите на глупаците, отколкото сам да бъда глупак.

Коментар

Хвалба: Утре заминавам за Несебър Ако нещо някой...да свирка Хвалба: Тази вечер направих няколко добри снимки Оплакване: Нещо...сдух...
                Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
                BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
                BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

Оплакване: На Приморско съм ама нещо ми е слаб персонала и няма мераклийй са дискотека, ако има някой в района да звънка.
                  Fiat Stilo 1.9 JTD 2003г.

Коментар

muns61 написа:
                    Черноморец!Бирата не е Каменица!
                    Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
                    Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
                    Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
                    Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
                    BMW X3 3.0D Aut

Коментар

Хвалба: Смених си 4-те габаритни крушки във фаровете....Хвалба: Направих така, че следващата смяна на късите светлини да стане за 15-20 мин... Тайна е как Тайната се отключва срещу бира )))Оплакване: Счупих си ръцете... Деева и глупавите италианци...
                      Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
                      BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
                      BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

kiselo написа:
                        Хвалба: Смених си 4-те габаритни крушки във фаровете....Хвалба: Направих така, че следващата смяна на късите светлини да стане за 15-20 мин... Тайна е как Тайната се отключва срещу бира )))Оплакване: Счупих си ръцете... Деева и глупавите италианци...
                        Недей псува талянците,щот незнаеш как се сменят на Меган например/само ще ти кажа че в Рено взимат по 65 за смяна на 1 крушка/
                        Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
                        Lancia Ypsilon 06" 1.4 16v Momo design
                        Ventura garage

Коментар

Mury написа:
                          kiselo написа:
                          Недей псува талянците,щот незнаеш как се сменят на Меган например/само ще ти кажа че в Рено взимат по 65 за смяна на 1 крушка/
                          Пропуснал си да му споменеш и за Опел Тигра .Мрън Вече съм за психиатър - направо полудавам от счетоводители пишешти глупости по официални отчети. Мрън Няма време за смяна на хидравличната рейка.
                          Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
                          (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
                          Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Mury написа:
                            kiselo написа:
                            Аз все си мисля, че Стило не е съвсем талянско.Аз сменям крушка за 30 секунди. Това с вдигането и спускането на капака!

Коментар

S_BANKOV написа:
                              Мрън Няма време за смяна на хидравличната рейка.
                              Вземи смени колата , не рейката
                              F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Хвалба-Довечера ще пием по някое питие с хубави хора,на хубаво място.Хвалба 2-След четири години безводие на задната чистачка оправих проблема. Пръска ,та съ кини пущиняка.Оплакване -тоя дето слагал алармата така зверски ми усложни намирането на прословутият клапан.
                                FIAT FORUM BULGARIA
                                Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Working...
                                X