Хвалба - Имам страхотни колеги и колежки.Хвалба 2 - Отвориха ресторанта в който аз вече работя.Оплакване - За сега няма.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се! 5-та серия
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Re: Похвали се, оплачи се! 5-та серия
Румен_Хинчев написа:Оправията е на север от линията Лион - Цюрих - Тренто - ЛюблянаПо темата:Оплакване - пешеходците са овце ... днес щях да прегазя една заблеяна ш***да, която реши, че много спешно трябва да пресече на червено ... спирачки, псувни, не съм се стряскал така откакто ми метнаха кисело мляко на челното стъкло в движение
I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!
Коментар
-
Оплакване: Изкарахме една повече от отвратителна нощ. На сутринта за капак, на тръгване за работа изпадна едната накладка на колата на колегата, ей тъй, щот вчера колата излезе от сервиза. Прехвърлихме се на Бравата, след няколко километра газта свърши, абе "веселба". Хвалба: Днес ще е свети Паралей.Manowar - Татко
Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко
Коментар
-
оплакване: яко ми омръзна мъжете като видят мацка с маникюр да си мислят, че не знае що е то колаоплакване: една от мечтите ми си заминаоплакване: не мога да си намеря евтин лагер за Типотоимам още сигурно 100 неща да се оплача, но не искам, защото ще стане досадна
Punto Sporting 1.2 16V 85 h.p. - ex, but first in my heart
AudiLina A3 1.8 20V 125 h.p. - NOW DRIVING
Коментар
-
Днес бе много важен ден за мен с последствия за близкото ми и далечно бъдеще. Ще се напия като казак. На здраве!Хвалба или оплакване всеки сам да си прецени.
Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
ls1 написа:ls1 написа:Услужливи хора са ми източили нафтата от кемпера. Половин резервоар.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
Оплакване: Утре и вдругиден на 150м от нас ще свирят МеталикаМного късно разбрах и няма да мога да отида на концерта. Поне ще ги слушам от вкъщи.Оплакване 2: Жегата ме смаза през последните два дена, а шефът ми вдигна кръвното на н-та степен. Аман от малоумни началници.....
Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
Коментар
-
dudulia написа:Оплакване: Утре и вдругиден на 150м от нас ще свирят МеталикаМного късно разбрах и няма да мога да отида на концерта. Поне ще ги слушам от вкъщи.Оплакване 2: Жегата ме смаза през последните два дена, а шефът ми вдигна кръвното на н-та степен. Аман от малоумни началници.....
VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Похвали се, оплачи се! 5-та серия
Дайва тези ,, изненади ’’ в последният момент .Ако замина по Немачко , ще трябва и 125 евро без ДДС да плащам за един контейнер с две стаи.Направо съм бесен ...бесен...FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар