Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се! 5-та серия

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Оплакване-Почти всеки уикенд ми се налага да пътувам по "пътя" Карнобат-Шумен. В неделя Мареята изглеждаше като циментирана след този участък-http://youtu.be/v61BgfQKbgM.
    FIAT FORUM BULGARIA
    Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Огромно мрън: Защо, защо има такива тъпи "шофьорки"?! Днес, на път за работа, си подавам ляв мигач, за паркинг, и тъкмо завивам, и една жена с едно изгнило нещо ми профучава отляво и в последният момент успях да спра, както и тя! Не вижда ли мигача ми? Беше се засилила и щеше да ме отнесе... Няма ли кой да ми подари едно каско Заради ремонта на задния мост си го спестявам и щеше да стане беля
      Más vale tarde que nunca
      Peugeot 206 2.0 HDi ))

Коментар

НЯма много как да преценим ситуацията, обаче нали знаеш че мигача не дава предимство...

Коментар

ls1 написа:
          НЯма много как да преценим ситуацията, обаче нали знаеш че мигача не дава предимство...
          Знам, наистина, но паркинга ми се пада отляво и съм подала сигнал, отсреща ми нямаше коли, а тя тръгна да ме изпреварва.. Yellow_Flash_Colorz_PDT_30 ........ Оф, размина ми се, този път..
          Más vale tarde que nunca
          Peugeot 206 2.0 HDi ))

Коментар

Е щом е тръгнала да те изпреварва е друга работа.Между другото жена ми се мусеше като пустосвах женската нетолерантност на пътя, до момента в който тя не стана шофьор и се убеди за какво става дума.

Коментар

S_BANKOV написа:
              ls1 написа:
              Днеска беше тегленето за детската градина. Щерката е първа резерва. Не знам добре ли е зле ли е това.
              Значи е готова за футболист в Ман Юнайтед
              Абе хич не ни е до смях да ти кажа. ААаааааабсолютно всички други нейни набори които ние познаваме са приети. Ние...йок.

Коментар

хвалба най накрая си монтирах Пожарогасителя вурху газовата бутилкаОплакване в Сесия съм и днес беше първия изпит Механика ама май не го взех Божа работа
                Шофирай разумно, на пътя не си сам.
                Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
                Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
                Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird

Коментар

krasio_79bs написа:
                  Оплакване-Почти всеки уикенд ми се налага да пътувам по "пътя" Карнобат-Шумен. В неделя Мареята изглеждаше като циментирана след този участък-http://youtu.be/v61BgfQKbgM.
                  Краси. Туй ще да е след село Лозарево по пътя към разклона за село Подвис. Позната до болка картинка.
                  A17DTС/S
                  Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

Хвалба - пораснах с още една година.
                    "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                    Ванга

Коментар

Irka написа:
                      Хвалба - пораснах с още една година.
                      Растат децата. Ние остаряваме. (това е оплакване)П.П. Но ся като се замисля - ти май още порастваш, права си.

Коментар

todorshalev написа:
                        Оплакване в Сесия съм и днес беше първия изпит Механика
                        Оплакване: Същото като на колегата , и аз съм в сесия . И аз ще имам изпит по механика ама ми е чак другата седмица. Оплакване: В понеделник ми е първия изпит от сесията - Физика. Хвалба: Сега няма , надявам се като минат всички изпити да има с какво да се похваля.

Коментар

Ехххх, изпита ми по механика...Влизаме, сядаме, дават задачите, 95% от колегите поглеждат, хлъцват и си излизат. Викам си - ей тоя изпит ще се даде, останахме 4-5 човека. Пиша, драскам, пиша драскам, отивам при професора, той разгръща каквото съм написал, един голляяяяям перфектен чертеж на задачата (пречартан от задачата разбира се, но по-едро) и мълчи. После вика- Първата задача колега...?- Мииии....- Искате ли да я решим заедно?- ?! разбира се!...няколко минути, той я решава, аз да-да-да-кам.-Такаааа...втората задача колега...?- Мчи...ей го чертежа....- Искате ли да я решим заедно?- Да!...няколко минути, той я решава аз да-да-да-кам вече по уверено.- Такааааа...а, не сте писал по теоритичния въпрос, колега?- Мииии...- Кой въпрос знаете добре колега?- Мииии... (задълбочен поглед в тавана)- Три стига ли ви колега?- Да!- Дайте си книжката.Та така си взех (ми дадоха) изпита по механика. Преди 16 години.За изпита по Физика. Седя си аз в началото на семестъра в барчето. Насреща готина мацка ме гледа. Смигам, смига и тя. Викам си - след лекцията по физика ще я завлека нейде. Влизам на лекция - то да се окаже даскалицата. Конфуз лек.На изпита няколко месеца по-късно отивам. Дават задачи и въпрос. Подминавам задачите с погнуса, поглеждам въпроса. ’Динамо’. Запретвам ръкави и изписвам 3 страници значение на динамото, как се използва в автомобили, на велосипеди, как иначе е тъмно и т.н. Ни дума за устройство, аз само го търкалям, де да знам какво има вътре. Отивам сядам при изпитващия. Чете чете чете...ама този път бяха останали всички да пишат, та го нямаше фактора ’е все на някой трябва да дам изпита’. Та си ме скъсаха.

Коментар

Хвалба: запознах се със спайдър мен, даже го черпих бисквитка!! XAXA
                            Lancia Lybra '00 1.8 140hp

Видеорегистратори

Коментар

ls1 написа:
                              Ехххх, изпита ми по механика...
                              Де и аз да имах този късмет за механиката ...... А за физиката може и да стане както с тебе, ама при нас динамо няма да има .

Коментар

Добре че не сте "учили" за лекари ...

Коментар

Working...
                                X