Коя бележка бе Живак? Оплакване: Светената водица е на привършване, днес ще трябва да се обадя да поръчам десетина литра.Оплакване: Квартирата която трябваше да гледам утре била в окаяно състояние и имала нужда от ремонт. Сега пак ще има едно ходене по мъките с тия шибани агенции. А времето започна бая да накъсява.Хвалба: За сега няма.
Manowar - Татко
Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко
Хвалба: Открих сезон 2012 на Дунава. Първата ми риба бе личен рекорд до момента платика 2кг. Реших да я шерна с дружината. Стана перфектна. Направихме си и прясна рибена чорба.Изкарах си чудесно.Оплакване - вчера ми беше супер гаден ден, 2 неприятни неща се случиха, цял ден бях ядосан..........
"Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
Оплакване: Не мога да си намеря хубава квартира... Хвалба: От вчера си отглеждам бяло гълъбче на терасата. Незнам какво му е, но не иска да излети. Храня го поя го...дано се съвземе от каквото му е там и да си отиде по неговите си гълъбови работи Оплакване: Не знам до кога ще издържа да живея на мястото на което живея в момента..
Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Хвалба: Ще почивам в Турция през октомври.Оплакване 1: До тогава ще ми се отели волът. Оплакване 2: Виждам от дома си морето, но в него няма да се потопя скоро.
A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Оплакване- голямо натискане пада сутрин в автобуса за работа....ама така като се замисля - май е хвалба! Баш хвалба - цъфна ми розата. ®
Трябва да се внимава розата да цъфти по график :D
Китайската ли? Ба, цъфти си кога й е кеф! Фил, тва бяло гълъбче ...нали знаеш какво значи? Стягай се! Чекаме покани! Огромна хвалбъ - разрешиха ми да се изкъпя! Yellow_Flash_Colorz_PDT_04
"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар