Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се! 5-та серия

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

fihi написа:
    Dido_Lyubenov написа:
    Не така бе, хора ! Като откажете цигарите, следва алкохола, а след него се отказват и жените :D Както сте я подкарали ...
    Така като гледам май само алкохолеца остана.
    Споко Ванко, не си само ти на тоя хал
    Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
    Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

В отпуска съм , а не мога да я усетя....Оплаквам се!

Коментар

fihi написа:
        Ваньо, май скоро не си разгъвал оная бележка!

Коментар

Хвалба: взех си матурите успешно (и с удовлетворяващи оценки), даже и държавните изпити ще си взема
          Fiat Punto MK2 Sporting
          Fiat Punto MK2 HGT

Коментар

///// написа:
            fihi написа:
            Ваньо, май скоро не си разгъвал оная бележка!
            Коя бележка бе Живак? Оплакване: Светената водица е на привършване, днес ще трябва да се обадя да поръчам десетина литра.Оплакване: Квартирата която трябваше да гледам утре била в окаяно състояние и имала нужда от ремонт. Сега пак ще има едно ходене по мъките с тия шибани агенции. А времето започна бая да накъсява.Хвалба: За сега няма.
            Manowar - Татко
            Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
            Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
            Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
            Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко

Коментар

Хвалба: Открих сезон 2012 на Дунава. Първата ми риба бе личен рекорд до момента платика 2кг. Реших да я шерна с дружината. Стана перфектна. Направихме си и прясна рибена чорба.Изкарах си чудесно.Оплакване - вчера ми беше супер гаден ден, 2 неприятни неща се случиха, цял ден бях ядосан..........
              "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
              Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

Хвал - Два дни съм в почивкаХвал 2 - Времето е прекрасно за плаж и смятам да направя лек тен.Оплкаване за сега нема
                първият ми автомобил беше ЖИГУЛИ
                Lancia Kappa 2.020v 155 H.P
                Велико Търново/ Горна Оряховица там ми е корена

Коментар

Оплакване: Много изгорях!
                  Lancia Lybra '00 1.8 140hp

Видеорегистратори

Коментар

Оплакване- голямо натискане пада сутрин в автобуса за работа....ама така като се замисля - май е хвалба! Баш хвалба - цъфна ми розата. ®
                    "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                    Ванга

Коментар

Irka написа:
                      Оплакване- голямо натискане пада сутрин в автобуса за работа....ама така като се замисля - май е хвалба! Баш хвалба - цъфна ми розата. ®
                      Трябва да се внимава розата да цъфти по график :D
                      Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

Оплакване: Не мога да си намеря хубава квартира... Хвалба: От вчера си отглеждам бяло гълъбче на терасата. Незнам какво му е, но не иска да излети. Храня го поя го...дано се съвземе от каквото му е там и да си отиде по неговите си гълъбови работи Оплакване: Не знам до кога ще издържа да живея на мястото на което живея в момента..
                        Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
                        BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
                        BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

Хвалба: Ще почивам в Турция през октомври.Оплакване 1: До тогава ще ми се отели волът. Оплакване 2: Виждам от дома си морето, но в него няма да се потопя скоро.
                          A17DTС/S
                          Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

sugarboy написа:
                            Irka написа:
                            Китайската ли? Ба, цъфти си кога й е кеф! Фил, тва бяло гълъбче ...нали знаеш какво значи? Стягай се! Чекаме покани! Огромна хвалбъ - разрешиха ми да се изкъпя! Yellow_Flash_Colorz_PDT_04
                            Ванга

Коментар

Irka написа:
                              sugarboy написа:
                              Irka написа:
                              Китайската ли? Ба, цъфти си кога й е кеф!
                              Аз мислех, че друго имаш предвид, образно казано, и затова се хвалиш, хи-хи-хи!
                              Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

То това е идеята, да си помисли човек, че е друго! Yellow_Flash_Colorz_PDT_08 Оплакване - в петък съм на тест.Косьооо, полудяхте ли, бе?
                                Ванга

Коментар

Working...
                                X