Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се! 5-та серия

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Айде и аз да се похваля един път в тази тема. Утре смятам да направя 3-я плаж за сезона, ама този път с нормално къпане, не само до кръста. После обаче трябва да се занимавам с монтаж на лупи на либрока, а хич не ми се занимава вече с такива дейности. Май одъртявам.
    Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
    Fiat Bravo'97 1,6 16v
    Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Оплакване - томсан е пиянка с досие, а pakumba определено остарява :D
      F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

ХахахахахаМрън: Искам да стане 17 часаааааааа
        Más vale tarde que nunca
        Peugeot 206 2.0 HDi ))

Коментар

Хвалба: Има няма 30мин. и Дим Да Ме Няма
          Manowar - Татко
          Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
          Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
          Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
          Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко

Коментар

fihi написа:
            Хвалба: Има няма 30мин. и Дим Да Ме Няма
            Оплакване: Трябва спешно да си припомням разговорен руски.Оплакване: Времето не ми стига.Оплакване: Парите не ми стигат.Хвалба: Не ми пука

Коментар

Хвалба: От днес отново съм СТУДЕНТ!!! ))) Стискайте палци до есента трябва да взема и диплома Оплакване: Днес на риболова нищо не излезе (1 попче, 1 барбуна и някаква цацка... )Оплакване2: Днешния ден ме разори...направо съм пред банкрут...Оплакване3: Наскоро поръчах един дисплей за самсунг от един сайт...не стига, че тъпия дисплей дето ми пратиха не работи ами и искат да си поема аз разноските по доставка и връщането му....баси нагляците...В крайна сметка ще си ми върнат парите...
              Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
              BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
              BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

Хвалба - На добър колектив попаднах.Много ми е гот.
                първият ми автомобил беше ЖИГУЛИ
                Lancia Kappa 2.020v 155 H.P
                Велико Търново/ Горна Оряховица там ми е корена

Коментар

Хвалба: ЕВРО 2012 започва с ракия и приятели на маса! Наздраве!
                  Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
                  Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

Похвал - бе рекох си - що да не мина аз покрай сервиза за авто-климатици... и те пък да взеха че ми доляха фреонец, и климактериума заработи като нов.Направо замразява... бррррррр.

Коментар

Хвалба: Видях се с Илко за 10-15 минути!Оплакване: Срещата беше стресираща! Промъкна се като крадец в гаража ми докато палех колата ми почука на прозореца. Yellow_Flash_Colorz_PDT_23

Коментар

coolboby написа:
                        Оплакване: Срещата беше стресираща! Промъкна се като крадец в гаража ми докато палех колата ми почука на прозореца. Yellow_Flash_Colorz_PDT_23
                        I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

Шетам аз из квартала порядъчно подпийнал и си търся превоз до дома ... гледам отворен гараж, вътре браво, стоповете светят, със стикери ... и си викам е ся ми излезе късмета Айде и аз фащам пътя днес - Търново, Хаинбоаз, Стара Загора, Пловдив, София.

Коментар

Оплакване: Цяла сутрин гледам Мики Маус
                            Fiat Coupe 20V Turbo & Audi A4 2.5TDI Quattro & Fiat Punto Evo
                            Сутрин вечер моторизъм,здрав и бодър организъм!

Коментар

_жоро_ написа:
                              Оплакване: Цяла сутрин гледам Мики Маус
                              Още колко сутрини ще го гледаш ... Хвалба - нямам какво да се оплача!
                              "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                              Ванга

Коментар

coolboby написа:
                                Хвалба: Видях се с Илко за 10-15 минути!Оплакване: Срещата беше стресираща! Промъкна се като крадец в гаража ми докато палех колата ми почука на прозореца. Yellow_Flash_Colorz_PDT_23
                                ilkor написа:
                                Шетам аз из квартала порядъчно подпийнал и си търся превоз до дома ... гледам отворен гараж, вътре браво, стоповете светят, със стикери ... и си викам е ся ми излезе късмета
                                Пукнахте ме от смях!

Коментар

Working...
                                X