Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се! 5-та серия

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Оплакване: Трябва да слагам фреон на колата, изфирясал е ...

Коментар

Оплакване : Тез италианци всички се седмаци ве.Бахти и препускането за един ден дето трябва да направим.Казах им , че при Силистра има ферибоот с неустановено работно време , ама никой не слуша.
      FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
      FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

Пичове и пи*ки, да се похваля, че в.момента пътувам за турне в немско.Стискайте палци да представим достойно България.
        "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
        Ванга

Коментар

Irka написа:
          Пичове и пи*ки, да се похваля, че в.момента пътувам за турне в немско.Стискайте палци да представим достойно България.
          На тебе ще ти дърпам ушите, да знаеш! И защо слагаш звездичка в "питки"?
          I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

хвалба: най-накрая сменихме лагера на Типичко Вече не вие като карпатска мечка ... и тук е момента да благодаря на Живко за самия лагер и указанията още една: днес си видях Пунтичко и тооолкова се зарадвах Новият собственик се грижи много добре за него, светеше цялото
            Punto Sporting 1.2 16V 85 h.p. - ex, but first in my heart
            AudiLina A3 1.8 20V 125 h.p. - NOW DRIVING

Коментар

хвалба: днес получих страхотна новина, камък ми падна от душата, който го влачих една година. Темида не е сляпа
              Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
              Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

Хвалба: Заваля и разхлади навън. ОС на телефона ми се ъпдейтна и "получих" приложение, което не познавах, но се оказва изключително полезно за мен. Абе на практика - все едно имам нов телефон. Оплакване: Заваля. Развали се плажа на хората.
                A17DTС/S
                Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

ntodorov написа:
                  Хвалба: Заваля и разхлади навън. .........
                  Прати два облака към Русе, че още малко и тeрмомeтъра ще ми покаже годините
                  Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.

Коментар

Dido_Lyubenov написа:
                    ntodorov написа:
                    Хвалба: Заваля и разхлади навън. .........
                    Прати два облака към Русе, че още малко и трмомртъра ще ми покаже годинте
                    Туй голям лаф ....хахаха

Коментар

Хвалба: върнах се от южното българско черноморие. Обиколих няколко градчета, много съм доволен навсякъде и от обслужването, и от цените Изкарах си чудесно

Коментар

Хваля се : Жена ми е бременна

Коментар

Yellow_Flash_Colorz_PDT_29 За една година изгорих 2 запалителни бубини :Х Първата оригинална беше, втората нова от магазина (уш не баш от ефтините) и сега третата бубина я взех от моргата.... Да не би да имам проблем някаде, не може така да ги горя бубините.

Коментар

Dimo_J написа:
                            Абе тоя форум го обърнахме на БГ тати, Браво, това е хубава новина. пп От мен да знаеш най трудни са 7.8.9 месец, като ги тресне хормона хайдушката и ще повтаряш само едно " Добре мило права си"
                            Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
                            (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
                            Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

S_BANKOV написа:
                              Dimo_J написа:
                              Абе тоя форум го обърнахме на БГ тати, Браво, това е хубава новина. пп От мен да знаеш най трудни са 7.8.9 месец, като ги тресне хормона хайдушката и ще повтаряш само едно " Добре мило права си"
                              Аха ...и после тъй продължава ...минаваш на заден план и туйто

Коментар

Re: Похвали се, оплачи се! 5-та серия

Румен_Хинчев написа:
                                S_BANKOV написа:
                                Dimo_J написа:
                                Аха ...и после тъй продължава ...минаваш на заден план и туйто
                                Честито дано да е лека брееността и безпроблемно раждане а колкото да задния план-зависи от много фактори

Коментар

Working...
                                X