Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се! 5-та серия

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Alisiq написа:
    Хаха, превключвам естествено Но във ВТ е така, колите горят много...А Пунтото го продадох, друга го храни вече
    А не ти ли липсва ?!оплакване: на мен Пунтичко жестоко ми липсва Мисля да пусна Аудито за продаване, искам Пунто МК2 по дяволите
    Punto Sporting 1.2 16V 85 h.p. - ex, but first in my heart
    AudiLina A3 1.8 20V 125 h.p. - NOW DRIVING

Коментар

Потвърждение, че жените не знаят какво искат Не знам хвалба ли е оплакване ли е
      F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
        Потвърждение, че жените не знаят какво искат Не знам хвалба ли е оплакване ли е
        Оплакване е ... от името на почти половината човечество!
        I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

mims написа:
          оплакване: на мен Пунтичко жестоко ми липсва Мисля да пусна Аудито за продаване, искам Пунто МК2 по дяволите
          Знаех си.Хвалба: Таз вечер се очертава силна вечер

Коментар

mims написа:
            А не ти ли липсва ?!оплакване: на мен Пунтичко жестоко ми липсва Мисля да пусна Аудито за продаване, искам Пунто МК2 по дяволите
            Липсва ми, но мечтата ми се сбъдна така :D Подкрепям те , чувството да имаш това, което винаги си искала, е неописуемо....
            Más vale tarde que nunca
            Peugeot 206 2.0 HDi ))

Коментар

emzo написа:
              Потвърждение, че жените не знаят какво искат
              Хвалба - днес беше ден за упражняване на разговорен руски. Толкова добре се получиха нещата, че отнесох покана след работа да посетя хотел "Москва", парти, а-у ...
              "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
              Ванга

Коментар

Оплакване: Днес трябваше да почивам...Часът е 04:17...обличам се за да отида на работа...Неделя пак трябваше да почивам и пак ще трябва да ходя на работа...Оплакване: Дразни....Хвалба: няма...
                Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
                BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
                BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

Хвалба-Снощи се видяхме в Румбата Хинчев за по бира.Оплакване-много за кратко.Надежда-А дано се видим на Китен.
                  FIAT FORUM BULGARIA
                  Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Хвалба - От вчера ми е на гости много харен човечец.За което много му благодаря.
                    първият ми автомобил беше ЖИГУЛИ
                    Lancia Kappa 2.020v 155 H.P
                    Велико Търново/ Горна Оряховица там ми е корена

Коментар

Хваля се:Утре ще съм се накиснал в черно море.Оплаквам се:Ще трябва да карам до там след нощна смяна и да поспя на плажа,след което вечерта на ресторантче и прочутия Зангадор.
                      FIAT BRAVO 1.6
                      FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                      LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Mрън - рано заранта се загледах в едно БМВ дизел, което пушеше отзаде да си е*е ма*ата - щях да се трясна, спрях на има няма 5 санта от колата пред мен.Каква ирония ... аман от тия сажди.Мрън2 - ударих си задната броня, надрах я прилично.Изобщо като не е спал човек, не трябва да сяда зад волана. И трезвите са опасни като пияните.Лека нощ до Неделя
                        F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Хвалба: Днес направих сефтето на океана за тази година Оплакване/хвалба: от утре ще ми скъсат шортите от работа.
                          Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
                          Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Коментар

Оплакване: Искам да съм в Китен сегаХвалба: Преди малко храних наследника и му сменях памперса и дрехите, че съм пуснал жената в почивка да се наспи в друга стая Уморен съм ама е голям кеф П.П. ...само да не реве....
                            Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
                            Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
                            Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG

Коментар

помагай на жена си че сън скоро няма да види пожелавам ви коликите да не ви изтормозят а за Китен-догодина с малкия.хвалба тръгваме за Китеноплакване без малкия

Коментар

Взема да се похваля ли, след поредицата оплаквания ? - имам 30 дни отпуск -=-
                                Sandra написа:
                                оплакване без малкия
                                Т’ва си е хвалба, за 1 ден , ще оцелеете и без Марти
                                F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Working...
                                X