Оплакване: Трябва да слагам фреон на колата, изфирясал е ...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се! 5-та серия
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Оплакване : Тез италианци всички се седмаци ве.Бахти и препускането за един ден дето трябва да направим.Казах им , че при Силистра има ферибоот с неустановено работно време , ама никой не слуша.FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Коментар
-
Irka написа:Пичове и пи*ки, да се похваля, че в.момента пътувам за турне в немско.Стискайте палци да представим достойно България.I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!
Коментар
-
хвалба: най-накрая сменихме лагера на Типичко Вече не вие като карпатска мечка ... и тук е момента да благодаря на Живко за самия лагер и указанията още една: днес си видях Пунтичко и тооолкова се зарадвах Новият собственик се грижи много добре за него, светеше цялотоPunto Sporting 1.2 16V 85 h.p. - ex, but first in my heart
AudiLina A3 1.8 20V 125 h.p. - NOW DRIVING
Коментар
-
хвалба: днес получих страхотна новина, камък ми падна от душата, който го влачих една година. Темида не е сляпаAlfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic
Коментар
-
Хвалба: Заваля и разхлади навън. ОС на телефона ми се ъпдейтна и "получих" приложение, което не познавах, но се оказва изключително полезно за мен. Абе на практика - все едно имам нов телефон. Оплакване: Заваля. Развали се плажа на хората.A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
Dido_Lyubenov написа:ntodorov написа:Хвалба: Заваля и разхлади навън. .........FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
Коментар
-
Dimo_J написа:Хваля се : Жена ми е бременнаКара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
S_BANKOV написа:Dimo_J написа:Хваля се : Жена ми е бременнаFIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
Коментар
-
Re: Похвали се, оплачи се! 5-та серия
Румен_Хинчев написа:S_BANKOV написа:Dimo_J написа:Хваля се : Жена ми е бременна
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар