Оплакване-Почти всеки уикенд ми се налага да пътувам по "пътя" Карнобат-Шумен. В неделя Мареята изглеждаше като циментирана след този участък-http://youtu.be/v61BgfQKbgM.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се! 5-та серия
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Огромно мрън: Защо, защо има такива тъпи "шофьорки"?! Днес, на път за работа, си подавам ляв мигач, за паркинг, и тъкмо завивам, и една жена с едно изгнило нещо ми профучава отляво и в последният момент успях да спра, както и тя! Не вижда ли мигача ми? Беше се засилила и щеше да ме отнесе... Няма ли кой да ми подари едно каско Заради ремонта на задния мост си го спестявам и щеше да стане беляMás vale tarde que nunca
Peugeot 206 2.0 HDi ))
Коментар
-
ls1 написа:НЯма много как да преценим ситуацията, обаче нали знаеш че мигача не дава предимство...Más vale tarde que nunca
Peugeot 206 2.0 HDi ))
Коментар
-
S_BANKOV написа:ls1 написа:Днеска беше тегленето за детската градина. Щерката е първа резерва. Не знам добре ли е зле ли е това.
Коментар
-
хвалба най накрая си монтирах Пожарогасителя вурху газовата бутилкаОплакване в Сесия съм и днес беше първия изпит Механика ама май не го взех Божа работаШофирай разумно, на пътя не си сам.
Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird
Коментар
-
krasio_79bs написа:Оплакване-Почти всеки уикенд ми се налага да пътувам по "пътя" Карнобат-Шумен. В неделя Мареята изглеждаше като циментирана след този участък-http://youtu.be/v61BgfQKbgM.A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
todorshalev написа:Оплакване в Сесия съм и днес беше първия изпит Механика
Коментар
-
Ехххх, изпита ми по механика...Влизаме, сядаме, дават задачите, 95% от колегите поглеждат, хлъцват и си излизат. Викам си - ей тоя изпит ще се даде, останахме 4-5 човека. Пиша, драскам, пиша драскам, отивам при професора, той разгръща каквото съм написал, един голляяяяям перфектен чертеж на задачата (пречартан от задачата разбира се, но по-едро) и мълчи. После вика- Първата задача колега...?- Мииии....- Искате ли да я решим заедно?- ?! разбира се!...няколко минути, той я решава, аз да-да-да-кам.-Такаааа...втората задача колега...?- Мчи...ей го чертежа....- Искате ли да я решим заедно?- Да!...няколко минути, той я решава аз да-да-да-кам вече по уверено.- Такааааа...а, не сте писал по теоритичния въпрос, колега?- Мииии...- Кой въпрос знаете добре колега?- Мииии... (задълбочен поглед в тавана)- Три стига ли ви колега?- Да!- Дайте си книжката.Та така си взех (ми дадоха) изпита по механика. Преди 16 години.За изпита по Физика. Седя си аз в началото на семестъра в барчето. Насреща готина мацка ме гледа. Смигам, смига и тя. Викам си - след лекцията по физика ще я завлека нейде. Влизам на лекция - то да се окаже даскалицата. Конфуз лек.На изпита няколко месеца по-късно отивам. Дават задачи и въпрос. Подминавам задачите с погнуса, поглеждам въпроса. ’Динамо’. Запретвам ръкави и изписвам 3 страници значение на динамото, как се използва в автомобили, на велосипеди, как иначе е тъмно и т.н. Ни дума за устройство, аз само го търкалям, де да знам какво има вътре. Отивам сядам при изпитващия. Чете чете чете...ама този път бяха останали всички да пишат, та го нямаше фактора ’е все на някой трябва да дам изпита’. Та си ме скъсаха.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар