fihi написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се! 5-та серия
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
-
///// написа:fihi написа:Така като гледам май само алкохолеца остана.Manowar - Татко
Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко
Коментар
-
Хвалба: Открих сезон 2012 на Дунава. Първата ми риба бе личен рекорд до момента платика 2кг. Реших да я шерна с дружината. Стана перфектна. Направихме си и прясна рибена чорба.Изкарах си чудесно.Оплакване - вчера ми беше супер гаден ден, 2 неприятни неща се случиха, цял ден бях ядосан.........."Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE
Коментар
-
Оплакване: Не мога да си намеря хубава квартира... Хвалба: От вчера си отглеждам бяло гълъбче на терасата. Незнам какво му е, но не иска да излети. Храня го поя го...дано се съвземе от каквото му е там и да си отиде по неговите си гълъбови работи Оплакване: Не знам до кога ще издържа да живея на мястото на което живея в момента..Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
-
sugarboy написа:Irka написа:Оплакване- голямо натискане пада сутрин в автобуса за работа....ама така като се замисля - май е хвалба! Баш хвалба - цъфна ми розата. ®"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
Irka написа:sugarboy написа:Irka написа:Оплакване- голямо натискане пада сутрин в автобуса за работа....ама така като се замисля - май е хвалба! Баш хвалба - цъфна ми розата. ®Fiat Marea Weekend 1,6 16V
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар