оплакване : сега смених обтягащата ролка на каналния ремък. Тази ми е трета от както имам колата Сложих дайко
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се! 5-та серия
Collapse
Заключена тема
X
X
-
emzo написа:Веско, да не ти пращам значи снимка от плажа , с чаша ледено студена бираNissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG
Коментар
-
vital написа:Предишните да не би да са се чупили? На едно от Доблата ни се беше счупила една от ролките, оригиналната от завода.Bravo 2.0 Multijet 165 2009
Коментар
-
Голямото оплакване: Акомулаторът ми умрЕ рЕзко, посред лято и без причина след 5 години вярна служба! Много ми е носталгично за него. Спомням си... на Копринка осветявах с дългите барбикюто и скараджията и в същото време стържеше Били Айдъл. Втората вечер пак жици нон-стоп. Без да е запален двигателят! И сега - голямото похвалване - купих й на Живка чистонов италиански акомулатор. Подготвени сме за нови приключения! Всяко зло е за добро!
Коментар
-
VooDoo написа:///// написа:.................Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic
Коментар
-
Re: Похвали се, оплачи се! 5-та серия
Румен_Хинчев написа:Irka написа:Хвалба - днес беше ден на българо-съветската дружба. Оплакване - клиент ми отказа свирка."Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
Irka написа:Хвалба - айде пак на снимки утре! Косьооо, ша стаам звиздЪ, то се е видяло! Търсете си човек!Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic
Коментар
-
Humppa
Хвалба - защитих 2-ра магистратура - Възобновяеми енергийни източници и технологии.Оплакване - ДКЕВР ритуално убиха фотоволтаичния бизнес, за добро или лошо...:D
Коментар
-
Оплаквам се:На връщане от работа нацелих стабилна дупка.Резултата е крива джанта,спукана гума и цялата кола хлопа като на разпад. Оплаквам се:5 минути след като сложих резервната гума ме спряха катаджиите.Не се трогнаха много за джантата и гумата ама отървах фиша за халогени ...Оплакване:Оправянето на джантата е маса пари и ще трябва нова гума ...Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар