Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се! 5-та серия

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

kosta написа:
    Irka написа:
    Оплакване - чувствам се отвратително.Сега това сигурно ще зарадва много хора, ама не ми дреме.
    Глей го тоя твоя шеф, чак си размята шкембето от кеф Оплаквам се: Имам доста работа, спешна, за вчера.. а никак не ми се почва...пък и то станало време за лягане вече...Ама и защо ли да върша днешната работа утре, като мога да я свърша вдругиден, а?

Коментар

Хвалба на работа съм нощна смяна и вече се изнервих на тема пушачи и непушачи.Пак ще пуша ядосах се.Хвалба петък почивам ще ходя по рано да прибирам жената и малкия.
      FIAT BRAVO 1.6
      FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
      LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Irka написа:
        Оплакване - чувствам се отвратително.Сега това сигурно ще зарадва много хора, ама не ми дреме.
        Дръж се мъжки пу*ко! Не се поддавай на емоции, усмихвай се, дори да ти се плаче.Бъди Безразлична към проблемите, не им обръщай внимание, игнорирай ги. Знаеш, че това ти помага и така се справяш с трудностите. Гоуе глауатаНе винаги ще е така!Сама избираш дали Бавно да умираш или да Бъдеш звезда до края
        Manowar - Татко
        Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
        Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
        Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
        Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко

Коментар

Irka написа:
          Горе главата! Мрън: Тази сутрин се чувствам като прегазена от влак /не съм купонясвала, само една чаша вино и си легнах с 23-00 ../
          Más vale tarde que nunca
          Peugeot 206 2.0 HDi ))

Коментар

Alisiq написа:
            Мрън: Тази сутрин се чувствам като прегазена от влак /не съм купонясвала, ..../
            А да си лягала скоро на релсите? Оплаквам се: Руснаците намалиха метана за България, по метан станциите го вдигнаха... вече и в Сливен, където до онзи ден беше 1.70, вече е 1.80...На Дебелтския Лукойл до Бургас вчера беше 1.69...Що бе, аланкоолу го вдигате, като руснаците го намаляват?!?Оплаквам се още: Сутринта казаха, че най-вероятно магистралата до в къщи няма да я отворят на 01.07, както беше съобщено, а не по-рано от поне 20.07.

Коментар

Immortal написа:
              Оплаквам се: Руснаците намалиха метана за България, по метан станциите го вдигнаха... вече и в Сливен, където до онзи ден беше 1.70, вече е 1.80...
              1.90 е тук, в събота разкоствам всичко и минавам на ЛПГ, 14 градско газ да ми гори ми излиза 1:1 с метана(8.5кг градско)
              F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Мрън: Тази сутрин се чувствам като прегазена от влак /не съм купонясвала, само една чаша вино и си легнах с 23-00 ../
                :D не е от чашата вино, по-скоро е от това, че си легнала...С 23 ( шегувам се, дано това малко пооправи състоянието ти)Мен пък ме тресе адски мързел- голямо оплакванеоплакване 2( пак е голямо)- смяна на носачи и накрайник( не ми е много гадно, защото докато се разтропат минах 50 хиляди с тях из наще пътища, пък не знам от колко км преди това са на тая кола...)хвалба: не се сещам

Коментар

И аз да се оплача от цената на метана...Като подкарах на метан цената беше 75ст, сега е над 1.80...Минах на дизела, поне върви повече, разликата дизел/метан при мен стана 2-3лв на 100...

Коментар

Хваля се. Искам товаОплаквам се. И да искам все тая. Няма.

Коментар

Хвалба: Снощи открихме старата нова дискотека! Моите приятели поръчаха бутилка уиски, управителя донесе още една, защото сме били редовни клиенти на веригата заведения!Оплакване: Не пия уиски Хвалба/оплакване: Естествено имаше доста пийнали покрай нас и естествено стана мелето. Трябваше да влизам в роля да разтървавам! И аз изядох нещо като женски шамар от едно 60 килограмово човеченце, ама после си го върнах! На мен ми няма нищо, а на оня му шурна кръв от веждата и онемя, чак се уплаших! Вечерта приключи в Макдоналдс Мразя такива неща, но с приказки нищо не се получи, а няма да стоя спокоен с риск да ме бият

Коментар

Оплакване : coolboby не ме викна на дискотека Изтървал съм екшъна
                        Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

RoMeO_156_GTA написа:
                          Оплакване : coolboby не ме викна на дискотека Изтървал съм екшъна
                          Ти щеше да обуеш набързо кафявите гащи

Коментар

ХВАЛБА: Пуснах отделна тема щото ми е много гот
                            Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
                            Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
                            Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG

Коментар

veselin10 написа:
                              ХВАЛБА: Пуснах отделна тема щото ми е много гот
                              Е как нема ти е гот. Като знам аз как се чувствах при раждането и на Ванко и на Калинчето. Такова чувство не може да се опише.
                              Manowar - Татко
                              Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
                              Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
                              Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
                              Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко

Коментар

Хвалба: Преместих онова чудо с прословутата грешка Р0236 май беше дето като се намокри и колата се спъва...Та вече няма как да се намокри Оправих си запалката. Беше и изгорял бушона. Оправих си всички щипки на кората на багажника.Утре ще ходя за риба.Мразя да съм сам в отпуската си....супер ми е скучно...Оплакване: В неделя ме поканиха на барбекю, а аз няма да имам време да отида ((Оплакване: Запалих се да отида на Рали България ама няма да стане моята работа...Оплакване: Следващите 2-3 седмици ще са ми зверски натоварени....
                                Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
                                BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
                                BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

Working...
                                X