Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се! 5-та серия

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

avvasilev написа:
    Оплакване:Снощи някой е пуснал Ларс Улрих в главата ми и онзи сега свири ли, свири ...
    Сигурно те държи от рожденния ден още. Оплакване:Много време има до отпуската още,а ми се почива на плажа вече.
    FIAT BRAVO 1.6
    FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
    LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Хвалба: Днес видях моренцето и плажа. Пътувахме в кола с климатик.Оплакване: Само ги видях. Бях в командировка с колеги... това беше живо мъчение! Все едно да пуснеш гладно циганче в луксозен ресторант и да му позволиш само да гледа, докато другите се хранят Климатикът на колата, с която пътувахме, не работеше!!!

Коментар

Хвалба - И днеска мина като ноти.Утре да видим какво ще донесе денят.Оплакване - Иска ми се Митака и фемили да са тука ама ще изчакам още малко.
        първият ми автомобил беше ЖИГУЛИ
        Lancia Kappa 2.020v 155 H.P
        Велико Търново/ Горна Оряховица там ми е корена

Коментар

Оплакване - за 80% от шофиращите в София при престрояване не използват светлинен пътепоказател
          Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.

Коментар

Голяма хвалба: Имам си нова шофьорска книжка

Коментар

Викаш друго е да караш спокоен, че си изряден Хвалба- петък е и си мисля за море.
              F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Stefanaki написа:
                Оплакване - за 80% от шофиращите в София при престрояване не използват светлинен пътепоказател
                Светлинен не ползват но пък пръстов редовно Мрън- До нас правят нов булевард/ под блока точно/ и ми цапат колата.
                Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
                (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
                Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Хвалба - Остават ми още два дни и малка почивка.
                  първият ми автомобил беше ЖИГУЛИ
                  Lancia Kappa 2.020v 155 H.P
                  Велико Търново/ Горна Оряховица там ми е корена

Коментар

Айде и аз да помрънкам малко: В "службата" някои хора се опитват да ми правят психоатаки.
                    Manowar - Татко
                    Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
                    Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
                    Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
                    Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко

Коментар

Хвалба:Най-накрая на работа намериха средства въпреки многото работа,която имаме да сменим една част на машина,която отдавна им казвах,че е за смяна.Сега си пее машинката,а ние си свиркаме.Последен ден от седмицата.Предстоят два дни релакс.
                      FIAT BRAVO 1.6
                      FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                      LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Оплакване: Толкова много ме мързи, че чак не мога да се завлека и да отида на басейн.

Коментар

coolboby написа:
                          Оплакване: Толкова много ме мързи, че чак не мога да се завлека и да отида на басейн.
                          Ако имаше море в Търново щяхме да те завлечем, ама с басейн .... не блазниш.Хвалба - шефа ми остави ключовете и каза да си тръгвам по-рано днес
                          F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

хвалба... след 10 мин тръгвам за Балчик

Коментар

emzo написа:
                              coolboby написа:
                              Ако имаше море в Търново щяхме да те завлечем, ама с басейн .... не блазниш.Хвалба - шефа ми остави ключовете и каза да си тръгвам по-рано днес
                              Пфу...как искам и 2-те Да се приеме като мърморене
                              Más vale tarde que nunca
                              Peugeot 206 2.0 HDi ))

Коментар

coolboby написа:
                                В тая връзка Мрън До Търново на 6 км. имаше един басейн и комплекс дето беше много готин но не откривам телефони.
                                Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
                                (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
                                Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Working...
                                X