Хвалба - ходих на 1ия си Ланча събор на Цигов Чарк, но ако трябва да съм искрен, ФИАТския беше класи отгоре.
Хвалба - ходих на 5тия си Алфа Ромео събор (не пореден) във Враца . Добре си изкарах и скоро не се бях хилил толкова Оплакване - не можах да пия кафе с coolboby следобед поради ангажименти , но може да наваксаме по-късно
Срещнах моя бивша учителка. Стана като в песента: "Отмина ме, не беше ме познала, затичах се, извиках и я спрях". Жената се разплака, като ме видя. Не от лошо, да не си помислите нещо :D . Всъщност ми каза такива хубави и топли неща, че ми стигат за няколко години напред.
Tonight's the night and it's going to happen again and again...
И ще я имаш!!!Венко, благородно ти завиждам за тази среща! Аз откога се каня да посетя моята учителка по български от гимназията ... Много често ми пращат поздрави по майка ми.(не само тя) Това е хвалба.Какво "нещо" са хората - оставяш трайна следа в нечий живот, а понякога даже не го разбираш.
"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Хвалба:Имам мускулна треска на дясната предмишница от риболов. Постанавената цел бе постигната.Времето беше добро (предвид прогнозите). Малко преваля сутринта, но беше поносимо.Обощено - 10,5 кг. таранка дребна, 4 удара на шаранчета само 1 успях да извадя
Прикачени файлове
"Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
хваля се: взех най-трудният изпит от цялата година от първия път - висшата математика 2 част
:D :D :D Хвалба: В събота имах гости от Плд и си изкарахме много добре, разходка, кафенце, беше супер Мрън, мръъън: Тези от Е.он вече не изпращали уведомления за спиране на тока, поради профилактика, и тази сутрин - неприятна изненада Преди малко го пуснаха и сега се чудя ФБ ли да прегледам първо, форума ли, да работя ли :D
Браво хубав улов. Чувам че на Антимово имало добра слука и направо съм се наточил в началото на юни да събирам чукалата и да разпъвам палатка по Тутраканско.
Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Как се свалял мъжки корем, питат в една тема ? - ей така - http://sportypal.com/Workouts/Detail...c21efd3d72288e ама поне 3-4 месеца Като за след 10 месеца мързелуване и само 3то тичане за 2012, съм мноооУ доволен
Хвалба - имам много силен ангел-пазител!!!Хвалба - наваля ме дъждът.Хвалба - страхотен концерт се получи днес!Хвалба - после на кръчма с колегите.Хвалба - новите колеги искат да остана при тях, а старите искат да се връщам.Косьоооо, кво прайм? Ааахх, да бе, забравих, за вас консултантите не са хора и нямат право на мнение! Yellow_Flash_Colorz_PDT_31 П.С. Ай стига съм се хвалила!
"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Мрън1 - колата е в бокса за ревизия на алтернатора, майстора (мой приятел) ми се обади, да ходя да си я взема и да я карам другаде, отказва да се занимава да сваля алтернатора мрън2 - навънка вали да си *** ****** и ми е някво супер тъпо
Коментар