купих си предна броня + подарък десен халоген за 50 лв.като цвета на бронята е като този на колата.почти 6 месеца издирвах такъв.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се! 5-та серия
Collapse
Заключена тема
X
X
-
оплаквам се: писна ми да стоя безработен,но поне от това произлезе следната трагикомична ситуация: Отивам на интервю за работа. КАндидатствам за мобилен патрул в Телепол. Отивам на интервюто и оня ме пита,защо мисля,че съм подходящ за работата. Почвам аз,ала бала,стандартните как фирмата е най-добрата и ще мога да се развивам и после казвам,че нямам практически опит именно в това,но съм работил като кабелен техник,тоест познавам добре пътната мрежа на града,работил съм с клиенти и съм свикнал на какви ли не претенции...абе мъча се да го убедя,че имам известна представа за какво иде реч,а оня ме гледа тъпо...ама като казвам тъпо,с такова недоумение ,че аз накрая спирам неловко. После той почва да обяснява в какво се състояла работата - нощна охрана на хранителен магазин...Аз му казвам,че съм кандидатствал за патрул,той ми вика,абе ти после може да се прехвърлиш като се осводи място,ама сега има само това. Викам си нищо,нека чуя за какво иде реч и го моля да продължи. Стигаме до заплатата и той почва пак с едни прелюдия,как фирмата пари под масата не давала и била изрядна към държавата...Хмм почвам да усещам ,че тук кой знае колко пари не дават. Нищо,очаквах го,но си мислех,че поне ще ми предложат към 350 лв чиста пара накрая. Той ми казва 290,отговарям,това е минималната? Да обаче имало възможност за повече часове и щяло да има над тия 290...ама ако случаййййно не стигна минималната се доплащало с купони за храна Почвам да гледам много учудено и питам ,а осигуровките? Той отговаря " Еее осигуровките са си осигуровки,плоския данък си плащаш и всичко това се одържа от тия 290-300лв Е тук вече ми идваше да му се изсмея,а той казва,ако съм бил съгласен,можело да оформим документите Казвам му,че искам да помисля и до час два ще му се обадя и си излизам убеден,че пак излишно се разкарвах. Почвам едни сметки...300лв заплата - 70 осигуровки 230...бах мааму аз с кво ще нахраня сина си? но сметкита продължават : Живвея на 20 км от града и ако пътувам с колата 120лв ми е пътя за месеца. Я да сметнем с автобуса...Трябва да сменя два автобуса до там,за единия картата е 36лв,за другия е 40 и горница тоест с автобус по-малко от 80лв няма да ми излезе. Значи 230 - 80= 150 Имам кредит 130лв на месец и лизинг на лаптоп 60лв ....Ахахахахаха аз само кредитите не мога да си покрия с тия пари,а какво ще ям? И преди някой да ме пита ка какво са ми кредитите,когато ги теглих имах хубава работа и стабилен доход от 600-700лв месечно чиста пара. Че така де,оплаквам се и се смея преез сълзи: Тия първо не четат за какво кандидатствам,второ не търсят работник а РОБ...Крепостните селяни навремето са имали повече джобни На всичкото отгоре тоя дебил се чудеше колко кандидати минали и никой не искал да се захване,май не им се работело Е ще се пукна от смях,признавам си...Как да му кажа,че имам още два месеца на борсата и там без да излизам от къщи получавам 220лв месечно обезщетение... Но си търся работа защото искам да работя и да че чувствам полезен,а и малкия син не яде въздух.... Търся обаче РАБОТОДАТЕЛ,не РОБОВЛАДЕЛЕЦ!!! Явно обаче всички вече си мислят,че тук труда трябва да е по-ниска платен и от Китайex.Мареа ТД100
Коментар
-
paralesa написа:Търся обаче РАБОТОДАТЕЛ,не РОБОВЛАДЕЛЕЦ!!!
Коментар
-
Няма истински синдикати защото те могат да се направят само от свободни хора...Синдикати от индивиди с робско самосъзнание не стават...VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
glupaka написа:оплакване; колегата като си показа мареата ми се дорива Това е мойта мечта мареа (hlx) 2.4 gtd 130 сив металик!!!Колега дай още някоя снимка ?I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!
Коментар
-
Похвали се, оплачи се! 5-та серия
ntodorov написа:avvasilev написа:tyson написа:Сори за оффа, но по принцип Мареата със щека ли е като Бравото?FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Коментар
-
ntodorov написа:avvasilev написа:tyson написа:Сори за оффа, но по принцип Мареата със щека ли е като Бравото?I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар