Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се! 5-та серия

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Да се похваля къде и как изкарахме вчера:На седемте рилски езера, беше страхотно, много весело и изморително изживяване
    Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
    Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

Хвалба - Днеска ме изненадаха много приатно много харни хорица.Благодарности.
      първият ми автомобил беше ЖИГУЛИ
      Lancia Kappa 2.020v 155 H.P
      Велико Търново/ Горна Оряховица там ми е корена

Коментар

sharpradi написа:
        Хвалба - Днеска ме изненадаха много приатно много харни хорица.Благодарности.
        И мен и мен . За което им благодаря много!
        ФИАТ БРАВО 1.8 16V GT
        ФИАТ БРАВА 1.8 16V 1997г

Коментар

Да се похваля и аз:Днес 400км до морето и обратно и се видяхме с приятели и кво се оказа,че вчера ми изтекла застраховката на колата.Баси късмета,тва да не го четат от КАТ. Приятно беше.Благодаря и на Енчо за доброто посрещане както винаги.Нямаш равен баце Енчо.
          FIAT BRAVO 1.6
          FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
          LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Хвалба станах леля за 3ти път имаме си бебе БоянОплакване не можах да отида и аз на морето и да се видя с братчето и приятели дано скоро и аз отида на моренцетоОплакване малкия ме направи дива и щастлива днес

Коментар

Sandra написа:
              Хвалба станах леля за 3ти път имаме си бебе БоянОплакване не можах да отида и аз на морето и да се видя с братчето и приятели дано скоро и аз отида на моренцетоОплакване малкия ме направи дива и щастлива днес
              Честито ! Да Ви е живо и здраво !
              Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.

Коментар

Sandra написа:
                1.Честито! 2.Крайно време е да заведете и Марти на море. Какво чакате още?
                ФИАТ БРАВО 1.8 16V GT
                ФИАТ БРАВА 1.8 16V 1997г

Коментар

И аз да се похваля, днес си изкарах чудесно. Бях сред много приятели от форума, в международна компания (абе, ергените, нищо не казвате за момичето дето ви доведох!?), след това изкатерих един връх...Оплакването е само, че това беше последния ден на тази ми отпуска... следващата не знам кога ще е, ама мисля някъде в края на август...

Коментар

Immortal написа:
                    И аз да се похваля, днес си изкарах чудесно. Бях сред много приятели от форума, в международна компания (абе, ергените, нищо не казвате за момичето дето ви доведох!?), след това изкатерих един връх...Оплакването е само, че това беше последния ден на тази ми отпуска... следващата не знам кога ще е, ама мисля някъде в края на август...
                    Добре бе ами неергените не може ли да си кажем мнението?Амиии....бива,ама друг да я вземе нашенче не го давам. Оплакване:Утре редовна смяна ще се става рано.Лека нощ.
                    FIAT BRAVO 1.6
                    FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                    LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Бразилка викаш ? Мяса малко на Айше ама ..... как да е.п.с. английския ти е мега зле.
                      F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
                        Бразилка викаш ? Мяса малко на Айше ама ..... как да е.п.с. английския ти е мега зле.
                        Ей, нямате угодия!П.П. Ти си първия, който се оплаква от английския ми. Добре че с теб мога да се разбирам и на български

Коментар

Оплакване: Не хванах почти нищо с изключение на няколко платики на фидера. Трагедия абсолютна. Много жега, безрибие. Много се обезракиих по едно време, добре че имахме запаси ледена ракия, че наблегнахме на нея.
                          "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
                          Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

emzo написа:
                            Мега зле, ама забърсал бразилка ... твоя като е отличен к`во? Хвалба:На хубави хора им се случват хубави работи!
                            I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

avvasilev написа:
                              emzo написа:
                              Мега зле, ама забърсал бразилка ... твоя като е отличен к`во?
                              рускиня
                              Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
                              Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

И сигурно на българоруски се разбарахте нали
                                Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
                                (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
                                Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Working...
                                X