Предишните да не би да са се чупили? На едно от Доблата ни се беше счупила една от ролките, оригиналната от завода.Оплакване: много, много топло... Имам стотици страници за учене...Хвалба: имам още "само" 2седмици учене....оплакване: имам и работа през тези 2седмици...
Веско, да не ти пращам значи снимка от плажа , с чаша ледено студена бира
По-добре недей Оплакване или хвалба...не знам: В Кауфланд оставих 80 лв. за памперси,кърпички и др. дреболии за бебето и само 4,26 лв. за 2 по 2л. Загорка......
Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG
Предишните да не би да са се чупили? На едно от Доблата ни се беше счупила една от ролките, оригиналната от завода.
да,а тази днешната скърцаше при потегляне от 1 към 2 предавка в ниските обороти 1200-1400 вече всичко е наред. п.п. Яко жега е ....с жената... в кревата
Голямото оплакване: Акомулаторът ми умрЕ рЕзко, посред лято и без причина след 5 години вярна служба! Много ми е носталгично за него. Спомням си... на Копринка осветявах с дългите барбикюто и скараджията и в същото време стържеше Били Айдъл. Втората вечер пак жици нон-стоп. Без да е запален двигателят! И сега - голямото похвалване - купих й на Живка чистонов италиански акомулатор. Подготвени сме за нови приключения! Всяко зло е за добро!
Живко, по физиономията ти се разбира ,че съдържанието в чашата не е минерална вода
Минерална вода е, ама мускатова
Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic
Хвалба - днес беше ден на българо-съветската дружба. Оплакване - клиент ми отказа свирка.
Сигур много пари си сакала ...
Напротив, предложих му я с 50% намаление.Ама от картоните си взе (съдийските). Тя и свирката такава. П.С. Имаме промоция покрай Европейското - като си купиш футболен продукт, вторият, с по-ниска цена, ти е на 50%.Оня ден клиент си купи топка, но не посмях да му предложа свирка ...щеше да ме разбере погрешно! VooDoo - много си прав, водата в чашата на Живко не е минерална.Чешмяна е. Хвалба - почивам днес и ...може и да си почина.
"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Хвалба - айде пак на снимки утре! Косьооо, ша стаам звиздЪ, то се е видяло! Търсете си човек!
еййййй, разгеле
Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic
Хвалба : Деня ми мина прекрасно ( по гръб ) Оплакване : скарах се за дребно нещо с приятелката ми и съм много НЕРВЕН :@@ Винаги когато нещо е прекрасно ( свършва става дума за деня ми )
Fiat Marea 2001 1.9 110+ powered by Emzo.
Ex.Bravo 1997 1.8 GT
Оплаквам се:На връщане от работа нацелих стабилна дупка.Резултата е крива джанта,спукана гума и цялата кола хлопа като на разпад. Оплаквам се:5 минути след като сложих резервната гума ме спряха катаджиите.Не се трогнаха много за джантата и гумата ама отървах фиша за халогени ...Оплакване:Оправянето на джантата е маса пари и ще трябва нова гума ...
Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Оплакване-бойлера се опита да скатава от бачкане посред лято Хвалба-Добре ,че има хора като Joro.Благодарение на него си имам работещ бойлер и момата не ми пили на главата.Благодарности Жоро!Дано има повече отзивчиви човеци като теб.
Коментар