Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се! 5-та серия

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

оплакване: аман от смотани вулканизатори.... Три пъти лепят една гума и не могат да я направят. Четвъртият път според тях е успешен, но ми смачкаха прага

Коментар

Да се похвалq: 1. Вчера успqх да се сдобиq с карта за моренце на Несебър, от 30.08. до 09.09. за скромната сума от 367.50лв., за мен, Ванко и Калина.2. Също вчера направих втората стъпка, за да се отърва от лИбовницата. Остават още две стъпки до окончателната раздqла.3. В петък ще отида да си видq Калинчето. :D :D :D
      Manowar - Татко
      Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
      Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
      Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
      Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко

Коментар

Мрън: Чувствам се леко объркана - установих, че моето Пежо /90, 2.0 HDI/ ми гори 9 /само градско/ Дали е нормално
        Más vale tarde que nunca
        Peugeot 206 2.0 HDi ))

Коментар

Alisiq написа:
          Мрън: Чувствам се леко объркана - установих, че моето Пежо /90, 2.0 HDI/ ми гори 9 /само градско/ Дали е нормално
          Никакъв проблем да стане 10! :D
          Предпочитам да бъда смешен в очите на глупаците, отколкото сам да бъда глупак.

Коментар

muns61 написа:
            Никакъв проблем да стане 10! :D
            Yellow_Flash_Colorz_PDT_41
            Más vale tarde que nunca
            Peugeot 206 2.0 HDi ))

Коментар

За градско е напълно нормално, особено в Търново. Градско ще рече 1-2-3та (макс) предавка В големите градове с дългите булеварди и 5та предавка с 70км/ч си е всичко друго, но не и градско.хвалба - ФФБ каза 2 дена да не си давам зор на работа ))
              F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Мерси, ще се опитам да до преглътна
                Más vale tarde que nunca
                Peugeot 206 2.0 HDi ))

Коментар

Порой се изсипа над СТЗ, малко градушка имаше, гръмна близо до мен, Микротик за 300лв светна буквално като коледна елха.Хвалба - с виваком и Андро - спам-а няма спирка
                  F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Хвалба:Боднах още малко РАМ на служебния комп ... във връзка с гораната хвалба
                    I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

Оплаквам се:Напуснах работа...Хваля се:Започнах друга работа за два пъти повече пари...
                      Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
                      Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
                      EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT

Коментар

Predatorsi написа:
                        Оплаквам се:Напуснах работа...Хваля се:Започнах друга работа за два пъти повече пари...
                        Е то човек да ти има проблемите .
                        Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
                        Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

Хвалба - в харен град, с харни хора съм! Оплакване - да минава 1-юни, че го мразя...Оплакване - много ми липсват мъжете ......от семейството - баща ми и брат ми. Yellow_Flash_Colorz_PDT_41
                          "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                          Ванга

Коментар

Днеска беше тегленето за детската градина. Щерката е първа резерва. Не знам добре ли е зле ли е това.

Коментар

11.20 часа - станах на 20+10г
                              F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Охо, влезнал си в златното десетилетие между 30 и 32г значи .

Коментар

Working...
                                X