Хвалба: Гаража се увеличи от днес с още един Фиат ))Мареа 1.8 115 99г. )) Снимки довечера Купихме си и каравана Двуосна с две спални и баня и тоалет )) Ще има почивчици ))Оплакване: Продаваме бравата...скоро в раздел продава се
Хвалба: Гаража се увеличи от днес с още един Фиат ))Мареа 1.8 115 99г. )) Снимки довечера Купихме си и каравана Двуосна с две спални и баня и тоалет )) Ще има почивчици ))Оплакване: Продаваме бравата...скоро в раздел продава се
Честито за новата придобивка.Дълги и безавариини километри с нея.
първият ми автомобил беше ЖИГУЛИ
Lancia Kappa 2.020v 155 H.P
Велико Търново/ Горна Оряховица там ми е корена
Намерих в шкафа кутия бонбони ’Мерси’ с изтекъл преди година срок. Тъщата скоро има рожден ден, измислих и подарък. Мерсииии е моето благодаряяя, вървииии в кенефааа маааа....
Намерих в шкафа кутия бонбони ’Мерси’ с изтекъл преди година срок. Тъщата скоро има рожден ден, измислих и подарък. Мерсииии е моето благодаряяя, вървииии в кенефааа маааа....
Тъй, тъй, на тъщата с любов
Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Честно, това е много яко! Смях се много, ама много Yellow_Flash_Colorz_PDT_05 Мрън: Досега нямаше нет, и не знам докога ще има Хвалба: Засега има
Оплакване : Мъдрец се е заял с мен, целия в дясно съм надут, докторите немогат да го махнат, докато не спадне отока, цепиха ми венеца, за да намалее отока, сега следва 7 дни антибиотици и никаква работа, заради повишена опасност от инфекция.УЖАССССССсссссс
Хвалба - изкарах 2 страхооотни дни на село! Направиха ми страхотна изненада!Видях се с любимите си хора, посетих 2 местни забележителности - механа "Трифон Зарезан" и Басейна. Много съм щастлива!Хвалба - установих, че когато си облечен подходящо - автостопът върви много добре! Няма и 2мин. и те качват!
"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Хвалба: Днес почивка.. Хвалба: Снощи направихме малко снимки из София... Оплакване: Една година след като напуснах предишната си работа все още ме занимават с простотии...Ето и едно фото от снощи
Прикачени файлове
Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар