Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се! 5-та серия

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Хвалба: едно приятелче ми даде един препарат за премахване на боя и няма да ми се налага да търкам с шкурката по кривите спици на джантите.Хвалба: занесох си джантите(или поне една част от тях) във фирмата и вече съм с по още 4-ри отвора на разстояние 98mm. Сега трябва да си занеса и 16 оригинални болта да ми изгорят по един вътрешен шестостен на ерозийната машина,че няма с какво друго да се развива и завиват болтовете....
    93' BMW E36 M40B16 - "калпазанин по пътя"
    00' Fiat Bravo JTD 105 SX "SS.Steel/Trofeo" - Ръмжи и бега! (вече на бащата)
    * * * * * * * * * * * * * *
    Стигат ли ти парите, значи не ти стига въображението!!

Коментар

Оплакване-Търся си матрак за спалнята.Харесал съм си стандартен пружинен модел,а имам чувството,че търся няква космическа технология ,дето още не са я измислили.В един от големите хипермаркети уж имаха това което търся,а днес като отидох с парите се оказа ,че не това за което вчера си разговаряхме 30 минути.В друг голееемм европейски маркет го имаха ,ама с 30 лв отгоре.Майната им си викам на 30 кинта,ша взема един и да се приключва.Транспорт имали ,ама 14 лв за няма и два километра.За капак имали само една бройка,ама била изцапана с масло отстрани. И с цялата си наглост ме питата дали съм щял да го взема или да съм чакал седмица до де ми донесат друг. Айде и тях отсвирих.Колега от форума ми помогна с намирането на добра цена,ама то пък гаранцията от 5 години ,ни я смъкват на 1 година. И тях не мога да ги разбера,при положение ,че нямат никакво отношение по евентуална рекламация и всичко се поема от производителя.В крайна сметка си го заръчах по интенет с доставка до дома и то на по ниска цена от магазините.
      FIAT FORUM BULGARIA
      Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

След дълго обикаляне, днес си купих очила, които утре ще ходя да сменям или върна ако може
        Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
        ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Re: Похвали се, оплачи се! 5-та серия

Румен_Хинчев написа:
          Фалбъ : От три фирми в Италия искат да работят с мен ( сабалям бяха две ) ;Кахър : От три фирми в Италия искат да работят с мен ( сабалям бяха две ).Тука става въпрос да приключа осемгодишни приятелски и бизнесотношения с четвърти субект...Ко да прая ве ?
          Намери начин да ги клатиш всичките, иначе те тебе ще изклатят! Сериозно, ако човека с който работиш толкова години е свестен и те удовлетворява работата с него ,остани лоялен!В тая криза освенда затриеш нещо хубаво, друго трудно се случва. По добре потърси начин как да работите повече с него, и чак ако тои не иска или не може търси други контрагенти. А италианото са малко лайнари и те, точно като нас. Ако си попаднал на свестен не го изпускай!
          Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
          Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
          ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Да се похваля - днес се сдобих с HTC One V... Да се оплача - още го гледам като индианец пушка...
            Fiat Punto 1.1-Синята птица
            Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
            Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

Голяма хвалба - изкарах 5 невероятни дни далеч от София, починах си, поскитах , видях се с най-добрата си приятелка! От рожден ден в рожден ден, от кръчма на кръчма,от дискотека на дискотека ...имах нужда от това. Получих страхотен подарък за рождения си ден, любимите ми хора не ме забравиха и се обадиха да ми честитят.Оплакване - за една бройка ми се размина ходенето до Бургас, ама аз съм си виновна!
              "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
              Ванга

Коментар

Ще си имам нов монитор LG E2251VR,сега ми остава да си харесам клавиатура с мишка. Мрън имам много работа
                Животът е това,което се случва докато кроим други планове.
                Love is a language spoken by everyone,but understood only by the heart

Коментар

dikanio написа:
                  След дълго обикаляне, днес си купих очила, които утре ще ходя да сменям или върна ако може
                  Смениха ми очилата без проблем, взех си модел тип "корумпиран катаджия" ( не че има и друг вид катаджии )
                  Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
                  ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Хвалба: Днес свърших някой полезна работа по колата Хвалба: Довечера съм на театър..."Бившата жена на моя живот" с Асен БлатечкиОплакване: След 4 дни трябва да се местя обратно към София...хич не ми се мърда от моренцето... Оплакване: Ще трябва и да обикалям да търся нова квартирка...мразя го този момент...
                    Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
                    BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
                    BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

kiselo написа:
                      ....Хвалба: Довечера съм на театър..."Бившата жена на моя живот" с Асен Блатечки
                      Няма да съжаляваш.Гледах постановката преди няколко месеца и се забавлявах от сърце.
                      FIAT FORUM BULGARIA
                      Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

kiselo написа:
                        Ще трябва и да обикалям да търся нова квартирка...мразя го този момент...
                        Искрено ти съчуствам. Вече трети месец обикалям като гламав и чак днес намерих това което ми трябва и където искам. И не на последно място с приличен наем, и за капак без агенция.
                        Manowar - Татко
                        Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
                        Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
                        Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
                        Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко

Коментар

Похвали се, оплачи се! 5-та серия

fihi написа:
                          kiselo написа:
                          Ще трябва и да обикалям да търся нова квартирка...мразя го този момент...
                          Искрено ти съчуствам. Вече трети месец обикалям като гламав и чак днес намерих това което ми трябва и където искам. И не на последно място с приличен наем, и за капак без агенция.
                          То си е за хвалба бре , Айвън !!!
                          FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
                          FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

kiselo написа:
                            Оплакване: Ще трябва и да обикалям да търся нова квартирка...мразя го този момент...
                            Колегата ВО даваше под наем един апартамент...
                            Fiat Punto 1.1-Синята птица
                            Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                            Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

Оплакване: Минах 200км(тоест горих нафта на вятъра) до Русе и обратно щото си бях забравил упражненията по механика, а без тях не мога да уча за изпита. Оплакване:На всичкото отгоре на няколко пъти щях да стана свидетел на катастрофи от близък план, като на едната щях да бъда и един от главните герои. Защото онзи пенсионер с новата шкода не си преценил възможностите и ми свети да се отдръпна пък аз се задавам от един наклонен участък, и нали съм в нарушение че се движа по правилата трябваше да бия спирачки и да отбивам в дупките . Пък на тез тираджии кои им е казал, че са господарите на пътя и идея си нямам !

Коментар

Аз набелязах няколко апартамента дето уж ме устройват ама ще видим какво ще стане...Тука по морйету има вйесници примерно "Позвънете" и "Ало" където се намират хубави обяви без агенции. Ако някой знае за София подобен вестник да свирка, че засега всичко което съм намерил е през агенции и ще ми излезне през носа първия месец...Наем, още един наем за агенцията и местене... Започнах да се заглеждам по инкасо автомобилите
                                Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
                                BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
                                BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

Working...
                                X