Хвалба: едно приятелче ми даде един препарат за премахване на боя и няма да ми се налага да търкам с шкурката по кривите спици на джантите.Хвалба: занесох си джантите(или поне една част от тях) във фирмата и вече съм с по още 4-ри отвора на разстояние 98mm. Сега трябва да си занеса и 16 оригинални болта да ми изгорят по един вътрешен шестостен на ерозийната машина,че няма с какво друго да се развива и завиват болтовете....
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се! 5-та серия
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Оплакване-Търся си матрак за спалнята.Харесал съм си стандартен пружинен модел,а имам чувството,че търся няква космическа технология ,дето още не са я измислили.В един от големите хипермаркети уж имаха това което търся,а днес като отидох с парите се оказа ,че не това за което вчера си разговаряхме 30 минути.В друг голееемм европейски маркет го имаха ,ама с 30 лв отгоре.Майната им си викам на 30 кинта,ша взема един и да се приключва.Транспорт имали ,ама 14 лв за няма и два километра.За капак имали само една бройка,ама била изцапана с масло отстрани. И с цялата си наглост ме питата дали съм щял да го взема или да съм чакал седмица до де ми донесат друг. Айде и тях отсвирих.Колега от форума ми помогна с намирането на добра цена,ама то пък гаранцията от 5 години ,ни я смъкват на 1 година. И тях не мога да ги разбера,при положение ,че нямат никакво отношение по евентуална рекламация и всичко се поема от производителя.В крайна сметка си го заръчах по интенет с доставка до дома и то на по ниска цена от магазините.
Коментар
-
Re: Похвали се, оплачи се! 5-та серия
Румен_Хинчев написа:Фалбъ : От три фирми в Италия искат да работят с мен ( сабалям бяха две ) ;Кахър : От три фирми в Италия искат да работят с мен ( сабалям бяха две ).Тука става въпрос да приключа осемгодишни приятелски и бизнесотношения с четвърти субект...Ко да прая ве ?Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Голяма хвалба - изкарах 5 невероятни дни далеч от София, починах си, поскитах , видях се с най-добрата си приятелка! От рожден ден в рожден ден, от кръчма на кръчма,от дискотека на дискотека ...имах нужда от това. Получих страхотен подарък за рождения си ден, любимите ми хора не ме забравиха и се обадиха да ми честитят.Оплакване - за една бройка ми се размина ходенето до Бургас, ама аз съм си виновна!"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
Хвалба: Днес свърших някой полезна работа по колата Хвалба: Довечера съм на театър..."Бившата жена на моя живот" с Асен БлатечкиОплакване: След 4 дни трябва да се местя обратно към София...хич не ми се мърда от моренцето... Оплакване: Ще трябва и да обикалям да търся нова квартирка...мразя го този момент...Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
-
kiselo написа:Ще трябва и да обикалям да търся нова квартирка...мразя го този момент...Manowar - Татко
Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко
Коментар
-
Похвали се, оплачи се! 5-та серия
fihi написа:kiselo написа:Ще трябва и да обикалям да търся нова квартирка...мразя го този момент...FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Коментар
-
Оплакване: Минах 200км(тоест горих нафта на вятъра) до Русе и обратно щото си бях забравил упражненията по механика, а без тях не мога да уча за изпита. Оплакване:На всичкото отгоре на няколко пъти щях да стана свидетел на катастрофи от близък план, като на едната щях да бъда и един от главните герои. Защото онзи пенсионер с новата шкода не си преценил възможностите и ми свети да се отдръпна пък аз се задавам от един наклонен участък, и нали съм в нарушение че се движа по правилата трябваше да бия спирачки и да отбивам в дупките . Пък на тез тираджии кои им е казал, че са господарите на пътя и идея си нямам !
Коментар
-
Аз набелязах няколко апартамента дето уж ме устройват ама ще видим какво ще стане...Тука по морйету има вйесници примерно "Позвънете" и "Ало" където се намират хубави обяви без агенции. Ако някой знае за София подобен вестник да свирка, че засега всичко което съм намерил е през агенции и ще ми излезне през носа първия месец...Наем, още един наем за агенцията и местене... Започнах да се заглеждам по инкасо автомобилитеRenault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар