Емо, той господ си знае работата (само да не си ги намерил в портфейла на някой колега )Оплакване: днес усетих що не трябва да се кара много бързо на магистралата. Един идиот с микробус, въпреки че от далеч му святках с фаровете, реши, че трябва да изпревари със 100 км/ч камион, който се движи с 90, докато аз ги наближавах отзад с ..... много.Скочих на спирачките и успях да намаля до неговата скорост когато бях на 1 метър от задната му броня.... вече бях почнал да си представям как хвърчат ламарини и човешки тела....Хваля се: размина ми се и този път...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се! 5-та серия
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Immortal написа:Емо, той господ си знае работата (само да не си ги намерил в портфейла на някой колега )Оплакване: днес усетих що не трябва да се кара много бързо на магистралата. Един идиот с микробус, въпреки че от далеч му святках с фаровете, реши, че трябва да изпревари със 100 км/ч камион, който се движи с 90, докато аз ги наближавах отзад с ..... много.Скочих на спирачките и успях да намаля до неговата скорост когато бях на 1 метър от задната му броня.... вече бях почнал да си представям как хвърчат ламарини и човешки тела....Хваля се: размина ми се и този път...I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!
Коментар
-
emzo написа:Прекрасен ден - намерих 100лв преди малко, хич не ме интересува чии са, отивам и си купувам нов акумулатор.Няма само мен да ме е**т, един път в тоз живот и аз ще намажа. Без тва в тая държава закони и справедливост нямаI don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!
Коментар
-
Оплакване,днес разбрах,че пружините дет ги чаках един месец и карам половин година с тях са за 1,6 Следва проба с пружини от 1,9 -115 или направо оригинални за моята.Хвалба ще ми върнат парите като им върна тези от 1,6 :D .Fiat linea 1.3 mjet, Bravo2 1,4 . EX -Lancia Y 1.2, Stilo 1.8 MW ,Brava 1.8,Dedra 1.8 16v,Delta2 1,6,Ritmo 1,5,Lada 1500.
Коментар
-
emzo написа:Прекрасен ден - намерих 100лв преди малко, хич не ме интересува чии са, отивам и си купувам нов акумулатор.Няма само мен да ме е**т, един път в тоз живот и аз ще намажа. Без тва в тая държава закони и справедливост нямаFIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
-
Да се похваля: В неделя започва махането на старите прозорци и поставянето на нова дограма с цвят "златен дъб".Да се оплача: Подмяната ще е само на долния етаж Другия ще е на по-късен етап.now. BMW E39 523i '98 170hp
ex. Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16v `97 113hp
ex. Fiat Tipo 2.0.ie GT `93 113hp
Коментар
-
dimmX написа:Да се похваля: В неделя започва махането на старите прозорци и поставянето на нова дограма с цвят "златен дъб".Да се оплача: Подмяната ще е само на долния етаж Другия ще е на по-късен етап.
Коментар
-
krasio_79bs написа:dimmX написа:Да се похваля: В неделя започва махането на старите прозорци и поставянето на нова дограма с цвят "златен дъб".Да се оплача: Подмяната ще е само на долния етаж Другия ще е на по-късен етап.now. BMW E39 523i '98 170hp
ex. Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16v `97 113hp
ex. Fiat Tipo 2.0.ie GT `93 113hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар