Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се! 5-та серия

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

оплакване : сега смених обтягащата ролка на каналния ремък. Тази ми е трета от както имам колата Сложих дайко
    Прикачени файлове
    Bravo 2.0 Multijet 165 2009

Коментар

Предишните да не би да са се чупили? На едно от Доблата ни се беше счупила една от ролките, оригиналната от завода.Оплакване: много, много топло... Имам стотици страници за учене...Хвалба: имам още "само" 2седмици учене....оплакване: имам и работа през тези 2седмици...

Коментар

emzo написа:
        Веско, да не ти пращам значи снимка от плажа , с чаша ледено студена бира
        По-добре недей Оплакване или хвалба...не знам: В Кауфланд оставих 80 лв. за памперси,кърпички и др. дреболии за бебето и само 4,26 лв. за 2 по 2л. Загорка......
        Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
        Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
        Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG

Коментар

vital написа:
          Предишните да не би да са се чупили? На едно от Доблата ни се беше счупила една от ролките, оригиналната от завода.
          да,а тази днешната скърцаше при потегляне от 1 към 2 предавка в ниските обороти 1200-1400 вече всичко е наред. п.п. Яко жега е ....с жената... в кревата
          Bravo 2.0 Multijet 165 2009

Коментар

Голямото оплакване: Акомулаторът ми умрЕ рЕзко, посред лято и без причина след 5 години вярна служба! Много ми е носталгично за него. Спомням си... на Копринка осветявах с дългите барбикюто и скараджията и в същото време стържеше Били Айдъл. Втората вечер пак жици нон-стоп. Без да е запален двигателят! И сега - голямото похвалване - купих й на Живка чистонов италиански акомулатор. Подготвени сме за нови приключения! Всяко зло е за добро!
            Прикачени файлове

Коментар

///// написа:
              .................
              Живко, по физиономията ти се разбира ,че съдържанието в чашата не е минерална вода
              SEAT Leon Cupra 300
              Triumph Street Triple 765 R

Коментар

VooDoo написа:
                ///// написа:
                .................
                Живко, по физиономията ти се разбира ,че съдържанието в чашата не е минерална вода
                Минерална вода е, ама мускатова
                Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
                Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

Re: Похвали се, оплачи се! 5-та серия

Румен_Хинчев написа:
                  Irka написа:
                  Хвалба - днес беше ден на българо-съветската дружба. Оплакване - клиент ми отказа свирка.
                  Сигур много пари си сакала ...
                  Напротив, предложих му я с 50% намаление.Ама от картоните си взе (съдийските). Тя и свирката такава. П.С. Имаме промоция покрай Европейското - като си купиш футболен продукт, вторият, с по-ниска цена, ти е на 50%.Оня ден клиент си купи топка, но не посмях да му предложа свирка ...щеше да ме разбере погрешно! VooDoo - много си прав, водата в чашата на Живко не е минерална.Чешмяна е. Хвалба - почивам днес и ...може и да си почина.
                  "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                  Ванга

Коментар

хвалба - изгорял съм лекинко, ама от леко червено направо на тен ще стане.хвалба 2 - от вчера с един "приятел" по-малко, Заралия.
                    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Хвалба - айде пак на снимки утре! Косьооо, ша стаам звиздЪ, то се е видяло! Търсете си човек!
                      "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                      Ванга

Коментар

Irka написа:
                        Хвалба - айде пак на снимки утре! Косьооо, ша стаам звиздЪ, то се е видяло! Търсете си човек!
                        еййййй, разгеле
                        Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
                        Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

Хвалба - защитих 2-ра магистратура - Възобновяеми енергийни източници и технологии.Оплакване - ДКЕВР ритуално убиха фотоволтаичния бизнес, за добро или лошо...:D

Коментар

Хвалба : Деня ми мина прекрасно ( по гръб ) Оплакване : скарах се за дребно нещо с приятелката ми и съм много НЕРВЕН :@@ Винаги когато нещо е прекрасно ( свършва става дума за деня ми )
                            Fiat Marea 2001 1.9 110+ powered by Emzo.
                            Ex.Bravo 1997 1.8 GT

Коментар

Оплаквам се:На връщане от работа нацелих стабилна дупка.Резултата е крива джанта,спукана гума и цялата кола хлопа като на разпад. Оплаквам се:5 минути след като сложих резервната гума ме спряха катаджиите.Не се трогнаха много за джантата и гумата ама отървах фиша за халогени ...Оплакване:Оправянето на джантата е маса пари и ще трябва нова гума ...
                              Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                              Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                              Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Оплакване-бойлера се опита да скатава от бачкане посред лято Хвалба-Добре ,че има хора като Joro.Благодарение на него си имам работещ бойлер и момата не ми пили на главата.Благодарности Жоро!Дано има повече отзивчиви човеци като теб.
                                FIAT FORUM BULGARIA
                                Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Working...
                                X