Оплакване:Днеска 14 часа на работа.Оплакване:Колата реши,че трябва да си покаже всичките магарии наведнъж.Оплакване:След работа за малко остана да направя колата тоталка. Хвалба:Ям сладолед ...
Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Хвалба: Стегнахме бравата...сменени карета...цялата предница обслужена на 100%...ремонтирахме и сложихме оригиналната предна броня...тавана е пребоядисан...остава да я стегнем и вътре и ще стане като кукличка Оплакване: Стилото отива май към смяна на радиатор...направо не ми се мисли...до колкото помня нов радиатор беше към 300-400лв... точно преди отпуската направооо...ПС. Пфу сега открих че радиатора е 219лв...пфуу...малко облекчение...не че е малко де ама поне не е 400...
Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Оплакване:Има още почти месец до пълноценната ни почивка на морето с цялото фемили.Вече ми се иска да сме там,а за жалост още доста има да се поизпотя до тогава на работа.
FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Откак почна ваканцията в махалата се е завъдила една тайфичка хлапета, 10-11 годишни, десетина броя. Е такова чудо не бях виждал. Първо покрай европейското изкараха една футболна топка, ама от онея тежките и заиграха футбол на паркинга. Естествено колите се ползват за ’двойно подаване’, ритник с все сила за да рикушира топката. Аз се отървах с пукнат преден мигач. После решиха да играят на лимки. Естествено някое хлапе като се ядоса и с все сила замеря опонента. Резултат - пукнато предно стъкло на колата на комшия. Прогонваме ги, дърпат се 20м и размахват среден пръст, след 5 минути пак са пред нас и вилнеят. На един комшия който им се скара колата надрана с ключ от край до край. Детската площадка е с онези меките плочки, направиха я на плювалник, да те е гнус да стъпиш, камо ли да си пуснеш детето. На входната врата на блока счупиха две от стъклата, явно са се целили с камъни. Днеска са сменени стъклата долу, не смея да питам домоуправителя колко е струвало, но два дни се бориха да разглобят вратата. И два часа по-късно - пак счупено стъкло. Най-новото занимание на тайфичката е да чупят стъклени бутилки, но така че парчетата да отиват под колите. Прас по диагонал, да хвърчи навътре. Друга игра им е да се овесят 7-8 човека на простира за тупане на килими, а други хващат простира за страничните колове и почват да го клатят с все сила, който най-много издържи да не падне печели. Счупиха нашия простир, сега гледам висят на простира на съседния вход. Постоянно се катерят по колите, подпират се, чоплят ги, седят по предните капаци, ама не просто да се подпират - качват се, сядат и краката на бронята. Нашата кола се принудихме да я спираме на 100м от вкъщи.Направо сме се хванали за главата. Дотук за месец за няколкостотин, да не кажа хиляда лева поразии са направили хлапетата. Нито да им се скараш - мъстят на колата, на входа. Че не са и от нашия вход, някакъв сбирщайн са.
Едно групово оплакване начело с домоуправителя, в най-близкото РПУ. Организирате им една акцийка, стига едно детенце да хванат. Майка му и баща му ще си платят всичко. Като питат той ли беше, всички задружно казвате той беше.
Оплакване: Ей сега се прибирам от работа...01:48ч... Хвалба: Днес след заигравка и обезвъздушаване на колата от всички възможни пробки май имам поне малък напредък и дали защото навън е едва 21С или заради друго незнам, но колата не качи стрелката на температурата нито милиметър след средата... Дано да не е временно щастие само...Хвалба: Утре съм 6 часа на работа само...
Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар