Хвалба: Скоро не ме е спирала полиция . А иначе като ме спряха една нощ ме питаха пил ли съм и имам ли книжка , на един от двата въпроса отговора е ДА, а на другия НЕ , на вас оставям фантазията и да откриете правилната подредба . П.П. Честито на колегата за Волвото, здрава кола си си взел. Само безаварийни километри с нея.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се! 5-та серия
Collapse
Заключена тема
X
X
-
хвалба:от вчера сме в Стара Загора при Попарови, много хубаво си изкарвамеAlfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic
Коментар
-
kosta написа:хвалба:от вчера сме в Стара Загора при Попарови, много хубаво си изкарвамеManowar - Татко
Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко
Коментар
-
fihi написа:kosta написа:хвалба:от вчера сме в Стара Загора при Попарови, много хубаво си изкарвамеFIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
-
popara801 написа:fihi написа:kosta написа:хвалба:от вчера сме в Стара Загора при Попарови, много хубаво си изкарваме
Коментар
-
Аре да се изфукам и аз. Няма само вие, я! Аз през уикенда пък бях на рожден ден... на палатки! Невероятно изживяване! Скари, бири - излишно е да споменавам как се направихме на прасета. Откога не бях вадил миди и да ги джъзна на тенекията... малиииииии... ост’ъй, ост’ъй! И да се оплача - в бързината си забравих фотото, да го е’а!
Коментар
-
///// написа:Аре да се изфукам и аз. Няма само вие, я! Аз през уикенда пък бях на рожден ден... на палатки! Невероятно изживяване! Скари, бири - излишно е да споменавам как се направихме на прасета. Откога не бях вадил миди и да ги джъзна на тенекията... малиииииии... ост’ъй, ост’ъй! И да се оплача - в бързината си забравих фотото, да го е’а!FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
-
Alisiq написа:Добро утро, колеги Днес се отчитам само с хвалби:1. Пижо е с отремонтиран заден мост;2. 4 дни до двуседмичната ми отпуска;3. С нов цвят на косата съм :Dпървият ми автомобил беше ЖИГУЛИ
Lancia Kappa 2.020v 155 H.P
Велико Търново/ Горна Оряховица там ми е корена
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар