Хвалба: Довечера отиваме на РД на виличка и смятам така да се накажа, че да не знам кое ми е гъза, кое лицето!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се! 5-та серия
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Re: Грабеж
kluchar написа:Да се оплача Откраднаха ми 2 машини за ключове .тоя пот по професионално що нищо няма счупено отворен е патрона а катинара го няма не се знае как е махнат.Дано ги хванат преди ги бяха намерили Върнаха ме с 3000лв на зад дано им изсъхнат ръцете дано .или ги хване тока някъде .
Коментар
-
Клажба
Преди бяха счупили едно прозорче малко където едва може някой да се промуши но ги хванаха .Сега ще видим .Няма да слагам нови машини а едни стари но работещи . Ще си ги прибирам или ще ги заваря за плота че тези само им бях сложил болтове ама са ги развили Патрона са го отворили не е пипан изобщо а и другите работи не са пипани РС ,други машини, флекс ,бормашина .
Коментар
-
Re: Клажба
kluchar написа:Преди бяха счупили едно прозорче малко където едва може някой да се промуши но ги хванаха .Сега ще видим .Няма да слагам нови машини а едни стари но работещи . Ще си ги прибирам или ще ги заваря за плота че тези само им бях сложил болтове ама са ги развили Патрона са го отворили не е пипан изобщо а и другите работи не са пипани РС ,други машини, флекс ,бормашина .Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
Dido_Lyubenov написа:kluchar написа:Преди бяха счупили едно прозорче малко където едва може някой да се промуши но ги хванаха .Сега ще видим .Няма да слагам нови машини а едни стари но работещи . Ще си ги прибирам или ще ги заваря за плота че тези само им бях сложил болтове ама са ги развили Патрона са го отворили не е пипан изобщо а и другите работи не са пипани РС ,други машини, флекс ,бормашина .Един за всички, всички за мен
Коментар
-
Да се оплача: Цял ден ми е едно скапано, боли ме глава....и за капак нa всичко утре съм на работа!Да се похваля: Измих си колата, почистих стъклата с препарат и стана все едно са смъкнатиnow. BMW E39 523i '98 170hp
ex. Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16v `97 113hp
ex. Fiat Tipo 2.0.ie GT `93 113hp
Коментар
-
Immortal написа:presinka написа:...На никой не му трябват в домашни условия.Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
Lancia Ypsilon 06" 1.4 16v Momo design
Ventura garage
Коментар
-
Immortal написа:presinka написа:...На никой не му трябват в домашни условия.Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
coolboby написа:kiselo написа:Хвалба: Купих си WP7 телефон Оплакване: ......има бъг....рестартира се....невероятно начало....Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар