Immortal написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се! 5-та серия
Collapse
Заключена тема
X
X
-
sharpradi написа:Immortal написа:kosta написа:Слънце, плаж, море...Това беше хвалбата
Лошото е, че беше само за днес, и утре пак на работа
Коментар
-
Аз малко накратко се похвалих за вчера, а то си е за по-обширна хвалбаПърво пихме кафе в Бургас с Краси, преди да тръгне да се прави на рицар без броня по разни замъци... После тръгвайки за Поморие, настигнахме един колега от Ланча форума и го забрахме и него с нас... а на Поморие пък се събрахме с Ради и още един колега-ланчист... та си спретнахме една лятна-плажна-мини-ланча-среща
Хубаво си изкарахме... водата беше супер чиста и топла!
Коментар
-
bubachko
Две големи хвалби!За 2 дена опаткахме цялата стая - опаковане, финно гипсово замазване, шкурене и боядисване. Снощи спахме на "ново", най-накрая след доста отлаганеКънчо (Ипсилонката), пак след много отлагане и мислене - от вчера вече се храни и с газ (LPG). Са да видим и колко лапа...
Коментар
-
Гасне когато си поиска, снощи щях да обера едни мантинели, едвам се разминахНе стига, че ще фалирам, защото в четвъртък влиза в бокса за ремонт на заден мост, че и кой знае какъв е този проблем сега. Поне ще разбера скоро, а дотогава, пеша..доста се изплаших
Más vale tarde que nunca
Peugeot 206 2.0 HDi))
Коментар
-
оплаквам се: изкочи ни страхотна оферта за моренце в началото на Септември, а на мен тогава ми почват очнитеее, суууупер много се дразняхвалба: най-накрая имаме климатик в къщито била арно
Punto Sporting 1.2 16V 85 h.p. - ex, but first in my heart
AudiLina A3 1.8 20V 125 h.p. - NOW DRIVING
Коментар
-
vital написа:Оплаквам се от един от мобилните оператори... 4ти човек не можел да провери до кога ми е договора... И то 10пъти им казах, че не искам да ги сменям, просто искам да се откажа от 3-4карти, които не се ползват...Сега вече искам да ги сменя...Stop giving directions, just say "Follow me."
Shevrolet Captiva LS 2.4/136/2009/ГИ Landy
Ex: Fiat Marea 1.6/103/1999/ГИ AG Zenit
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар