Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се! 5-та серия

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

kiselo написа:
    Аз набелязах няколко апартамента дето уж ме устройват ама ще видим какво ще стане...Тука по морйету има вйесници примерно "Позвънете" и "Ало" където се намират хубави обяви без агенции. Ако някой знае за София подобен вестник да свирка, че засега всичко което съм намерил е през агенции и ще ми излезне през носа първия месец...Наем, още един наем за агенцията и местене... Започнах да се заглеждам по инкасо автомобилите
    аз съм правил така: отивам с агенция на оглед, ако ми хареса апартамента, казвам, че ще помисля ден-два. Връщам се и се договарям с хазяите и те и аз сме надалавера Дори, ако не мога да се върна веднага или и хазаите си тръгват с нас (защото примерно не обитават този имот) се връщам и оставям бележка на вратата в плик с предложението и телефон за контакти. При следващия им оглед те намират бележката и ми се обаждат. Та хиляди начини има да се спестят 400-600 лв.Успех
    Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
    Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

Оплаквам се:Пак дъждове,пак реки на връщане от работа,пак задръствания ... Оплаквам се:Шефа крещи цял ден. Хваля се:Края на месеца напускам работа. :P
      Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
      Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
      Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Princo написа:
        Хваля се:Края на месеца напускам работа. :P
        Ей ! Малчо ! Първо парите вземи и после се мафкай !мрън - помирисвам възглавка след малко и се потапям, скапан съм
        F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
          Princo написа:
          Хваля се:Края на месеца напускам работа. :P
          Ей ! Малчо ! Първо парите вземи и после се мафкай !мрън - помирисвам възглавка след малко и се потапям, скапан съм
          Че аз за тва края на месеца,за да мога да си взема паричките,иначе още сега бих си бил шута.
          Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
          Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
          Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Румен_Хинчев написа:
            То си е за хвалба бре , Айвън !!!
            Дали е хвалба или не ............
            kiselo написа:
            ще ми излезне през носа първия месец...Наем, още един наем за агенцията и местене...
            Не забравяй и още един наем като депозит.
            Manowar - Татко
            Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
            Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
            Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
            Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко

Коментар

оплаквам се:снощи около 01:00 се прибрах от видин през враца и си потроших колата във враца.ако някой от Вас трябва да ходи там,да не ходи когато вали.не само че има яко дълбоки дупки,а и като вали нищо не се вижда и е нещо страшно.дано не ми се налага пак да ходя там.страх ме е да ходя на проверка за окачването.оплаквам се:от дупките и дъжда ми се прецака алармата - вече не пищи когато я включвам и изключвам,надявам се да не се налага да купувам нова,че тогава шефа ще я купува.
              Fiat Punto Sporting 1.2 16V MPI 86hp 98

Коментар

Горд собственик на Купе 1.8 16V

Коментар

Cepheus написа:
                  оплаквам се:от дупките и дъжда ми се прецака алармата - вече не пищи когато я включвам и изключвам,надявам се да не се налага да купувам нова,че тогава шефа ще я купува.
                  Те врачанските дупки са всеизвестни, малко ги позакърпиха и пак са зейнали чувам. Алармата ще се оправи, пищялката е пълна с вода и не се чува, като исъхне ще е ок. А на младежа с Купето ЧЕСТИТО и много км.
                  Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
                  (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
                  Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Хвалба:...няма...Оплакване:...Скучно ми е...Мисля да забия на някъде да направя малко снимки и сега оглеждам картата за някое местенце около Толбухин...
                    Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
                    BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
                    BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

Cepheus написа:
                      оплаквам се:от дупките и дъжда ми се прецака алармата - вече не пищи когато я включвам и изключвам,надявам се да не се налага да купувам нова,че тогава шефа ще я купува.
                      Моята беше така при поредния порой в Сливен, оправи се на другата сутрин сама. (по-горе се бях оплакал).

Коментар

Похвал-Донесоха ми матрака :D На по-добра цена от складовата,с доставка до вратата на 6 етаж. :D Ей тва интернета гоуеема работа било...
                        FIAT FORUM BULGARIA
                        Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Хвалба: Преди малко ходих да замеря Стилото какви времена ще даде...останах приятно очарован пак се замислих дали не е с някакъв дори и лек ремап...0-100км/ч най-доброто което показа е 9.6 сек....(при дадени фабрично 10.3)1/4 миля - 17.1сек. Което за уж стокова колица мисля, че е добре Искам да се пробвам с някой със същото като моето ама без ремап и т.н. да разбера дали ми е барано нещо по колата ПС. Скоро ще имам съперник Нисан Примера 2.0 към 131 кончета...Ако някой е във Добрич или Варна днес или утре и иска да се пробваме да свирка Ей така за сверка просто пък и да пием по бира
                          Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
                          BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
                          BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

krasio_79bs написа:
                            Похвал-Донесоха ми матрака :D На по-добра цена от складовата,с доставка до вратата на 6 етаж. :D Ей тва интернета гоуеема работа било...
                            Краси и сега гледай да го изтърбушиш за нула време с разни там креватни упражнения
                            Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
                            Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

Оплакване - чувствам се отвратително.Сега това сигурно ще зарадва много хора, ама не ми дреме.
                              "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                              Ванга

Коментар

Irka написа:
                                Оплакване - чувствам се отвратително.Сега това сигурно ще зарадва много хора, ама не ми дреме.
                                Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
                                Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

Working...
                                X