Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се! 5-та серия

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Днешния ден не започна добре!В 5 часа сутринта мой колега звъни и вика" Митак , направо ги разпилях. Натроших ги, целия съм в кръв" В първия момент не можех да включа за какво ми говори но като зацепих скочих и му викам "какво стана". Помоли ме да отида до тях и аз газ. Какво да видя, бели дрехи оляти с кръв, раздран десен трицепс, всички кокалчета на ръцете му обелени, нямаше кожа по тях...направо откачих. Прибират се от дискотека, той, жена му и брат му. Стигат до пътната врата и тя се оказла отворена. Казал на жена си, че е отключено. Тя влязла първа и се разпищяла. Тия двамата влизат вътре и какво да видят 7 рома, кой какво може да носи. Изпотрошени прозорци, разбити врати и кво ли още не. И като ги почват ама жесток бой....там където са ги сгащили е като все едно е клано прасе. Жената на моя колега, беше изплашена, ревеше..неприятна картинка. Всички взломаджии са задържани. Сега не знам, колко са ги били но той самия започна да се притеснява да не би да е насолил някой твърде много. Лошото е, че тези които са влизали в тях са с лоша слава в града и са си отмъстителни. Казах му да внимава след този случай......не знам въобще дали ще му се размине. в полицията. Не се обажда никъв ...направо откачам.Преди да си тръгна ме попита ти какво би направил " същото като теб само, че с някой тръба" -отговорих аз. И аз съм изпадал в подобна ситуациа срещу 5-ма но на улицата, да съм жив и здрав и руските щанги , които не използвах Неприятна работа и накрая излязох виновен с протокол за нанесен побой Сега да не си помислите, че съм някой побойник......просто бях по-бързия с юмруците и ритниците В това градче тая тъмна нация направо прекалява!
    now. BMW E39 523i '98 170hp
    ex. Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16v `97 113hp
    ex. Fiat Tipo 2.0.ie GT `93 113hp

Коментар

Хвалба - вчера се видях с @avvasilev в Зара Сити
      F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Да са оплача - вчера ми звъняха на вратата от полицията, да ме разпитват за некви младежи. Изкараха ми акъла.Днес па, ме разпитваха журналисти, може би пак за същото. Преди седмица, в квартала изчезна момче и ми казаха, че са го намерили. Убит.
        "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
        Ванга

Коментар

Мда, убит. Подозренията са, че убиеца е дължал на момчето пари за две пити кашкавал (ако става дума за разносвача).

Коментар

A ме разпитваха точно за този Адриан А. (убиеца). Казаха, че живеел на квартира в моя вход или някой от съседните. Yellow_Flash_Colorz_PDT_37
            "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
            Ванга

Коментар

Ами ако си му дала чаша олио назаем не си го искай.

Коментар

Похвали се, оплачи се! 5-та серия

Похвалване : Прибрах се жив и здрав с изпълнена задача ( въпреки конюнктивита ) след изминати 2500 км.По време на изпълнението на задачата се запознах с Malone и Слави Банков , като успях да се срещна и с Immortal и Krasio_79.Оплакване : Конюнктивитът ми продължава и пропуснах Китен.
                FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
                FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

Оплакване: Предната вечер мина силна буря,която бе по-силна от урагана миналата година.Резултата е отнесени покриви,изпочупени прозорци и всичко ,което е било навън, изкоренени дървета,потрошени коли и т.н. Нямаше ток близо 18 часа. Не можах да отворя гаражната врата заради тока и да изкарам ферарито ( колелото :D ).Вървях 5км пеш до работа.
                  Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
                  Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Коментар

emzo написа:
                    Хвалба - вчера се видях с @avvasilev в Зара Сити
                    Аз пък се видях с emzo
                    I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

Оплакване:Много непредвидени разходи напоследък.Хвалба:Свърших доста полезни неща днес.Хвалба:5000 мнения.
                      Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                      Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                      Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Голяма хвалба: в събота тръгнахме към Камен бряг, за да посрещнем изгрева в неделя. Много хубава двудневна морска разходка си направихме! На фона на това оплаквания не може да има:http://www.youtube.com/watch?v=p89nY7WAFTs&feature=plcp
                        Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

Я да се похваля:Резервацията е готова ... от 11.08 на моренцеееее ... Оплакване:Още е далеч ...
                          I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

Оплакване: толкова кофти неща в един ден (събота) скоро не ми се бяха случвали на един път.Хвалба: малкия навърши 1 годинка, всичко мина много добре, доволен съм. Добре, че е той да внася в живота ми радост.
                            "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
                            Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

Хваля се,още съм на морето.В момента на плаж в Царево.
                              Прикачени файлове

Коментар

Оплакване: Скука...Хвалба: Поръчах си камера за колата...Вече ще мога да снимам всички кретени които правят простотии на пътя и после да ги показвам където ми е кеф... Включително и мене си Хвалба: За сефте от как съм в София ще съм втора смяна на работа и ще мога да се наспя...направо чудо...
                                Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
                                BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
                                BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

Working...
                                X